Ne alaka şimdi. Asıl boş yapan sensin. Argo konuşmanın bilinen ismi bu. Hayır ben sevmiyorum sadece merak ettim soruyorum dersin. Bir yoruma da doğru cevap versen olmuyor değil mi
Soru soruyorum adı üstünde değil mi? Cevap vermeyip es geç ne bu ilgisiz mi kaldın ilgimi arıyosun soruya adam akıllı cevap ver bana normal bi şekilde sorsan seviyor musun diye evet hayır derim
Ne diyorsun ya sen. Ne ilgisi. Neden bahsediyorsun. Yorum yazdık hoşuna gitmediyse eş geç. Ne bu alınganlık. Başka işim yok senden ilgimi bekleyeceğim. Öyle olsa burada açıklama yapmaz. Sana takip isteği gönderip mesaj yazmaya çalışırdım. Abazalarla karıştırma beni. Senin ilgiye ihtiyacjn varsa. Aşağı yorumlara bak. Yardımcı olurlar.
Uzatma ya. Taktın ya. Ben yorumcuyum. Herkese paylaşılan bir şeye istediğim yorumu yaparım. Hoşuna gitmezse. Engellersin. Görmek istemezsin. Ya da es geçersin. Bu kadar basit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Genelde kadınlar daha fazla etkilenip tahrik oluyorlar ama gaza getirici olanları beni de ateşliyor.
Sekse ateş katıyor ortamı daha da körüklüyor
Bu arada dm ye hiç bakmıyosun cevap gelmedi senden bi türlü
Çok severim özellikle sertçe becerirken ağzımı bozarım
Normalde küfür kullanan biri değilim ama seks sırasında küfür ve şiddet olmadan odaklanamıyorum
İlişkide en çok etkilendiğim şeylerden biri olabilir
S*k beni, b*cer beni hoş laf. Kadından işitince hoşuma gidiyor. Ama küfür işitmeye tahammülüm yoktur.
Hayır, argo kelimeler neden hoşumuza gitsin
benım hosuma gıdıyor ilişki esnasında ve araba kullanırken trafıkte
Birileri dirty talk seviyor
Bende diyodum boş yapan birisi nasıl olamaz hopp diye belirdiin aferin
Ne alaka şimdi. Asıl boş yapan sensin. Argo konuşmanın bilinen ismi bu. Hayır ben sevmiyorum sadece merak ettim soruyorum dersin. Bir yoruma da doğru cevap versen olmuyor değil mi
Soru soruyorum adı üstünde değil mi? Cevap vermeyip es geç ne bu ilgisiz mi kaldın ilgimi arıyosun soruya adam akıllı cevap ver bana normal bi şekilde sorsan seviyor musun diye evet hayır derim
Ne diyorsun ya sen. Ne ilgisi. Neden bahsediyorsun. Yorum yazdık hoşuna gitmediyse eş geç. Ne bu alınganlık. Başka işim yok senden ilgimi bekleyeceğim. Öyle olsa burada açıklama yapmaz. Sana takip isteği gönderip mesaj yazmaya çalışırdım. Abazalarla karıştırma beni. Senin ilgiye ihtiyacjn varsa. Aşağı yorumlara bak. Yardımcı olurlar.
Her soruya aptalca cevaplar yazmayı kes o zaman madem es geçmeyi biliyosun sende es geçseydin soruyu?
Uzatma ya. Taktın ya. Ben yorumcuyum. Herkese paylaşılan bir şeye istediğim yorumu yaparım. Hoşuna gitmezse. Engellersin. Görmek istemezsin. Ya da es geçersin. Bu kadar basit
…
Swkste evet
Hayır ilişkide her zaman yapıcı kelimeler.
kullanamam gerçi sevişmekten boşta da kalmam ama
Gidiyor
evet. renk katar
Bazen
Gitmez mi😀
Iliski sirasinda seviyorum sadece
seks esnasinda evet
Evet gider
Gitmez, doverim.
İlişkide evet
sadece sevdiğime
Bayilirim