Erkek arkadaşımla sevişirken toplarıma istediğini yapabilirsin dedi bende biraz tecrübesizdim toplarını ilk avucumla hafif sıktım canı bıraz acıdı ama cok hosuna gıttı sonra gogus kaslarımın arasına aldım tum gucumle sıkıp sıkıp bıraktım canım yanıyor ama çok hoşuma gidiyor dedi bende canı daha cok yanarsa hosuna gıder dıye bıcepsımın arasına alıp tum gucumle sıkmaya basladım cığlık attı bende devam ettim yapmaya sonra bırak diye yalvardı bıraktığımda topları kıpkırmızı olmuştu az daha sıksaydın patlatacaktın dedı erkeklerın topları neden bu kadar narin o yumuşacık topları kaslarımla sıkmayı cok sevıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizlerin testisleri çok hassastır. Klitorislerinizin hassassiyetini 10/5 olarak nitelendirirseniz eğer testis hassasiyeti 10/8.5-9 olabilir. Testislerimize en ufak darbe, travma veya bahsettiğiniz gibi cinsellik sırasında basınç veya sıkıştırma bizlerin enerjisini anında sömürür. Çok farklı bir olay bu. İnanılmaz hızlı bir şekilde o an tüm günlük enerjimiz bacaklarımızdan akıp gidiyor ve tüm gün yorgunluk çekiyoruz. Bu yüzden erkeğiniz eğer BDSM seven veya Mazoşist birisi değilse muhtemelen testislere basınç ve sıkıştırma konusunda henüz acemidir, erkeğinizin gazına gelip uygunsuz güç kullanmayın yoksa kalan saatlerinizi acilde geçirebilirsiniz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan neslinin devamı için korunmaları gerekiyor, bunun için de çok hassaslar. En ufak bir acı verici uyarıda bile sakınmak için vücudun refleks olarak tepki vermesi gerekiyor. Çok hassas bir diğer organ da göz, aynı nedenle. Herhangi bir canlı popülasyonunda kör bireyler hayatta kalamaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok hassas yapısı... benim t*şaklarım da çok çekiyor benim hatundan, o da t*şak meraklısı sürekli ya avucunda oynuyor ya da ağzına alıp emiyor hatta bazen a*ının içine sokuyor öyle hoşuna gidiyormuş :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eti puff üstünde karbuzu koy da yenilmez hale gelsin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüşünsene cidden şu profildeki kişisin ve yapmışsın bunu
00 Yorumla
+1 yılSizin neden memeleriniz o kadar hassas
011 Yorumla- +1 yıl
Benım memelerım hassas deıl spor yaparak kaslı ve sert yaptım erkek arkadaşım yumruk attıgında acımıyot bıle
- +1 yıl
Denemesi bedava. Senin benim toplarimi hadi ordan kadar bende senin memiklerini sikayim bak bakalim nasil bagiriyorsun
- +1 yıl
Hadi ordan *sıktığın
- +1 yıl
Kadın olmama rağmen benım goguslerım senın yaglı goguslerınden daha kaslı ve sert ıstedıgın kadar sık acımaz
- +1 yıl
Hic degilse dogal benimkiler. Sadece koşu yapiyoruz yani. Hem ne alakasi var simdi memelerimizi kapistiricaz yoksa mukavemetleri hakkinda mi konusucaz?
- +1 yıl
Benım goguslerımde dogal yan yana getırsek benımkı hem kadınsı olup hem erkeksı duruyor her turlu senden daha ıyı
- +1 yıl
Benimkiler buyutulcek kadar degil. Ama seninkiler spor filan la destekliyirsan elbettte benimkileri döver
- +1 yıl
Benım gogustekı genetık cogu erkekte yok zaten ıstedıgın kadar spor yap ulasılması zor Hem iri ve kaslı hemde sert ve damarlı yag oranıda cok az ıstedıgım gibi harekette ettırebılıyorum
- +1 yıl
Cok ilginc. Ozel memelerinle mi ilgileniyorsun bu jadar yoksa genel vucudunla mi?
- +1 yıl
Genel vucudumu gelıstırmekle ılgılenıyorum
- +1 yıl
Anladim haliyle memelerine de etki ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. harikasın.. ben o an boşalırdım kesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyisin bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBilardo ya da bowling topu olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaren merhaba bir dm atabilir misin sormam gerekn şeyler var vaktin var ise
00 Yorumla
+1 yılSenin göğüs kaşlarınızda maşallahı vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Senin göğüs kaslarınında maşallahı vardır
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Patlatsan ne olurdu 😃
00 YorumlaBulaşık süngeri değil wk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltoplarımı okşadım şu an sayende :D
00 Yorumla
+1 yılben ne okudum ya
10 YorumlaCanımız o iki topun içinde çünkü
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sivi var
00 Yorumla
+1 yılsende strapon da vardır
00 Yorumla
+1 yılOrası çok hassas
00 YorumlaSen delisin
00 Yorumla