Sevgilimle anal seks yapmak istiyoruz bir kere denedik ama onun penisi biraz buyuk oldugundan yanim asiri fazla yanmisti bunu nasil halledebiliriz kayganlastirici vs kullandik zaten ama benim kurkumu yenmem lazim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnal plug almalısınız. Bunu 1 hafta kadar kullanmalısın.
Oral ile (vajinal ve anal) seni uyarmalı, ön sevişme iyi olmalı. Sonrasında anal plugı çıkartıp parmakları ile alıştırmalı, 1-2-3 parmak şeklinde.
Biraz alkol, mum ışığı, daha relax mod.
Yan yatmalısın (en iyi ve kolay pozisyon budur), kayganlaştırıcı değil, masaj yağı kullanmalısınız ya da bebek yağı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç yapılmamalı. Zamanla anüs bölgesindeki kaslar gevşer dışkı ve gaz kaçırmanıza sebep olur. Kayganlaştırıcı kullanmanız bu durmu sadece biraz geciktirir o kadar. Sonuç itibari ile olan size olur. Sevgiliniz yaşamına normal bir şekilde devam eder.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılLavman kullanıyorsan temiz isen, partnerinle de kayganlaştırıcı kullanıyorsan yapacak pek fazla şey yok. Gerginliğini yen ve farklı zevklere açık ol. Daha çok mutlu olacağını düşün.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acele etmeyin ön sevişmeyi uzun tutun, penisi vajina sıvısıyla kayganlaştırın, sen kendini sıkma, serbest bırak. Çok sakın, sabırlı ve yavaş hareket edin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemek ki senin delik ince biraz yavaş hareketler ile ileri geri ile olur
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen zaten başını aldiginda gövdesi daha rahat girer ilk girdiğimde ileri geri pek yapmam o an sıkıyor kasıyor kendini bi süre sonra alışınca kendini bırakıyor ve ön an ileri geri soft bisekilde git gelle daha derine giriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHaram yola girme. O kadar istekliysen evlenip de helal şekilde yapın.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks iki kişinin isteği ile olacak bir şey yapılıp yapılmayacağına karar verecek olan kişi kadındır doğal olarak. Kimin ne dediği neden dediğinin bir anlamı yok kişi istedikten ya da istemedikten sonra. Bu konuda iş kadında biter net...
00 Yorumla
+1 yılBizim nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun anlamadım. Erkek arkadaşınla yavaş yavaş alıştıra alıştıra yap işte
03 Yorumla
Soran+1 yılYapan biri varsa tavsiye verebilir ya uygulamanin amaci bu tavsiye alip vermek bu yorumu yaoacana yapma daha iyi
- +1 yıl
Yahu kayganlaştırıcı ve yavaş yavaş alıştırma dışında başka bir formülü yok ki ne yardımı olsun diyorum işte.
- +1 yıl
Muz sür makatına al sana yardım
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle biraz alkol iyi gelir Sonrasında da doğru pozisyon ve doğru kremler E tabi senin rahat bırakman gerekir orayı alkol bu yüzden faydalı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu mantikli
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kayganlastirmayla olmaz on sevismede seni hazirlamali ve girişi yumusatip başını deligine surtmeli ve ilk sertliğini değil yukusakken girip içinde sertelmeli
10 Yorumla Burada pis bir koku var... Senden mi geliyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen gelene kadar kimse bir koku almiyordu tatlim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal sekste en önemli olan çok yavaş yapmak ve kayganlaştırıcıyı çok kullanmak... yavaş yavaş yedire yedire içine girmeli peniz senin anal delğği çok darsa ilk etapta genişlerlken biraz acıyacak çokmu dar
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan doğru pozisyon ve senin mental olarak hazır olman
00 YorumlaAbazalar dolmuş yoruma birazdan bilimsel açıklama yaparlar merak etme sen 😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnal sekste yavaş yavaş ilerleyeceksin can acıtmadan bir denemişin hızlı adım atmış demekki
00 Yorumla Kayganlaştırıcının şişesini gôtüne sok, birkaç saat bekle, tekrar deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç mi Allahtan korkunuz yok, çol günah, Allah yasaklamış evli insanlara bile kendinize gelin yapma kendine bu saygısızlığı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi ön hazırlık gerek
Buradan uzun olur ayrıca cevabın ban riski var00 Yorumla
+1 yılönce kremlesin yağlasın parmakla genişletsin sonra devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBebe yağı ve vazelin kullan, öncesinde parmağı ile sokarak alıştırmalı yağlı şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararlı, ilerde dışkını tutamazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet iyice temizle ve kayganlaştır
10 YorumlaLosyon kullanın plug il alıştırma uapin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyuşturucu etkisi olan kremleri dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yavaş yapın bol yağ kullanin
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçmalıklardan uzak dur
00 YorumlaKayganlaştırıcı alın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerek var mı
41 Yorumla- +1 yıl
Demekki bakire erkegide çok arzulu onu boşaltmak için ama o zevki alıp qlistiginda oda yapmadan duramaz
- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcı kullanın bence 👍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Burdan mı anlatim
01 Yorumla
Soran+1 yılShow habere cik orada anlat
Anal plugla alıştır kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılOnuda denedik
Soran+1 yılBu nokta nokta olandan kucukten buyuge 4 nokta vardi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce parmaklasın
10 Yorumla
+1 yılUstune oturarak
00 Yorumla