+1 yılKızlar tecrübeli, erkekler bakire istiyorsa aradaki denklemi eskortlar kuracak eskort deyince hani şu saati şu kadar diyenler aklınıza gelmesin herkesle yatıp sonra hiç sevgilim olmadı hiç cinsellik yaşamadım diyen diktirici sahtekarlardan bahsediyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Eglenilecek ya da evlenilecek kız bu duruma göre yapılmıyor. Bunu her şeyi yapıp evlenirken bakire kız isterim diye saf kızları kandıran erkekler yapıyor. Yüz vermeyin. Geçmişinizi yargılayan biriyle olmayın. Uyanın biraz ya. Adam mı kalmadi
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayanlar eğlenilecek kategoridedir. Hiç öyle edebiyat yapmasın buradaki erkekler zira ben dürüst bir şekilde bunu söylerken onlar yalana başvuruyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kız arayan erkek zihniyeti hala var mı ya? Çok demode buluyorum. Ayrıca bana beceriksiz olduğu kendine güvenmediği izlenimini veriyor. O zihniyetteki insanlarla karşılaşmak istemezdim. Bi de bakirelik nedir mesela? Kızım zarı duran ama möt deliği kocaman olmuş kimle ne halt ettiği belli olmayan bir kızı telli duvaklı gelin yapıyorsunuz değil mi? Ya da mesela bu adamlar aynı zamanda namusuyla evlenip boşanmış ve hayatını kimle geçirdiği belli olan bir kadın için ikinci sınıf muamelesi yapabiliyor. Yani rezillik diz boyu. Ayrıca kim kimle ne yaşıyorsa beni ilgilendirmez, onurlu olsun yeterli.
13 Yorumla- +1 yıl
Tampıçon dagılmış ama kız diye alınıyor haklısın😂
Cevap sahibi+1 yılHaklısın hemcinslerime de kızıyorum bu konuda
Tamamen ters bi durum geçmiş ilgilendirmez ki artık insanlar tecrübeli istiyorlar kadın erkek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılkadınler bakir erkekleri eline kız eli değmemiş erkekleri değersiz bulurken. erkekler bekire olmayan daldan dala atlayan kızları değersiz bulur. bakire olmayan kizla s1k1şilir ama evlenilmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de tecrubesiz olacak onunla bununla yatip kalkmayacak
20 Yorumla Kızlardaki şu karıya kıza doymuş mantığını anlamıyorum. Herkesin geçmişi önemli.
211 Yorumla- +1 yıl
@FeshiMüna evet önemli ama. Yargılamadan. Ayrıca kimin ne kadar doğru söylediğini kimse bilemez.
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Farklı erkeklerle yatan kıza evlendiği zaman güvenmek çok zor... Sorunun cevabı bu. İlerde bir erkeğe sadık kalamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kızlar vermese erkekler de tecrübeli olamaz sonuçta, sonuç olarak herkes seks yapıyor
00 YorumlaGeçmiş önemli değil bana göre, benden öncesi beni ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın ruhunu bedeni besliyor bedeni seks değil sevişmedeki hazla dokunuşla arzularına ulaşmayla doyumu yaşıyor beden tecrübe olmadan doyulmaz doyamaz dil her şey dil ile yaşanır
00 YorumlaBakire kız ama pişman olduysa neden olmasın güvenim yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşından önce evlenmemiş ise ikisi de aynıdır. 25 yaşından sonra kızların ruhu orp oluyor delikleri açılmamış olsa ne yazar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişti bakir ile bakire
erkeğe milli dediler kıza hayat kadını00 Yorumla Kizin gecmisi erkegin gelecegi onemlidir. Cok patlak kiz isteyen varsa bozup bozup birakiyorum merak etmeyin beyler.
11 Yorumla
Soran+1 yıl*
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlarda öyle bir şey yok erkeklere yaranmak için mi diyorsunuz bunları ya hsjhsjwhs
20 Yorumla
+1 yılBu soruyu boş birakiyorum 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceği insanın geçmişine bakan geçmişte yaşar.
00 Yorumla
+1 yılBen bakirimde ne oluyor
00 Yorumla
+1 yılSenin durumun nasıl peki
00 YorumlaHangi kız tecrübeli istiyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ne isem oda oyle olsa sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire istedigimizi kim söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar bakire olmalı erkekler tecrübeli
02 Yorumla- +1 yıl
hayır bence erkekte bakire olmalı ben bakireysem kocamın da bakire olmasını isterim
Cevap sahibi+1 yılAnladık sen bakiresin kardeşim
+1 yılDurum böyle
00 Yorumla
+1 yılSaçma bence
00 YorumlaOnemsiz bence
00 Yorumlahakkımızda ne varsa
00 Yorumla
+1 yılAyrim yapmam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026