- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, enfekte biri bir başkasının vajinasını yalaması potansiyel olarak hepatit B'ye neden olabilir. Hepatit B, hepatit B virüsü (HBV) adı verilen bir virüs tarafından bulaştırılan bir karaciğer enfeksiyonudur. Bu virüs vücut sıvıları (kan, tükürük, semen, vajinal sıvılar vb.) yoluyla kolayca bulaşabilir. Bu yüzden cinsel temas, kan transfüzyonu veya paylaşılan enjektörler gibi yollarla hepatit B virüsüne maruz kalındığında enfeksiyon oluşabilir. Vajina yalaması sırasında kan veya vajinal sıvılar ile temas halinde olma durumunda, virüs bulaşabilir ve enfeksiyon riski oluşabilir.
Ancak, virüsün aktarılabilme riski kişiden kişiye değişebilir. Bu konudaki en doğru bilgileri sağlık uzmanlarından almanız önerilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım Dr a mı gidip soruyum 😂🙈yalatacagim ben korkuyorum diye😣
- +1 yıl
Bu dr luk bir konu senin acından degil. Karsında aday varsa ondan tam rapor istersen ve o da yaptırırsa urolojide anca bu olur
Soran+1 yılNe yaptirmasi gerek? Tüm testleri isteyim dimi?
- +1 yıl
Tüm ürolojik testler yaklasık 16 bin artı kdv tutar
Soran+1 yılDevlet hastanesi yapmıyor mu
- +1 yıl
Devlette zaten bu tutar. Keyfen kontrol oldugu icin sgklık durumu yok. Ozelde de 30 falan tutar
Bolumun adı uroloji
En İyi Cevaplar
İstediğiniz kadar ileri gidebilirsiniz, bu sizin elinizde, sizin bedeniniz ve sizin kararınızdır. Mesele nerede duracağınızı, durduracağınızı bilmektir. Bu gibi değişiklikler ilişkilere heyecan ve zevk katar, açık görüşe sahip insanlar da bu gibi durumlara olumlu yaklaşırlar. Herhangi bir bulaşıcı hastalık kapmazsınız merak etmeyin, henüz bakire bir cinsel organdan bulaşıcı cinsel hastalık kapılmaz, karşı tarafta ise dilden kolay kolay bir hastalık kapılamaz, üstelik cinsel bir hastalık. Elbette çift taraflı olarak bir virüs alışverişi gerçekleşir ama bu öyle abartılacak bir durum değildir, içiniz rahat olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılYalayan dan bana hepatit b geçermiş varsa
- +1 yıl
Bildiğim kadarı ile kan yoluyla bulaşan bir hastalık hepatit b ve ayrıca muhtemelen partneriniz bir seks makinesi değil, genel evlerde korunmadan cinsel birliktelik yaşayan hasta bir birey değildir ama korkmanız normal tabi, emin olma gibi bir şansınız yok. Bu mantık ile öpüştüğünüzde de bulaşma ihtimali olmuyor mu sizce? Ha ağzınız ile tükürük alışverişi olmuş, ha başka yeriniz ile, sonuçta ortada bir tükürük alışverişi mevcut.
Soran+1 yılSiz ne iş yapıyorsunuz ki
- +1 yıl
İnşaat Teknikeri, Yazar, Web Tasarım vs. işleri ile uğraşıyorum, doktor falan değilim sadece araştırmayı seviyorum, tarih, inanç sistemleri ve ekonomi gibi araştırmayı sevdiğim bir alan hepsi bu. Kan harici bulaş gerçekleşebilecek cinsel hastalıklar öpüşme yoluyla da gerçekleşebilir, bundan bir kaçış yok, partnerinizin ilişki geçmişini bilmiyorsanız asla tam anlamı ile güvenemezsiniz. Frengi gibi bazı cinsel hastalıklar taşıyıcıya zarar vermezken bulaşan kişiye zarar verebiliyor, çoğunlukla fark bile edilmeyebilir. Neyse ki ülkemizde tehlikeli cinsel hastalıklar Afrika ülkeleri gibi yaygın değil ve mevcut bel soğukluğu gibi hastalıkların tedavileri o kadar da zor değil, tabi bu hiçbir şey fark etmez o zaman demek anlamına da gelmiyor.
