Ne yapmalıyım? Bazen iyi bazen kaşınıyor şu aralar olmaya başladı hiç böyle değildi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, muhtemelen mantar ya da enfeksiyon oluşmuştur. Hijyen konusunda daha dikkatli ol, doktora muayene olma durumun yoksa , yani randevu vs problemse, eczaneden manyar için krem alıp kullanabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Bakire degılsen içten kasınabılır rahatlayana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız edici bir kaşıntı ise muayene olmanda fayda var...
05 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız edici ama geçti şu an pek yok. Ama başlarsa mecbur gideceğim
- +1 yıl
Mantar olabilir, olmayabilir de aralayıp bakar mısın peki kızarıklık falan var mı diye?
Soran+1 yılBakıcam
Soran+1 yılKızarıklık olursa nolur
- +1 yıl
kaşıntının sebebi az çok belli olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani isteğin arttığı için olabilir mi peki ya da mastürbasyon yapıyor musun hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama genelde kendimi tutarım. İsteğim hep artıyor atmadığı gün yok ama şu aralr kaşıntıdan canım sıkılyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapıyorsun peki ne yaparak
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim istiyor vajinan biriyle yatman lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek mi dalga mı geçiyorsunuz çünkü çok istek var. Maalesef.
Cevap sahibi+1 yılGerçek tabi ki de
Soran+1 yılMastta bile kendimi tutuyorum biriyle falan da asla olmaz evlenmeden
Cevap sahibi+1 yılKızlık zarı diye bir şey yok güvendiğin biriyle yap gitsin korunmayı unutma
Soran+1 yılyok mu nası yok,
Cevap sahibi+1 yılKızlık zarı siz kızlar erkeklerle birlikte olmayın diye uydurulmuş bir hikayedir sizin gözünüzü korkutuyorlar kızlık zarın olmazsa seni hiç bir erkek almaz diye korkutuyorlar kız hiç bir ilişkiye girmemiş evlenmiş ilk ilişkiye girdiği zaman kan gelmiyor kızın başına vuruyorlar sen başkasıyla mı yattın diye oysa ki kız o kadar mutlu ki severek ve isteyerek gerçekleştiriyor o eylemi.
kanama olayı siz kızlar ilişkiye girerken psikolojik olarak rahat değilsiniz veya yeterince ön sevişme gerçekleştiremiyorsunuz ıslanmadığınızdan dolayı da birleşme sırasında da kendinizi sıktığınız için de kan geliyor kendinizi sıkmasanız psikolojik olarak rahat olursanız yeteri kadar ön sevişme yaparsanız yeteri kadar ıslanırsanız kanama olmaz eğer ki bir ilişki de kanama oluyorsa o ilişkide bir sorun var demektir kanama olmuyorsa dünyanın en sağlıklı ilişkisidir
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal kaşıntı mı yoksa istekli olduğunda mı oluyor
028 Yorumla
Soran+1 yılŞu aralr istekliyim, sabahları daha iyi akşamları başlıyor iki gündür böyle sadece
Cevap sahibi+1 yılAkşamları daha mı isteklisin peki sabaha göre
Soran+1 yılİstek her an geliyor ben bazen kendimi tutuyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılBence istekten oluyodur mastürbasyon yapınca geçtiği oluyor mu
Soran+1 yılAslında dün öyle bişi oldu geçti falan anlamadım azaldı ya da
Cevap sahibi+1 yılMastın faydası oluyosa bağımlı olmayacak düzeyde yapabilirsin
Cevap sahibi+1 yılKendini tutmanın ne kadar zor olduğunun farkındayım 😂
Soran+1 yılBağımlı olunuyor ama, kendimi tutmam gerekiyor ben de tutuyorum
Cevap sahibi+1 yılKendini bağımlı olmamak için mi tutuyosun
Cevap sahibi+1 yılSevgilin falan var mı
Soran+1 yılVar sevgilim, hem bağımlı olmamak için hem abdest almam gerekiyor namaz kılıyorum bide
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapıyosun. Başka bir şey söyleyecektim ama şimdi aklına girmek gibi olmasın diye söylemesem daha iyi olur. Çok istekli biriysen kaşıntı normal bence ama bu kadar inançlı biriysen birşeyler yaşamak için doğru insanı ve doğru zamanı beklemelisin
Soran+1 yılYok söyleyebilirsin söylemek istediğini, evet doğru zaman doğru insan olsun inşallah. Ben yoksa günahların yükünü taşıyamam ne kadar istekli olsam bile tutmam lazım. Anlık zevk için Kızlar kendilerine yazık ediyor anlamıyorum burası çok farklı çok normal geliyor burada her şey herkese. Keşke böyle olunmasaydı.
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle seksting yapabilirsin diyecektim ama sen mastürbasyon yapmamak için bile kendini tutan biriysen bunu yapmazsın diye düşünüyorum. Bende seninle aynı görüşteyim keşke böyle olmasaydı
Soran+1 yılBiliyor musun yapmak istedi ben istemiyorum sevmiyorum susuyorum utanıyorum. Kapattım diye kızdı bana. Trip attı
Soran+1 yılBacaklarımı açıp iç çamaşırmla foto atmamı bile istedi ben istemedim.
