Erkeklerin tek derdi seks ya. Ben de uğraşmalarını istiyorum görüştürüyoruz dışarda sinema kahve yemek ödüyorlar sonra of pof diyip ödemek istemiyorlar. Ya da sevgili oluyoruz ucuz ucuz evde takılmaya çalışıyor pizza söyleyip. Bu Pandora alan telefon alan erkekler kimler ya ben niye asla bulamıyorum. Ben de istiyorum böyle bana pahalı şeyler alan erkekler bıktım cimrilerden. 2 kahve ısmarladı diye bedava cinsellik mi yaşayacağım ya saçmalığa bak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi çıkarını ister doğal olarak. Mesela Kadınlar iyi felsefe yapıyordu da biz mi felsefe konuşmadık kadınlarla? Bir erkeğin tek ihtiyacı olan şey seks ise onu talep eder doğal olarak. Bu tür maddi karşılığa daha çok önem veriyorsan eskort olabilirsin. Tabi ben kadınlar karşılıksız yapsın demiyorum her şeyin karşılığı vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş aptal. Hiçbir kadın parasız erkek istemez. Git anneme de o eskort olsun. Ben çok iyi felsefe yaparım ama erkeklerin hepsi boş ve canım olduğu için tek istedikleri ve önem verdikleri seks. İnsan gibi gözükmek adına da yalandan başta iki kitap okuyup etkilemeye çalışıyorlar işte.
- +1 yıl
Ben kadınlar parasız erkek istesin demedim zaten yazdıklarımı iyi oku. Eskort da senin gibi maddiyatı baz alarak seks yapıyor bende madem maddi karşılık verdikleri zaman sana yetmiyorsa eskort ol dedim. Eskort kötü bir şey demek değil zaten. Sen kendi adına konuşuyorsun ben seni tanımıyorum ve sana değil tüm kadınlara hitaben konuştum. 100 kadından 1-2 tanesinin ancak kendini geliştirdiğini, oturup akıl dolu bir sohbet yapmanın çok nadir gerçekleşeceğini sende biliyorsun. Günümüz erkekleri sinsilik yapıyor dersen hak veririm. Dürüstçe seks istediklerini söylemek yerine böyle oyunlara baş vuruyorlar doğrudur. Ama sadece seks istiyorlar diyip erkeklerin ihtiyaçlarına saygı duymamak başka
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmak için, sevgili olmak için erkeğin kendisine para harcamasını isteyen, "zengin erkek olursa, kesenin ağzını açarsa sevgili olurum, seks yaparım" diyen kadın örtülü eskorttur. En azından eskortların yaptığı iş belli. Eğitimli ve kültürlüysen kendi paranı kendin kazanırsın, ama zihniyetin gold digger.
00 Yorumla
+1 yılGüç ve maddiyat tutkunuzu cinsellik ile pekiştirmeniz biraz tuhaf. Bunları bir erkekten beklemeniz elbette en doğal hakkınızdır ama bir pandora (2 bin tl) ve bir son model telefon (25 bin ortalama) almaya değer biri misiniz? Ya kendi kulvarınızda devam edip gelişin, ya da başkasının kulvarına salça olmayın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi ilişki istediğini söyle ve cinselliğin vakti gelince yaşanması gerektiğini söyle bak o zaman nasıl kaçıyorlar senden. Düzgün birini bulman daha kolay olur boş tiplerle vakit kaybetmezsin
137 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum hepsine hepsi de tabii aynen ben de öyle düşünüyorum diyip sonra birkaç buluşmada eve gelsene film izleriz diyor ya da oramı buramı ellemeye çalışıyor kavga edince fe ne yaptım ya bi şey yapmadım ki diyorlar.
Soran+1 yılHepsinin zaten abazalığından bitiyor tek dertleri seks hiçbirinin sevdiği değer verdiği yok. seks için kandırmaya çalışıyorlar.
Soran+1 yılMesela baktı birkaç buluşma sexe ikna edemedi ya aynen o zaman uzaklaşıyor ama yine arada mesaj atıyor ediyor sapık sapık engelleyene kadar.
Cevap sahibi+1 yılYüz verme hiçbirine bırak sürünsünler. Cinsellik konusunu açanı uyar konuşmak istemediğini rahatsız olduğunu söyle bir defa daha yaparsa engelle hiç düşünme bile
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten de ama şöyle de bir şey var cinsellik kadın için de bir ihtiyaç sonuçta sadece erkek için değil ve 25 tem sonra kadın da istiyor ihtiyaç duyuyor ondan değmeyecek erkeklerle olmak zorunda kalıyoruz sevmesek de seks için.
Soran+1 yılSorun cinsellik değil. Sadece cinsellik için yanaşması. Sevmemesi ve saygı duymaması gerçekte.
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sende sırf ihtiyaç duyduğun için bunu yaptığın zaman seni basit görüyorlar kendileri gibi başkalarıyla da yattığını düşünüyorlar bu durumda seninle ciddi düşünmemeleri çok normal dolayısıyla ne kadar zorlanırsın bilemem ama kendini tutman gerekiyor. Sadece mastürbasyon ile idare et anonim seksting falan yap ama reelde kimseyle yaşama basit görünmemek için
Soran+1 yılNe alaka ya ne saçma. Ben çoğuyla yaşamadım hepsi taciz etti ısrar etti ve gitti baktı olmuyor. Ayrıca benim çoğu flörtüm yabancıydı ve çevrem de modern kimsenin deneyimsiz kadın arzusu yok. Ne demek basit filan ne alakası var be. Basit kadın zaten belli olur tavrından hareketinden. Ayrıca hiç alakası yok bi adam vardı İtalyan aylarca peşimden koştu yalvardı etti ve deneyimsiz olduğumu da gördü etti korktu hatta resmen onunla ilkimi yaşamışım gibi oldu sonra baktı ben hani onu suçlayıp bir şey yapmadım direk kayboldu. Herif 4 ay peşimden ciddiyim diye gergin yazıp taciz edip sadece bir kere seks yapmak için koşmuş. Böyle iğrenç tipler işte. Sexe anlam yüklemiyorum o kadar ama erkeklerin karaktersizliği midemi bulandırıyor. Bakire olduğumu bilen ve saygı duymasını istediğim birçok erkek oldu hiçbiri duymadı beklemedi hep beni zorladı o nedenle de yapmak istemediğim için ayrıldım. Bir tanesi kendisi yapamadı zaten çükü kalkmıyordu o da yine bana bok gibi davranmaya başladı. Değersiz kötü davranmaya başladı ben deneyimsizim diye ezmeye kalktı hatta. Ondan sizler iğrenç yaratıklarsınız. Kadın deneyimli deneyimsiz kilolu zayıf tüylü tüysüz fark etmez her şartta ezmeye değersizleştirmeye çalışıyor birçoğunuz. Birçok bakire kız arkafaşım kocası yaradandan aldatıldı dövüldü aşağılandı iğrenç. Asla benim geçmişimle ilgilenen bir erkekle olmadım ve olmam da zaten.
Soran+1 yılAyrıca tutmak ne aptal. Ben istersem yaparım istemezsem yapmam ben erkekler gibi aklımı kaybetmiyorum seks yapmak için. Pişman olacağım Seksi yapmam zaten. İradem var siz gibi kişiliksiz değilim. Sevmediğim istemediğim kimseyle yapmadım. Sadece beni sevdiğini düşündüğüm ve iyi olabilir diye düşündüğüm erkeklerle yaptım onların da çoğu boş ve sevgisiz sahte çıktı.
Soran+1 yılBasit ne ya iğrenç kıro pislik. Asıl erkeklerde kendini tutan yok. Ne tutması. Hepsi bir ayda seks yapmadığım için ilgi alakayı kesti.
Cevap sahibi+1 yılBana neden saldırdığını anlamadım. Sana basit olduğunu söylemedim seni öyle göreceklerini söyledim. Bu yüzden de onları daha iyi test edebilmen için evlenmeden yapmak istemediğini söylemeni ve buna saygı duyup sana olan ilgi alakalarında azalma olmadığında sevgilerinden verdikleri değerden emin olabileceğini kastetmiştim. Ayrıca kendini tutmak konusuna gelirsek ne kadar zorlanacağını bilemem dedim çünkü seni tanımıyorum tanımadığım içinde kesin bir yorum yapmadım cinsel istek ve arzular insandan insana değişebiliyor kimi insana ayda bir yetiyorken kimisine her gün yapsa yetmeyebilir. Erkeklerin pislik olduğu konusunda haklısın bende zaten bu yüzden sana bir önceki yorumda hiçbirine yüz vermemen gerektiğini söylemiştim ama yazdıklarımı iyice okuyup anlamadığın halde bana hakaret etmen hiç doğru değil.