Soran+1 yılSiz evlendiniz mı hiç nasıl buluyorsunuz bu kadar şey
- +1 yıl
Hayır evlenmedim, 3-4 senelik 3-4 uzun ilişkim oldu fakat 34 yaşında bekarım ve evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Birkaç sene içinde bir karavan alıp ülkemi gezmek istiyorum, bağlılık bana göre değil. Evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyorum, bu ciddi bir durum. Aşırı sevdiğim kız arkadaşım ile 3-4 günlük bir tatil anımız var hele, şaka gibi. Aynı otel odasında tuvalete giremiyorduk ayıp olmasın diye o derece, ufacık yer yani, o benden çekiniyor ben ondan, birlikte yaşamak garip bir his. Bilgi konusuna gelince benim vaktim bol, home office çalışınca günde 15 saat araştırma yapılabiliyor, Osmanlı tarihinde Padişahları geçtim, Şehzadeleri bile neredeyse komple ezberledim, inanç sistemlerinde Kuran'ı 5 farklı mealden okudum ve Agnostiğim, sahabelerin bile özel hayatlarını ezberledim, İncil'i bitirdim, ekonomi konusunda bonoymuş tahvilmiş kümülatif kazançmış paranın emisyon hacmiymiş hepsi bitti, 300ün üzerinde kitap okudum, 200den fazla dizi bitirdim yani vakit bol, yapacak şeyler kısıtlı. Tek sorun ise arkadaş ortamında sanki kimse seninle aynı dili konuşmuyormuş gibi geliyor. Günümüz bilgi çağı artık, internet sayesinde bilgiye erişmek aşırı kolay, o derece ki hobi edindiğiniz alanın profesörü olursunuz.
Soran+1 yılHm. ne guxel böyle bilgili erkek çıkmıyor karşımıza olgun bilgili yskisikli 😂🙈
- +1 yıl
Olgun kısmına kesinlikle katılıyorum, bilgili kısmına büyük ölçüde katılıyorum ama yakışıklı kısmına belki kısmen katılırım. Öyle eldivenle sevilecek kadar değil tabi :D Tarih, şiir, edebiyat, dinler, ekonomi, dizi ve film, teknoloji konularında ne zaman sorun olursa sorabilirsin buralardayım artık, eski üyeydim ama sadece 2 gündür aktif giriyorum, birilerine faydam olabilirse ne mutlu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTestlerini yaptıran ve önüne gelenle olmayan birisini tercih edebilirsin karşılıklı oral yapar tatmin edersiniz birbirinizi, bana eski sevgilimi hatırlatıyorsun, o da bakireydi sadece oral yapar ve elle boşaltırdık birbirimizi ve çok mutlu olurdu 😅
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şey olmaz. Bekaret bir bütündür ve yalatmak da buna dahildir. Ayrıca yalayan erkeğin ileri gitmeyeceğini de bilemezsiniz. Yalatmakla başlayıp da her şeyi yaşarsınız. O kadar istekliyseniz de evlenip yapın.
013 Yorumla- +1 yıl
O zaman bekleyeceksiniz evlenene kadar. Evlilik yok diye namusunuzdan olacak değilsiniz.
Soran+1 yılİleri gidemez , sonuçlarına katlanir ben ilerisini istemiyorum 😉
- +1 yıl
Nereye katlanır? İlişkiye girip de terk edilen bir dünya kadın var ortalıkta. Bu zar dikimi işlerini kimler yaptırıyor zannediyorsunuz? Kime yalatmayı düşünüyorsanız onunla evlilik de düşünebilirsiniz. Öyle ya en mahrem yerinizi kullanıma sunacak kadar yakınsanız evlenebilirsiniz de.
- +1 yıl
evlilik teklifi gelse evlenip yapmayı düşünürüz zaten, erkekler teklif etmiyor napalım :D
- +1 yıl
Ekonomik durumun bozukluğu zinayı arttırıyor. Gençler evlenip de helal yoldan birleşemeyince zinaya yöneliyor. Sabretmek gerekir.
