Narsist, eve davet eden erkek arkadaşınız var mı?

merhaba. Erkek Arkadaşım içki içiyor. Restoranda içki içti yanımda. Arabasına bindim. Arabadan indi taciz etti beni. Git ailene ciddi düşündüğümüzü söyle dedi. Allah’ın sevdiği kuluyum ki bişey olmadı. Kendi yaptıklarına pişman olmuş. Ertesi gün tesadüfen cami avlusunda karşılaştık. Görmezden geldim arkamdan seslendi. Abdest alıyor. Namaza başlamış. Gördüklerim karşısında hayret ettim arkadaşlar. Evine çağırdı defalarca gitmedim. Benden sana zarar gelmez dedi. Gittim. Tüm riskleri gözümün önüne alarak ve misafirliği sıfırdı arkadaşlar. Çabuk ol makarnayı ısıt. Ben eve geleni boşa durdurmam filan dedi. Git masayı sil. Oturduk konuştuk evde. Kadınlardan tiksiniyorum dedi bana. Sen güzelsin saba takılıyorum dedi. Bana odalarını gezdirsene dedim. Burası benim odam dedi. Odanın camı açıktı. Camdan bakarken arkamdan sarıldı. Öpüştük. Uzansana dedi. Üzerime çıktı. Cinsel yönden zarar vermedi. Nasıl güçlüyüm değil mi diyor bana. Geçenlerde ben Ankara’ya gideceğim dedi gitti. Telle aradı beni. Ben sana evin anahtarının yerini söyleyim bana yemek hazırla dedi. Hayır dedim. Geçenlerde evine gelmiş tekrar arıyor beni çay koydum gel hayır gelemem sen gel dışarda hava alırız dedim. Gelemem yorgunum dedi. tamam dedim. üç gün boyunca aramadı beni. Demek ki evde hoş vakit geçirip cinsellik yaşayabileceği birini arıyor. Sadece bu kişiyi aklımdan çıkarmaya çalışıyorum arkadaşlar. Bir narsist önce ilgi ve sevgi bombardımanına tutar sonra istedikleri yaptırmak İçin geri çekilir. Kapıdan çıkarken bana fırla diyor. Karşıdaki daire görmesin diye. Çıkarken bile sinirlerim bozuldu. Narsist erkekleri özellikle mi seçiyorum ne?

Narsist, eve davet eden erkek arkadaşınız var mı?