Soru kesinlikle trol felan değil gerçekten 21 yaşındayım ve bu zamana kadar beraber olduğum erkeklerin sayısı 21 evet üşenmedim saydım çokmu hızlı yaşıyorum hayatı diyorum ama kendime engel olamıyorum sizce normal mi yoksa çok mu fazla bu sayı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sayısı değil işlevi önemli demek lazım sanırım. Sayıya takılmadım ama 3 er ay sürse neredeyse 15 yaşında başlamış ve hiç durmamış olman lazım, eğer bazıları tek gecelikse anlaşılır. Kadınlar erkeklerden daha seçicidir ve bir şeyler hissetmediği, arzulamadığı erkekle birlikte olmazlar, seçmiş olduklarının sayısı 21 ise evet bir tık fazla gibi. Tabi uzun ilişki istemiyorsan, en doğrusunu arıyorsan normal karşılanabilir. Bir erkek skor ile gurur duyabiliyorsa sende gurur duyabilirsin hatta bunda yanlış bir şey yok ama yine de dikkat et, zamanla dilden dile adını çıkarırlar, numaranı sağda solda paylaşırlar sıkıntı yaşarsın yok yere.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyaptığın şey yanlış hemde baya yanlış yani tabi ki yargılamıyorum olabilir ama yani normal bir durum değil hem sayı çok fazla hemde yani yanlış bir şey hani cinsellik bu sonuçta özel bir şey bunun böyle sanki biriyle oturup kahve içmek gibi bu kadar rahat ve normalleştirilmiş olması çok saçma gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı kişiler olduktan sonra tek bir kişiye bağlı kalmak zor gelir sanao tadı aldığın için, o yüzden muhtemelen evlenmezsin o arada sayı kaça gider bilinmez. Kritik nokta 21 kişiyle tek seferlik aralıkla sürekli devam eden ilişkilerde mi bulundun. Nitelik önemli :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpeki sonum ne olacak diye düşündün mü kendini kullandırmak sana ne kazandırdı ben hayatım da 3 kadınla yattım ve şimdi o kadınlara dair hiç bir şey hissetmiyorum tövbe ettim yaşlanmadan kendime bir şeyler yapmak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi niye kullandırcam zevk aldığım bir konuda çok geri kafalısın kullanılan onlar oldu
Cevap sahibi+1 yıl21 erkekle yatmış biri geri kafalı değil de ben geri kafalıyım öyle mi sen 1 onlar 21 hanginiz kullanıldı ben senin gibilerin aklında şüphe ederim
Soran+1 yılSen öyle zannet hepsinden arabadan tut paraya kadar neler aldım
Cevap sahibi+1 yılbir hayır görebilecek misin bakalım şimdilik bir şeyler başardığını sanıyorsun önünde daha çok seneler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir tane olsun hep o olsun diyim durayim 🙄 21 tane çok tabi nasıl duygusuz şekilde birliktelik yaşadın 😒bundan sonra durul artik, yaşın çok genç
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Az zamanda çok yer kat etmişsin en büyüğü kaç santimmdi rahatmış aldın ilki nasıldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be ben 30 yaşına geldiğimde 20 kadar kadınla birlikte oldum diye arkadaşlarım demediğini bırakmıyordu, önüne gelenle yatıyorsun diye. Üstelik bana giren çıkan bir şey de yok :D
00 YorumlaÖnüne gelene vermişsin işte nolucak birinden hiv, diğerinden hepatit, öbüründen hpv, yola devam
00 YorumlaŞu zamana göre normal ne olaylar var insanlar neler yapıyor
00 Yorumla
+1 yılSefan olsun yavrum tadını çıkart zevk aldıysan gerisi teferruat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de ben de dene bakalım ben de kendime engel olamıyorum birbirimize yardımcı oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok.21 kere aynı kişi desen anlarımda.21 farklı şey.. çok.
00 YorumlaAmme hizmeti veriyorsun, takdir ettim.
10 Yorumla
+1 yılNoktayı ben koymak isterim
00 YorumlaKaça veriyorsun bedava mı veriyorsun nasıl?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. hizli giden atın boku seyrek düşer 😁😃😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Keyfine göre yaşa gayet iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl1000 TL versem Bu gece benimle geçirir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenemezsin öyle diyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAraştırmalar öyle diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki çok yani normal hissediyorsun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormal mi hissediyorsun*
Cevap sahibi+1 yılHastalık kapmadın mı nasıl korundun
Soran+1 yılHayır normal hissetmiyorum ama yanlış yaptığımı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim imkanım olsada kızlar teklifte etse yapmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle de ol sayı tamamlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni bul.. Uzun süre bnle takılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana söylersin artık skoru o hesaplasin 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin hayatı herkesin günahı kendine sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendime hayret ediyorum bu konuda 😔
+1 yılBence çok az bunun en az 100 olması gerekirdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkaldi 0 daha olacak
00 Yorumla
+1 yılIskarta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Dogum gunun nezman?
01 Yorumla
+1 yılBir o. rs. pu için normal bir rakam
00 Yorumla
+1 yılTebrikler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılHala devam mı?
00 Yorumla Grup vs mi
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin. Sayıyı arttıralım 😊
00 YorumlaMaşallah kardeşime
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçı tek gecelik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastalık kaptın mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bişey çıkmadı ama belli olmaz gibi
Cevap sahibi+1 yılVajinanın ve analın durumunu merak ediyorum, kaç cm aldın en fazla?
Cevap sahibi+1 yılSquirt yaptın mı
Cevap sahibi+1 yıl?
Bence az
00 YorumlaTadını çıkar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği