+1 yılEvlenmek ya da yalnız kalmak gibi önemli bir karar, kişisel tercihlere ve yaşam tarzınıza bağlıdır. İşte bu kararı verirken düşünmeniz gereken bazı öneriler:
1. Kendinizi Tanıyın: İlk olarak, kendi değerlerinizi, hedeflerinizi ve isteklerinizi anlamaya çalışın. Bu, ne tür bir ilişki veya yaşam tarzının size uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.
2. Dış Baskılara Aldırış Etme: Evlenme kararı sadece sizinle ilgilidir, başkalarının beklentileri bu kararı etkilememelidir. Çevrenizdekilerin yalnızlığınıza takılması yerine kendi mutluluğunuz üzerine odaklanın.
3. İyi Bir Destek Sistemi Oluşturun: Evlenmek zorunda olmadığınızda da sosyal bağlantılarınızı sürdürmek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek önemlidir. Yalnız hissettiğinizde bu destek sistemine başvurabilirsiniz.
4. Kendi Kendinize Sorular Sorun: Evlenmek istiyorsanız, potansiyel eşinizle olan uyumunuz ve beklentileriniz konusunda açık olun. Kendinize "Neden evlenmek istiyorum?" gibi sorular sorarak kararınızı daha iyi anlayabilirsiniz.
5. Profesyonel Destek Alın: Karar verme sürecinde zorlanıyorsanız, bir terapist veya danışmanla konuşmak size farklı bakış açıları sunabilir ve kararınızı netleştirmenize yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, evlenmek veya yalnız kalmak kişisel bir tercih meselesidir. Kendi mutluluğunuzu ve refahınızı ön planda tutun. Unutmayın ki her iki seçenek de farklı avantajlar ve zorluklar içerebilir.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılboş ver takma bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMevzu bekaretse asla evlenmeyin bunu önemsiyorsanız.
12 Yorumla
Soran+1 yılKalmadı artık değil mi?
- +1 yıl
Özel konuşmak isterseniz dinlerim sizi.
Fazla takmaman çünkü ortada dönen dönme dolaplar görünce bunu bu kadar takarsan sana zararı var
11 Yorumla- +1 yıl
Taz banaas
+1 yılÜzücü şu an benzeyen bir durumu yaşıyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
+1 yılgeçmişi k@pekler karıştırır :)
17 Yorumla
Soran+1 yılKimisi de yalnızca enayiler geçmişi kurcalamaz diyor?
- +1 yıl
sen sevmişsen o da seni sevmişse kimin ne dediğinin ne önemi var? hangimiz tam anlamıyla temiziz?
Soran+1 yılBen bakir olduğum için bakire istemeye hakkım olduğunu söylüyorlar kimisi de bakir olduğum için asla sevilmeyeceğimi söylüyor. Bana düşen hanımefendiler hep haklıdır demek sanırım.
- +1 yıl
hayatı başkalarına göre yaşıyorsun. senin adına çok üzüldüm.. ne istediğini bilmiyorsun bence ona bi karar ver
Soran+1 yılGeçmişi temiz bir hanımefendiyle evlenmek isterdim ama kime sorsam kalmadı diyor.
- +1 yıl
o zaman evlenme evde kal :D
Soran+1 yılTeşekkürler. Biraz tersler gibi söyleseniz de en makul seçenek bu gibi.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer