Cinsel Yaşam Sizce karşı taraf ilişkide nasıl olması gerekiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Karşı taraf hard mi olmalı yoksa soft mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Sizce karşı taraf ilişkide nasıl olması gerekiyor? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hard harddd harddd baştan sonaa kadar🔥 1 29 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim hiç yaşadın mı hep hard diyorlar kafasını zor alıyor içine ağlaya ağlaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşadığım için diyorumm zatenn Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 senin Yorumla Soran +1 yıl 28 Yorumla Soran +1 yıl Tek kişi mi oldu hayatında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 kişi Yorumla Soran +1 yıl Peki hangisi iyiydi ve hangi konuda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkinci yaptığım daha iyiydi daha istekli daha sert yapıyodu iştee Yorumla Soran +1 yıl Peki sende penis boyu boşalması daha geç olan hangisi Yorumla Soran +1 yıl Hiç farklı fantezilerin var mı oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben topluma açık yerlerde gizli heyecanli yapmayi seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle inan hastane de seviştim kapı açıldı yakalanıyorduk mağaza kabininde sürttüm otobüste vajinasonı elledim beni boşalttı kafede aynı şekilde oldu Yorumla Soran +1 yıl Başka fantezin veya merak ettiğin denemek isterdim dediğin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık yap ekliyim Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor sen yapsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Soran +1 yıl Benim burdan tanıştığım kız vardı öylesini görmedim canı yanmasını çok istiyordu grup 3-4 kişi yapsın derdi ağzına ve suratına işememi isterdi Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim fikirlerini Yorumla Soran +1 yıl 2 dk zaten aktifim kaldır istek atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin kaldırsana ya geri gizleyebiliyosun zaten? Yorumla Soran +1 yıl Soruyu soran olduğum için olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Keşke olsa Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğensene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu muuu Yorumla Soran +1 yıl Bekle bulmaya çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😐😐 Yorumla Soran +1 yıl Zor oldu ama istek attım Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hard 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapabileceksin yani Yorumla aslıı_449 +1 yıl Hiç deneyimim yok ama izlediğim videolar hep hard. Soft ilgimi çekmedi hiç Yorumla aslıı_449 +1 yıl Yapabilir miyim bilmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soft başlayıp harf devam etmesi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Dimi alıştırıp ve ön sevişme olmalı dimi özellikle oral her iki taraf için de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç tecrübe var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrübe yok yaş 26 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin var mı evlilik düşüncesi yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an yalnızım. Kafaların uyuştuğu biri çıkarsa neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl En uzun ilişkin ne kadar sürdü ve burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burç yengeç yükselen akrep. Yorumla Soran +1 yıl Baya isteklisin o zaman yükselenin akrep Yorumla Soran +1 yıl Eşin isteksiz olursa hayatın hüsran hele ön sevişmeyi ve kadının zevk almasını sağlamak yerine escotmuşsun gibi boşalıp kıçını dönerse yandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çok doğru. Allah korusun Yorumla Soran +1 yıl Öyle erkek düşman başına erkek dediğin ince fikirli olur boşalıp yatmaz kadını düşünür ön sevişmr olur çoğu oral yaptırır kendi yapmaz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hard harddd harddd baştan sonaa kadar🔥
Merak ettim hiç yaşadın mı hep hard diyorlar kafasını zor alıyor içine ağlaya ağlaya
Yaşadığım için diyorumm zatenn
Yaş kaç
23 senin
28
Tek kişi mi oldu hayatında
2 kişi
Peki hangisi iyiydi ve hangi konuda
İkinci yaptığım daha iyiydi daha istekli daha sert yapıyodu iştee
Peki sende penis boyu boşalması daha geç olan hangisi
Hiç farklı fantezilerin var mı oldu mu
Evet ben topluma açık yerlerde gizli heyecanli yapmayi seviyorum
Bende öyle inan hastane de seviştim kapı açıldı yakalanıyorduk mağaza kabininde sürttüm otobüste vajinasonı elledim beni boşalttı kafede aynı şekilde oldu
Başka fantezin veya merak ettiğin denemek isterdim dediğin var mı?
Açık yap ekliyim
Olmuyor sen yapsana
Neyse boş ver
Benim burdan tanıştığım kız vardı öylesini görmedim canı yanmasını çok istiyordu grup 3-4 kişi yapsın derdi ağzına ve suratına işememi isterdi
Lütfen
Merak ettim fikirlerini
2 dk zaten aktifim kaldır istek atayım
Kendin kaldırsana ya geri gizleyebiliyosun zaten?
Soruyu soran olduğum için olmuyor
Keşke olsa
Soruyu beğensene
Oldu muuu
Bekle bulmaya çalışıyorum
😐😐
Zor oldu ama istek attım
Hard
Yapabileceksin yani
Hiç deneyimim yok ama izlediğim videolar hep hard. Soft ilgimi çekmedi hiç
Yapabilir miyim bilmem
Soft başlayıp harf devam etmesi
Dimi alıştırıp ve ön sevişme olmalı dimi özellikle oral her iki taraf için de
Aynen
Yaş kaç tecrübe var mı
Tecrübe yok yaş 26
Sevgilin var mı evlilik düşüncesi yok mu
Şu an yalnızım. Kafaların uyuştuğu biri çıkarsa neden olmasın
En uzun ilişkin ne kadar sürdü ve burcun ne
Burç yengeç yükselen akrep.
Baya isteklisin o zaman yükselenin akrep
Eşin isteksiz olursa hayatın hüsran hele ön sevişmeyi ve kadının zevk almasını sağlamak yerine escotmuşsun gibi boşalıp kıçını dönerse yandın
Evet çok doğru. Allah korusun
Öyle erkek düşman başına erkek dediğin ince fikirli olur boşalıp yatmaz kadını düşünür ön sevişmr olur çoğu oral yaptırır kendi yapmaz