Soran+1 yılÖncelikle ben yurtdışında yaşadım ve flört ettim. Türkiye’de zaten bunu dedim ve birçok erkeğin ilgisi sevgisi azaldı uzaklaştı. Çünkü hepsinin tek derdi seks aa beni de elinin altında tutacak ki emeği zaman benle evlensin ben de hepsinin kılına tekmeyi bastım oldu onlar önüne gelenle yatsın ben onu bekleyeceğim sonra ilerde de ona çocuk yaparım beni aldatmaya devam eder. Bu ezik kadınların hep kaderi aynı çok ezikler. Ben seks seven ve istekli bir ladınım ama istediğim kişiyle düzgün bana denk kişiyle. Erkekler gibi kudurmuyorum yani eşşeği skxek kadar zaten öyle bir kadın da tanımadım.
Soran+1 yılAyrıca ben evlilikten önce kesin seks yapmak isterim çünkü çoğu erkek yetersiz kötü ve penisi de kötü. Öyle biriyle asla evlenmem. Beni tatmin edemeyen.
Soran+1 yılBen sexe başladıysam ve uyum varsa yani hergün isterim yaparım. O libidosu düşük orgazm olamayan tiplerden değilim ayrıca her kadının da seks yapmadı zevk almasını istiyorum. seks erkekler için ve erkeklere sadece çocuk vermek için yapılan bir şey değil Allah da belasını versin kadınlara böyle aşılayanların.
Soran+1 yılKadın vücudunu bedenine kadından daha çok karışan insanlar ölsün istiyorum ve o erkeklerin hiçbir bokları olmamasına rağmen 2 cm kaldıramayayıp yapamadıkları çükleri de çok komik geliyor baba kasılıp kaslılıp sonra yatakta hiçbir şey yapamayan bi de bana saygısız sevgisiz davranan erkeklerin ağzına sıçıyorum mesela çünkü hak ediyorlar. Güzelce flört edip ilişki yaşarken dokundurmasam sevmiyor diye nefret eder. Yakınlaşsam öpüşsem sevişsem de öf pöf sorumluluk istemem evlilik istemem diye kaçmaya kalkar. Yani erkeklerin çoğundan adam olmaz. Allah belalarını versin cidden.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce yapıp yapmamak kişisel bir seçim bu konuda seni yargılamıyorum kendi hayatını istediğin gibi yaşamakta özgürsün sadece karşındaki erkeği test edebilmen için bu koşulu koymanı tavsiye etmiştim eğer sana saygı duyup yine seninle aynı şekilde ilgilenmeye devam ediyorsa peşinden koşuyorsa seni seviyor ve değer veriyordur sende bundan emin olduğunda istediğini yaşarsın yine evlenmeden.
Soran+1 yılBen canım Türk erkekleri ile ilişki yaşamıyorum ayrıca yabancılarla yaşıyorum onda da uyum varsa ediyor yoksa etmiyor. Evlilik isteyen çok var. Ya da hiç yok. Kişisine göre değişiyor.
Soran+1 yılEvet o konuda haklısın o zaman öyle yalan söyleyebilirim. Evlenmeden önce cinsellik düşünmüyorum diye.
Soran+1 yılBen bunu direk hiç demedim hep dedim mi cinsellik özel ve önemli ben aşık olduğum sevdiğim kişiyle yapmak isterim dedim onlar da hep ilk günden biz aşığız işte diyip diyip taciz ettiler ha aylarca yıllarca peşimden koşan çok oldu ama emeksiz.
Cevap sahibi+1 yılKimle yaşarsan yaşa kendi hayatın
Soran+1 yılHani hiç gerçekten sevdiklerini hissetmedim sadece işte yokluyor seks için şans deniyorlardı belki yatar diye.
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitse bile müsade etme dokunmalarına
Cevap sahibi+1 yılSen dediğimi yap hiçbirine yüz verme ve değerlendirmek istediğin biri olursa evlenene kadar cinsellik yaşamak ve konuşmak istemediğini söyle, saygı duyup bir daha o konulara girmeden ilgi alakayı kesmezlerse sevgisinden emin olursan evlenmeden yaşayıp görürsün tatmin edip edemediğini
Soran+1 yılYakışıklı çok çekildiğim biri olursa direk yaparım ama çok etkilenmediysrm zaten beklerim ve karakterine bakarım. Genelde de karakteri tanıyınca zTen birçok küsur görüp soğuyorum. Ya canım temas istemiyorsa mesela sarılmak elini tutmak öpüşmek filan asla olmuyor zaten ama aramızda çekim uyum varsa tem diğer şeyler yine alttan alınıyor ama o da bi yere kadar bence. Yine genel anlaşamıyorsan gitmiyor. Bence anlaştığın birini bulmak imkansız.