- +1 yıl
aynen sabredin kızlar 30-35 i geçip doğurganlığınız bitince herkes evlilik teklif edecek o zaman ekonomi de zirve yapariz
- +1 yıl
Siz de haklısınız. Bunun çözümü beklentiyi düşük tutmaktır. Öyle çok para harcamadan evlenmek de mümkün ama kira meselesi sıkıntı.
Soran+1 yılBenim bedenim benim kararım yalatirim istediğimi yaparım evleneceğim adama da açık açık söylerim bunu bunu yaptım diye istemezse kapı orada... Bu kadar basit.. istemediğim hicbirsey yapamaz yaparsa sonuçlarına katlanir 😉amcam avukatim 2dk sürer 😉😘
- +1 yıl
Gavur kızlarından farkınız kalmamış böyle düşünüyorsanız.
Soran+1 yılDinleri yargılayamazsin bu Müslümanlık mı böyle? Herkesin nefsi var yaptığı yapamadığı şeyler bu seni ilgilendirmez kocamı ilgilendirir benden daha karakterli iyi güzel kız bulabiliyorsa sırf yalattim diye gider bu kadar basit 😉bb
- +1 yıl
Bu yargılamak değildir. Biz Osmanlı torunuyuz ve hassasiyetlerimiz var. Örnek alacağımız kişiler ise yabancı film artistleri değildir, mübarek padişahlarımızdır.
Soran+1 yılKimseyi örnek almıyorum dizi falanda izlemiyorum beni mutlu eden hicbirsey yok 1 aydır eve kapattım kendimi ama yeter artık bilip bilmeden yazma lütfen bb
- +1 yıl
Yine de hepimiz Osmanlıyız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tüm testleri getirip önüne koyacak mal yoktur bence :D
10 YorumlaBakirelik demek sadece kızlığının bozulması demek değildir. Şimdi ilk defa duygularını, mahremiyetini birine teslim edeceksin sadece penetrasyon olmadı diye bakireyim diyeceksin he mi? Sana uyarı. Harama bulaşmamışken bulaşma. Herşeyi zamanı gelince evlenince yaşarsın. Buradaki insanlardan cesaret bulup böyle bir şey yapma.
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin nefsi var yaptığı yapamadığı şeyler benden daha karakterli iyi güzel kız bulabiliyorsa sırf yalattim diye gider bu kadar basit 😉 gizlemem söylerim bunu bunu yaptım diye ister bakire sayar ister saymaz 😉evlenmeye 10 yıl.1 aydır eve kapattım kendimi hicbirsey mutlu ermiyor beni çözüm bul madem yapmayım? Ayrıca adam gibi erkek çıktı ciddi ilişki istedi de ben mi kabul etmedim?
Soran+1 yılNasilmisim ben?
+1 yılSen aşını ol ne olursa olsun. Hastalık ufak bir kanla dahi geçiyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılNe aşısı? Nerede yapılıyor ne kadar kaç yasa yapılıyor
- +1 yıl
Gardasil, ve Cervarix aşıları ben birkaç yıl önce özel hastanede yaptırmıştım.
Soran+1 yılKaç yaşında yaptırdın ne kadar? Ne işe yarıyor her biri evli misin
- +1 yıl
Ben 24 yaşında toplam 1500+1500 gibi bir fiyata yaptırmıştım ikisi farklı zamanlardaydı. Evli değilim ama cinsel ilişki yaşadım ve hiç bir hastalığa yakalanmadim. Uçuk bile çıkmadı ilişki sonrası.
Soran+1 yılİlk 24 te mı yaptın yani? Ondan önce mı yaptirdin aşıları uçuk nerede çıkıyor ki
+1 yılBunu için beklemelisin çiçeğim. Bazı şeyler özel ve anlamlı olmalı. Herhangi bir insanla yaşamak bence zevk vermez.
06 Yorumla
Soran+1 yılBul madem özel birini kardeşin var mı😂😂
- +1 yıl
Yani ne güzel yorum yapmışım niye boş yapıyorsun ki?