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan sakın yapma zaten eğer seni gerçekten seviyorsa sana saygı duyması gerekir ısrar ediyorsa ayrılmalısın ondan
Soran+1 yılEtti ısrar, neymiş sperm testi olacakmış ve ihtiyacı varmış bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok sana yalan söylüyor. Kendi başına da halledebilir bunu sırf bir bahane üretip seni zorlamaya çalışmış sakın inanma böyle şeylere
Soran+1 yılBana bu yüzden kızdı. Boşalmam için atmadın dedi. Neler dedi ya. Ne kadar sevsem bile atmadım atmam da tabiki. Sonra diyor ki bana güvenmiyor musun inanmam tabiki
Cevap sahibi+1 yılİşte seni türlü bahanelerle kandırıp sevgini kullanarak manipüle etmeye çalışıyor. Böyle biriyle ilişkiye devam etmeni tavsiye etmiyorum tabi yine sen bilirsin senin hayatın senin kararın ama tek amacı cinsellik gibi görünüyor
Soran+1 yılDaha neler var bu ne ki, dokunmak öpmek istiyor sonra bana kapan diyor. Makyaj yapmamı istemiyor. Öyle işte. Ama asla foto falan atmam.
Soran+1 yılAmacı inşallah öyle değildir ben onu masum seviyorum. Evlenmekte istiyoruz inşallah bi sinirle oluyordur her şey:(
Cevap sahibi+1 yılPeki neden hala böyle biriyle birliktesin? Seni sevmediği her halinden belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılBu yaptıklarının sinirle alakası yok ki
Soran+1 yılÖyle deme lütfen, sevmese bırkmaz mıydı sinirle alakası yok ama neyle var o zaman. Sürekli kapanmam için ısrar ediyor mesela bunu alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni kullanmaya çalışıyor temas etmeye dokunmaya öpmeye cinsellik konuşmaya çalışıyor resim bile istemiş bi tanesine izin versen kim bilir yüz bulup daha neler ister. Kapanmanı kıskanç olduğu için istiyodur ve evlenmeden böyleyse evlendikten sonra üzerinde nasıl bir baskı kurar hayal et
Gizli Üye(30-35)+1 yılİdrar yolu enfeksiyonu büyük olasılıkla. Ya da mantar
00 Yorumla
+1 yılsoğuk su ile yıka geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk su çok iyi geliyor öyle yapıyorum zaten inşallah geçer
- +1 yıl
klasik sabunla ve soğuk suyla yıka geçer
Soran+1 yılSabunla yıkamam asla. Yıkanmazda zaten
- +1 yıl
klasik beyaz sabun en iyi temizleyicidir bu yüzden kaşınıyor işte. sabun zararlı değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmantar
kullandığın pedler02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçicek peki şu an iyi akşam biraz başlıyor
- +1 yıl
Vajinal mantar için kadın hastalıkları ve doğum (jinekoloji) uzmanına gidilmelidir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal cinsel isteğin var demek mastürbasyon yap
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru mudur
Soran+1 yılÇünkü var da
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur vajina içi ondan kaşınır seni tetikliyor dokunmak için bedenin
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yap rahatla
+1 yılİstiyor kanka 🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun neden öyle bişi olsun ki ne alaks
- +1 yıl
Niye dalga geçeyim
Soran+1 yılBilmiyorum ki ne alakası var diyorum sadece
- +1 yıl
İstiyor içini kaşı diye
Mantar olsbilir
010 Yorumla
Soran+1 yılKorkum da o ya, beklesem bi kaç gündi geçmez mi ki
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGeçmezse gitcem bi kaç güne
Soran+1 yıl23..
Soran+1 yılBi bilsem ben de:( canım yanıyor artık uyutmadı akşam
+1 yılMantar olmusundur
018 Yorumla
Soran+1 yılGeçebilir mi kendiliğinden
- +1 yıl
Hayir ilaç kullanman lazim
Soran+1 yılBi kaç güne gitmezse gideceğim
- +1 yıl
Bi değişiklik beyaz şeyler filan var mı uzerinde
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
Matar olma ihtimalin yüksek bence
- +1 yıl
Adet misin peki
Soran+1 yılDeğilim ama gelicek
Soran+1 yılNapıcam benn şu an kaşıntım yok ama başlıyor bazen gitmek yerine bekleyip evd geçmesini istiyorum şu an
- +1 yıl
Dokununca kesintisi geciyormu
- +1 yıl
Yaa eczaden ilaçta sorabilirisn
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSorcam artık geçmezse
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim gene sorun olursa sorabilirsin
Soran+1 yılÇok sağol
- +1 yıl
😊😊😊😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılBilmyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNioli yağı kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🍌🍌🍌bundan istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi