merhaba. Erkek Arkadaşım içki içiyor. Restoranda içki içti yanımda. Arabasına bindim. Arabadan indi taciz etti beni. Git ailene ciddi düşündüğümüzü söyle dedi. Allah’ın sevdiği kuluyum ki bişey olmadı. Kendi yaptıklarına pişman olmuş. Ertesi gün tesadüfen cami avlusunda karşılaştık. Görmezden geldim arkamdan seslendi. Abdest alıyor. Namaza başlamış. Gördüklerim karşısında hayret ettim arkadaşlar. Evine çağırdı defalarca gitmedim. Benden sana zarar gelmez dedi. Gittim. Tüm riskleri gözümün önüne alarak ve misafirliği sıfırdı arkadaşlar. Çabuk ol makarnayı ısıt. Ben eve geleni boşa durdurmam filan dedi. Git masayı sil. Oturduk konuştuk evde. Kadınlardan tiksiniyorum dedi bana. Sen güzelsin saba takılıyorum dedi. Bana odalarını gezdirsene dedim. Burası benim odam dedi. Odanın camı açıktı. Camdan bakarken arkamdan sarıldı. Öpüştük. Uzansana dedi. Üzerime çıktı. Cinsel yönden zarar vermedi. Nasıl güçlüyüm değil mi diyor bana. Geçenlerde ben Ankara’ya gideceğim dedi gitti. Telle aradı beni. Ben sana evin anahtarının yerini söyleyim bana yemek hazırla dedi. Hayır dedim. Geçenlerde evine gelmiş tekrar arıyor beni çay koydum gel hayır gelemem sen gel dışarda hava alırız dedim. Gelemem yorgunum dedi. tamam dedim. üç gün boyunca aramadı beni. Demek ki evde hoş vakit geçirip cinsellik yaşayabileceği birini arıyor. Sadece bu kişiyi aklımdan çıkarmaya çalışıyorum arkadaşlar. Bir narsist önce ilgi ve sevgi bombardımanına tutar sonra istedikleri yaptırmak İçin geri çekilir. Kapıdan çıkarken bana fırla diyor. Karşıdaki daire görmesin diye. Çıkarken bile sinirlerim bozuldu. Narsist erkekleri özellikle mi seçiyorum ne?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen evde ne olmasını istiyorsun elbette öpüşme sevişme oluyor ufak ufak
Aynen bana karşı iyi niyetli değil.
Yani emir verir gibi olması kötü
Enteresan mış sorunlu biri o neden hâlâ görüşüyor sun
Görüşmüyorum üç gündür yazmadım aramadım. Oda aramadı. Evine ilk gittiğimde çabuk ol makarnayı ısıt masayı sil filan.
Kesinlikle görüşme onunla engelle heryerden
Birde makarna ısıtmak nedir ya kız arkadaşın gelmiş makarna yapmak ta olmaz bırak adam eski makarnayı ısıtıyor ısıtmıyor ısıt diyor bide
bende tam boyle birini istiyorum niye benim karsima cikmiyor😪
Emir verici mi
Kaçarak uzaklaş
Yani üç gündür yazmıyor. Ben kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.
Evet, aynen öyle. Yine de tercih sizin
Görüşmüyorum üç gündür yazmadım aramadım. Oda aramadı. Evine ilk gittiğimde çabuk ol makarnayı ısıt masayı sil filan.
Hizmetçi mi sandı sizi. Öte yandan insan sevdiğiyle birlikte bişeyler yapmaktan haz alır, makarnayı birlikte yapmak sofrayı birlikte kurmak vs gibi, sıkıntılı galiba problemleri de olabilir
Evlenip boşandığını söyledi. Çocuğu varmış. Ayrıca doğruysa aynı evde Avukat biriyle 5 yıllık ilişkisinin olduğunu söyledi. Yemeğini o yapıyormuş. Hiç inandırıcı gelmedi.
Bişey diyemedim. O zaman avukata yaptırmaya devam etsin
Onunla bitmiş her şey
Anladım ona geri dönsün dönebilirse bâbında dedim. Tercih meselesi kimisi de bu tiplerden hoşlanır
Evet adam evine hizmetçi yatak arkadaşı arıyor heralde
Olabilir, birçok erkek bunu istiyor aslında bakış açısı
Yok iyi ki
Ben ne okudum 😯
Şaşırdınız mı?
İnsan evladı arıyorum kişiliksiz kişiler çıkıyo karşıma. Bişey fark ettim. Normal kişiler hep anormallere denk geliyo
Aynen dediğiniz gibi
Onu fark ettim. Kaldık evde 😄
Yok ben insanca ama yalnız yaşıyoruz
Anlayamadım
Onu bırak lütfen