Soran+1 yılCiddi söyledim kız 😂🙈anne baba nasıl tanıştınız derse çocuk 😂😂 halanizla tanıştık önce derim 🙈😂😂
- +1 yıl
🙄🙄🙄 üzgünüm erkek kardeşim yok şansını başkasında dene 🙄🙄
Soran+1 yılAbin kankan😂
- +1 yıl
Sana yönlendiririm
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kat üstü yalatican bu kadar test istesen benden seni kapının önüne koyarim
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım desem isterim tabi tüm testleri vermezsen var demmekki bir şey 😏
Soran+1 yılUğraşti ama
Soran+1 yılbir şey yok evet sapasağlamim hergun 3 kere isteyecek kadar 😂🙈
Soran+1 yılDayanırım 😂
+1 yılKonuşup anlaşıp düzenli bi yalayici bulursan için rahat eder
02 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde daha fazlasını ister hep o kadarla kalscakmi ki
- +1 yıl
Bu yüzden anlaş dedim, cinsel organlarin birleşmesi dışında zevk veren daha çok şey var
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 1-2 ay içinde temiz ve sadece onu kabul edecek kişiyi bulursun emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şey tavsiye etmem çok azgınsan evlen bence en güzeli
011 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta okurken ne evlenmesi😂😂
Cevap sahibi+1 yılHmm sevişecek misin
Soran+1 yılEvet 🙈😣
Cevap sahibi+1 yılAllah ıslah etsin. Çok pişman olacaksın sana söylim
Soran+1 yılNiye sanki sen hicbirsey yapmadın
Cevap sahibi+1 yılBeni tanıyor musun. Yapmadım kızla el ele tutuştuğum bile olmadı
Soran+1 yılYakışıklı mısın yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl23 ne yapıcan bana mı yürücen
Soran+1 yılEvet bende senin gibiyim 🙈😂
Soran+1 yılHatta daha temiz
Cevap sahibi+1 yılİstek attım. Öyle bir şey için değil ama zina yapma diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yalamak istiyorum sadece ama gelen yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Temiz yalayıcı bulamazsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek hastalıklı dir mı diyirsu
Soran+1 yılErgende o. opuya falan gittiyse hastalıklı olur off çok zor birini bulmak , evlenmiş boşanmış en temiz gibi sanki mantıken çünkü hastalıklı olsa evlenemez çocukta yapamaz diye düşünüyorum 🤔hemde tecrübeli olur sanki daha iyi 🤔
Soran+1 yılAnlamadım o ne demek? Ergen bir şey beceremez ki evlenmiş boşanmış daha iyi hem hastalıksız olur diye düşündüm
Soran+1 yılSen evlendin mı😂😂
Yalatmayla hastalık bulaşmaz merak etme
08 Yorumla
Soran+1 yılBir Dr yazdı hepatit b geçer sadece dedi yalayan erkekte varsa , ve olup olmadığını da sadece ona test yaptırarak anlatabilirmisim?
Soran+1 yılÖyle demedi ama 😑
Soran+1 yılYok brkleyemem 10 yıl daha 😂🙈evet öyle düşündüm birlikte hastaneye gideceğiz tüm bulaşıcı hastalıklar testi yaptırıp öyle yapacağız yoksa rahat edemem 😑
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalatmayla cinsel yolla bulasan hastalik gecmez
02 Yorumla
Soran+1 yılDr musun
- +1 yıl
Doktor olmaya gerek yok cinsel yolla bulasan hastaliklarin ne seiilde bulastigini biliyorum cunku kendi sagligima dikkat ederim
vcr var güvenilir.
00 Yorumla
+1 yılyalatmayla duramazsın
00 YorumlaYalattıktan sonra onun sonu başka yere net gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keşke imkan olssfda yapsak
00 Yorumla
+1 yılYalarım zaten çok seviyorum yalamayı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılylma, sadece ylt, emdr🤷♂️
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak zaten 😉🙈
Cevap sahibi+1 yılama genede ağzı yüzü tmz biri şart. ellerinide arkadan bağlıyacaksın ama, ne olur ne olmaz, parmağı kaçırır falan
Soran+1 yılKimin elini bağlayıp
Soran+1 yılEvet dişleri tertemiz olmalı çok önemli bu da 🤔
Cevap sahibi+1 yılişlemi yapacak olan arkadaşın elleri bağlıcan.. ya o hızla prmk sokarsa.. gitti bkret.
