Kız bakire vajinal seks yapamayız. Sürtünerek tatmin oluyoruz. Henüz oral da olmadı ama anal konusunda tereddütlü daha önce yapmış olabilir bilmiyorum. Ona hediye vs. Alıyorum. Sizce onu nasıl ikna ederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİkna edilmesi gereken bir şey değil bu Red ediyorsa Bi daha konusunu bile açmayın saygı duyun
Sağlık ve zevk açısından uygun fantezileriniz olsun01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz konuyu açmadım zaten. Sağlık kısmı Herkesin kendi bilgisine kalmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Etme. İğrenç bir şey. Hastalık bulaşma riski dışında kıza zarar verirsin. Şu kötü taraflarınızı kontrol edin artık.
46 Yorumla
Soran+1 yılUlan verseler soluksuz götürürsün Bir de burada geldin erkeklik kasıyorsun😂
Soran+1 yılBu kızlarda da akıl yok zaten her söylenene inanıyorlar😀
Soran+1 yılBence senin kabiliyetin yok da neyse uzatmayacağım. biliyorum ki bir kadın verse ilk olarak senin gibiler affetmez.
Vajinal yapın ya nolacak
05 Yorumla
Soran+1 yılBen anal istiyorum. Vajinal şu an için olmayacak bakire olduğu için. Belki ilerleyen zamanda olur. Ama ben anal seviyorum
Soran+1 yılAma sonuçta ikisi aynı şey değil. Ikisinin de zevki farklı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok içir içkiyi sarhoş onu ne istersen yapar. Bir kere yaptı mı da devamı zaten gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluyustur sapla.
13 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı 😂
Cevap sahibi+1 yıltemiz anal videolari var. little angel julir jess kate kuray bunlari izlet. yalniz ozguvrni de kirilabilir bunlar cok dehset. ben surekli anal izliyorun ama guzel kiz olcak. cirkin sevmem.
Soran+1 yılOlur sana da sipariş geçelim😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye için mi anal mı istiyorsun vay ya
19 Yorumla
Soran+1 yılYok o kızı mutlu etmek için😀
Cevap sahibi+1 yılHe anal zararlı o istese bile senin istememen lazım eğer ağzını aramak istiyorsan ona mesela şunu yapsak hoşuna gidermi gibisinden konuş yok sevmem iğrenç derse bende sevmiyorum der gecersin
Soran+1 yılDoğru Bak bu güzel bir yaklaşım ama ben tam tersi bunu yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO hayır derse zorla mı yapcan
Soran+1 yılAsla zorla olmaz bu iş Onun bir şekilde Evet demesi lazım hayır derse hiçbir şey yapmam
Soran+1 yılPeki sen sevseydin sana maddi manevi destek olsaydı kabul eder miydin
Cevap sahibi+1 yılHayır yine istemem zaten 2 senelik sevgilim var o da ben de sevmiyoruz bazen iyi kide sevmiyor diyorum yani
Soran+1 yılGüzel bak o zaman şanslısın.
Soran+1 yılBen seviyorum ve yapıyorum da
Siz erkekler çok kötüsün
119 Yorumla
Soran+1 yılNeden kötüyüz ablacığım Ne oldu yani
Soran+1 yılŞu mantıklı düşünürsen Önden de Verme kimseye 😀
Soran+1 yılBiraz kendine gel ya Bu Benim fantezim herkesin farklı bir isteği vardır Ben böyle istiyorum Sen başka istersin
Soran+1 yılBunun adamlıkla bir alakası yok karşındakini tanımadan adamsın ya da adam değilsin diyemezsin Eğer senin için adamlık bundan ibaretse Umarım bunu hiç istemeyen ama tam şerefsizin önde gideni biri çıkar karşına :)
Soran+1 yılMerak etme canım ben sapına kadar adamım kendi zevkim beni ilgilendirir Kim bilir senin sapıkça ne düşüncelerin vardır hiç kimsenin bilmediği. Herkes kendine baksın
Soran+1 yılKesin Yoktur zaten kimse var demez En çok da zaten senin gibilerin altından çıkar Bu tarz sapıkça şeyler o yüzden bana kendini anlatma
Soran+1 yılBu arada benim kız kardeşim yok ama olsaydı hiçbir kızı da kız kardeşim yerine koyamazdım Mal mal düşüncelerin var senin he
Soran+1 yılUza git ne Ergen bir şey çıktın
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrençsin
115 Yorumla
Soran+1 yılAnal istedim diye mi?
Cevap sahibi+1 yılSadece * için onunla olman
Soran+1 yılKızım sen feminist falan mısın kendine gel
Soran+1 yılKara kaşına kara gözüne bir ömür yanında oturmayağın herhalde
Cevap sahibi+1 yılFeministim zaten erkek skiyorum
Soran+1 yılAman ne olur benden uzak dur 100 tane götm olsa birini sana vermem zaten djdjdh
Cevap sahibi+1 yılNolur ver götnü kıllı götnü istiyorum
Soran+1 yılHadi canım tamam bu muhabbet sarpa sardı Sen git feministliğine devam et
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSapiksin kızım sen 😀
Cevap sahibi+1 yılSensin o
Soran+1 yılÇok uzatma hadi ya Bir de gidip görsel atmış😀
Cevap sahibi+1 yılKızı seviyo gibi yapma bari
Cevap sahibi+1 yılSeni becerirken💪🥰
Soran+1 yılSana ne ya Sana ne hayat benim hayatım fikrin varsa söyle yoksa seninle muhabbet için soru sormadım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne