Şöyle aslinda ilk kez mastürbasyon ya da iliski yaptiniz ve dogal olarakta boşaldiniz. Onceki halinizle nasil bir fark oluyor? Rjca ediyorum sapiklar yazmasın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
20 yıl geriye gitmem lazım eğer ilkini soruyorsan. Merak etme insan bir süre sonra alışıyor, birkaç dakika sanki alkol veya madde etkisindeymiş gibi gevşemiş, rahatlamış oluyorsun, sonra kendine geliyorsun. Önceki halimiz derken öyle sürekli bir durum olmadığı için değişen de bir şey olmuyor, sadece birkaç dakikalık bir olay yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerek var mi peki yaşamaya onu
- +1 yıl
Zorla ilişki yaşayacak haliniz yok, kimse kimseyi zorla orgazma da ulaştıramaz, o duyguyu yaşamak istemiyorsanız yaşamazsınız bu kadar basit. Erkeklerde olay biraz farklı, erkek istemese bile 20-25 gün aralığında hiçbir ilişki yaşamıyorsa veya kendi kendine bir şey yapmıyorsa uykusunda boşalır ama kadınlarda bu gibi bir durum söz konusu değil, sadece arzuları istekleri olur fakat durduk yere o hazzı yaşayamaz. Tabi sadece saçlarının okşanması ile aşırı tatmin olduğunu söyleyen kadınlar tanıdım yani illa mevzu son raddeye gelmek değildir, benzer şekilde kulak memesinin emilmesiyle zevk çığlıkları atanları da tanıdım, cinsel hazza illa belden aşağıda değil, bazen boyundan yukarıda bile ulaşılabilir. Gerekli değil elbette, ortada bir mecburiyet yok kimse için, neden olsun ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemen boşaldıktan sonra bı durgunluk geliyor ama sonrasında devam aynı
10 YorumlaAşırı ve yoğun sperm çıkıyor ve haz alıyorsun bu kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uykum geliyor baya rahatlamış oluyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kuş gibi oluyorum hiç kuş olmadım ama çok yumuşuyorum ilişkiden çıkınca
00 Yorumlaİlişki için söylüyorum, anlık rahatlama ve sonrasında büyük yorgunluk ndckdnck
00 Yorumla
+1 yılO aşırı istek ve penisin hemen sertleşmesi azalıyor. 2. postada da nerdeyse aynı döl çıkar uzun süredi yapmadıysa erkek. Misafirin mi var yakında?
02 Yorumla- +1 yıl
Misafir kim
- +1 yıl
Neden merak ettin
Ruh hali olarak mı yoksa ilk boşalma sonrasında ikinci boşalmada mı soruyu anlamadım
03 Yorumla- +1 yıl
Ilk kez boşaldin ve ondan sonra ki ruh halin nasil oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Hafiflik ve rahatlama
10 Yorumla
+1 yılErkekte kadında farklılık gösteirr
11 Yorumla- +1 yıl
Hangisini merak ediyorsun
+1 yılHaz farkı oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlama çok rahatlama
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Üzerimdeki gerginlik gidiyor ve rahatlıyorum
00 Yorumla
+1 yılZevkle yine boşslmak istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhen ve bedenen çok rahatlatıcı
10 Yorumla
+1 yılrahatlıyoruz o kadar
04 Yorumla- +1 yıl
Peki yaşadığın o rahatligi baska bir seyle benzetmeni istesem yaoabilir misin? Yani cinsel iliskiden sonra yasadigin haz ile hayatinda yaşadığın baska hangi olayin hazzi benzer?
- +1 yıl
aynı olan bir şey yok olsa zaten 1 saat sevişceğimize gider onu yaparız:)
- +1 yıl
Anladim sag olll
- +1 yıl
ok
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatlıyorsun işte
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmek daha da zevk veriyor
00 YorumlaGüzel oluyor yaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahatlama ve mutluluk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyku çöküyor