Soran+1 yılEe daha önce soktu biraz gitti mi o zaman yani anlamadım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhmm.. belki dğr yere skmstur.. farkında diilsin.. neyse yaa yltta, nparsa yapsın.. yüzüne otur hatta
Soran+1 yılHayır oraya sokty kızdım bir şey olmaz bu kadarda diye , test ettmis beni bu kadar güzellikle bakire olanazmisim gerçekten öyle miyim diye bakmış 🤔😂
Cevap sahibi+1 yılozaman seni bzması farz olmuş. ben olsam çoktaaan bu gzl kızı... anladın..
Soran+1 yılBozarsa başına gelecekleri biliyor 2dklim zevk uğruna... beni ve ailemi çok iyi tanıyordu o yüzden öyle bir şey e yektenemedi 😉😏
Cevap sahibi+1 yıldemekki cesur değil.. ben olsam sonucuna katlanırdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamayi çok seviyorum 😍
00 YorumlaYalat
01 Yorumla
Soran+1 yılTek bunu sormadım ki soruyu tüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim 🙈
Kişi kim güvenli mi
00 YorumlaYapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalamamıs bul
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılYalamamis biri temiz olur
Soran+1 yılYalamadi belgesi mı var nereden bileceğim😂😂
Cevap sahibi+1 yılTanis zaten acemi belli eder kendini
Gizli Üye(36-45)+1 yılrapor iste adamdan
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende hastalık olmadığı ne malum
Soran+1 yılBende olma ihtimali %3 bakır olmayan erkekte %85
Cevap sahibi+1 yılyani sende de hastalık olma ihtimali var değil mi o zaman ikinizde temiz raporu alacaksınız ya da araya şeffaf mutfak folyosu koyup oradan yalatacaksın
Soran+1 yılBakire / bakır opusmemis bile herkeste hastalık olma ihtimali %3 var zaten , ortak WC havuz vs den kapmış olabilir kişi ihtimal var tabiki. Hatta annede varsa anneden emzirince çocuğa bile geçiyormuş duyunca şok olmuştum araştır bunları 😉😘
Cevap sahibi+1 yılGerek ypk ben hiç hastalık kapmadım Allah a şükür
Cevap sahibi+1 yılSeçici olursan sende kapmazsın
Soran+1 yılNasıl seçeceğim? Hiç tanımıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılÇevrendeki insanlara vak hoşuna gidenlerden temiz ve düzgün giyinen birini seç
Cevap sahibi+1 yılGüzel kokan insanlar temizlipe dikkat eder
Cevap sahibi+1 yılvalla sana kalmış önce adamı bul ve ikna et yalamaya:)))) millet seninnkini yalayacak diye kuyrkta beklemiyor:)
Soran+1 yılBekliyor 😒😂😂50 takip istegi geldi dünden beri 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılyaw onlar sapık erkek değil:))
Cevap sahibi+1 yıldüşünsene adam görmeden sana istek atıyor yani durumun vehametine bak, sende eğlenicem diye toşak geçiyorsun milletle.
Soran+1 yılYoo cvp vermedim hiçbirine sadece 1 tanesine verdim o da çok tatlı ama gıcık 😂🙈
Cevap sahibi+1 yılister ver ister verme o seni bağlar :))))))))
Soran+1 yılKonuşma bitti ki bos konusyir ciddi değil ama yakışıklıydı 😣😂🙈
Cevap sahibi+1 yılyavrum bende bunu anlamıyorum niye böyle saçma sorular sorup abazaları topluyorsun ne gerek var:)))
Soran+1 yılBen amacım abaza toplamak değil ki bilgili kişilerden cvp almak
Cevap sahibi+1 yılya bilgi verildi zaten sana tarfımdan
Gizli Üye(18-24)+1 yılbakir erkekten çok ne var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yap gitsin
00 Yorumla
+1 yılYalarsan, yalarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem