Cinsel Yaşam Memem çok minik, nasıl büyütülebilir estetiksiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Silikon taktirmak istemiyorum. Mandalina kadar Şu an. Memem çok minik, nasıl büyütülebilir estetiksiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı derim herzaman göğüs kalça da zarif seviyorum favorim 75 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim 75 B Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Ciddi anlamda en sevdiğim beden gizli olmasan daha net konusurdum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl büyümez.. ama onuda benim gibi son derece çekici bulanlar çoktur. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim hep estetik yaptir diyordu psikolojim bozuldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hay sevgilinin.. şimdi.. neden? ne güzel işte şimdiki hali.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende ona 3 beş santim büyüttür de bakalım 🤷♂️ Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Spor ve bir diyet uygulamak gerekir bence ve yaş ilerledikçe büyüyebilirSanırım bazı kremler de işe yarıyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bebe vakumlayan aletler ya da bir vakumcu olabilir 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yeter. Ne yapacaksın fazlasını. Mis gibi dimdik 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Olanla idare edeceksin operasyon hariç büyümez Yorumla Soran +1 yıl Yaptirinca yapay duruyor degil mi Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Aynen küçük de olsa orijinal doğal olsun Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yapacak bişi yok. Herkeste karpuz olacak değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karpuz mu? 😂 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Mandalinayı portakala mı çevirmek istiyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogal yolu varsa olabilir Yorumla
Hemşi-R Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Yani onun yolları var emzirme yoluyla 😉 0 5 Yorumla Hemşi-R +1 yıl Kaç beden bu arada Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimi cok emzirdim. Az buyudu hala minnak 75B Yorumla Hemşi-R +1 yıl Tamam yaa sıkıntı edilecek kadar küçük değiller 80 e ne kalmış şurda Yorumla Hemşi-R +1 yıl Ayrıldınız mı emzirmeye devam mı Yorumla Soran +1 yıl Devam Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bence sorun yok emmesi zevkli öyle 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. sılıkon dısında cozum yok 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bırak iyi öyle 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Buyumez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla
tetik06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Çok basit okşatarak ve emdirerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapti sevgilim maksimum bu kadar buyudu 75 B Yorumla tetik06 +1 yıl Sevgilinde iş yok senin gel benim yanıma sana en geç bir ay veriyorum istediğin beden olmazsa ne istersen iste benden Yorumla
Lalosalamanca_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Emcükleyerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Emcuklettim sevgilime buyudu fakat cok az Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl portakal gibi olmasını istiyormusun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dogal yolu varsa evet Yorumla selim451 +1 yıl var denedik ve oldu onun için söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla selim451 +1 yıl eşimle yaptıklarımız ulu orta anlatamam Yorumla Soran +1 yıl Anlat sil sonra Yorumla selim451 +1 yıl buraya yazamam Yorumla
BirDeliProfesör Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar minik görebilir miyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayip oluyor amaa Yorumla BirDeliProfesör +1 yıl Neden ya doktordan niye çekiniyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanla büyür arada masaj uygula 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet yagla masaja basladim umarim buyur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç beden ki Yorumla Soran +1 yıl 75B Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet iyi aslında büyük olunca sarkma sıkıntı oluyor ki Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. emzir 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sütyene elveda 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Çok zor be 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uçları da minik mi? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet bezelyeden kucuk Cevap sahibi +1 yıl Benim en sevdiğim tür. Minyon musun? Soran +1 yıl 162 50 kg Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç? Soran +1 yıl 26 Cevap sahibi +1 yıl Artık kendiliğinden büyümez ve bence büyümesin de Soran +1 yıl Begenen boyle begensin diyosun Cevap sahibi +1 yıl Bence evet, kalçaların da küçük mü? Soran +1 yıl O buyuk dik Cevap sahibi +1 yıl Özel konulabilir miyiz?
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Minik mi🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuğunkı kdr Yorumla Soran +1 yıl Biraz buyuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun o kadar. Doğal yolları vardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı derim herzaman göğüs kalça da zarif seviyorum favorim 75
Tesekkur ederim 75 B
Ciddi anlamda en sevdiğim beden gizli olmasan daha net konusurdum
büyümez.. ama onuda benim gibi son derece çekici bulanlar çoktur.
Sevgilim hep estetik yaptir diyordu psikolojim bozuldu
hay sevgilinin.. şimdi.. neden? ne güzel işte şimdiki hali..
sende ona 3 beş santim büyüttür de bakalım 🤷♂️
Spor ve bir diyet uygulamak gerekir bence ve yaş ilerledikçe büyüyebilir
Sanırım bazı kremler de işe yarıyor
Bebe vakumlayan aletler ya da bir vakumcu olabilir
Yeter. Ne yapacaksın fazlasını. Mis gibi dimdik
Kaç yaşındasın
26
Olanla idare edeceksin operasyon hariç büyümez
Yaptirinca yapay duruyor degil mi
Aynen küçük de olsa orijinal doğal olsun
Yapacak bişi yok. Herkeste karpuz olacak değil
Karpuz mu? 😂
Mandalinayı portakala mı çevirmek istiyosun
Dogal yolu varsa olabilir
Yani onun yolları var emzirme yoluyla 😉
Kaç beden bu arada
Sevgilimi cok emzirdim. Az buyudu hala minnak 75B
Tamam yaa sıkıntı edilecek kadar küçük değiller 80 e ne kalmış şurda
Ayrıldınız mı emzirmeye devam mı
Devam
bence sorun yok emmesi zevkli öyle
sılıkon dısında cozum yok
Bırak iyi öyle
Buyumez
:(
Çok basit okşatarak ve emdirerek
Yapti sevgilim maksimum bu kadar buyudu 75 B
Sevgilinde iş yok senin gel benim yanıma sana en geç bir ay veriyorum istediğin beden olmazsa ne istersen iste benden
Emcükleyerek
Emcuklettim sevgilime buyudu fakat cok az
portakal gibi olmasını istiyormusun
Dogal yolu varsa evet
var denedik ve oldu onun için söylüyorum
Nasil
eşimle yaptıklarımız ulu orta anlatamam
Anlat sil sonra
buraya yazamam
Ne kadar minik görebilir miyim
Ayip oluyor amaa
Neden ya doktordan niye çekiniyorsun