Soran+1 yılEvet haklısın bi böyle deneyim bakalım cidden dokundurmayım. İlişki 3 ayı filan geçtikten hatta söz takıldıktan sonr sevişiriz. Öpüşme bile mi diyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBu zamana kadar anlaşabildiğin birinin karşına çıkmamış olması bundan sonrada çıkmayacağı anlamına gelmez sadece bulması zor öyle düşün
Soran+1 yılYa benim birçok flört ve sevgilim oldu hiç cinsellik yaşamadığım ve cidden yüzlerce erkeğe şans verip tanıdım ama cidden hiçbiri doğru değildi aşık olup sevmedim sonra seks deneyim için yaptım o konuda da bilgilendim ama tam sevgilim hiç olmadı. Sonuncu bana aşıktı baya evlenmek istiyordu ama ben istemedim sevmedim. Düşük biriydi tatmin edemedi beni genel anlamda.
Cevap sahibi+1 yılÖpüşürken engel olamazsın dokunur zaten her yerine. Bu yüzden bir süre dudaktan bile öpmesine izin verme zamanla olur her şey de oyala. Israr ediyorsa hemen yol ver bekliyorsa değer veriyordur
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi hemen yaşamayın bekle bakalım onun için heves misin yoksa ciddi mi düşünüyor gerçekten sevip değer veriyor mu bunu bi gör anla önce
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum zaten de öpüşmedipim de çok oldu sevgili veya flört olup. Aylarca konuştuk görüştük sma yine değer verdiklerini düşünmüyorum çünkü en fazla birkaç hesap ödedi ya da sözler vaatler verdiler yani hiç gerçekten sevgilerini görüp hissetmedim. Hep bir şekilde bitti zaten ya anlaşamadık ya da çabaları yoktu azaldı zamanla yani.
Cevap sahibi+1 yılUmarım bulursun seni seven değer veren birini
Soran+1 yılBi de sence bi erkek hiç öpüşmedipi bile bir kadını mı unutamaz yoksa seks yapamadığı sadece öpüştüğünü mü yoksa süper seks yapıp terk edildiğin mi? Benim üçünde de çok peşimden yıllarca koşan oldu çünkü.
Cevap sahibi+1 yılErkekler değer vermediği her kadını mutlaka unutur. Senin peşinden koşmalarının sebebi dediğin gibi başkalarından almadıkları zevki tattırdığın için olabilir.
Soran+1 yılBeni hiçbiri unutamadı sma bir şey yaşamasak bile. Ben hiçbirini sevmedim bu arada. Mesela ölseler gram üzülmem biliyor musun. O kadar değer vermiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel de ne yapayım ben şimdi bu bilgiyle
Soran+1 yılAyrıca kadınlar da değer vermediklerini unutuyor siz kadınlar erkeklere ölüp bitiyor filan mı sanıyorsunuz ben hayatımda hiçbir erkek için aşk veya sevgiden ağlamadım. Gram umrumda olmadılar tek derdim kullanmaktı baktım para harcamıyor zevk ilgi vermiyor sildim geçtim hepsini ve hiçbirinin soyadını bile hatırlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir şey sandığım falan yok kim kimi sevmiş kimle yatmış kim kimi unutmuş unutamamış beni bağlamıyor beni ilgilendirmeyen konular üzerine pek düşünmüyorum herkes kendi hayatını yaşamakta özgür.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKahve gezme dolasma hediye bu icinden gelmesi gerekir. Seks tabi olacak ama bu digerleri icin yapmak icin uyum ve buna degecek kisi beklerim. Kisacasi herkese bu sekilde guven imkansiz ara belki birine denk gelirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılArıyorum da yok bulamıyorum.
- +1 yıl
Bu devirde artik zor.. ekonomik olarak insan bulman nadirdir... ne diyeyim kolay gelsin sana biri cikar istediklerine fore insqlah
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Bu devirde insanlar kadin erkek uyumu bulmak diye bakmiyor maddiyat gundelikl iliskiler tercih ediliyor. Uzun heycanli birbirini dusunen iliski durumlari bizim gibi eskidi
Soran+1 yılEvet işte sadece birkaç haftalık seks ve para ilişkileri.
- +1 yıl
Ben oyle bakmiyorum bu yuzdende cevremd euyum ve guven verecek birine denk gelemiyorum arayis uzun suredir olsada insan istedigini bazen bulamıyor rast gele diyelim
Soran+1 yılEvet zaten çoğunun eğitim meslek tip filan sohbeti bana uymuyor ondan baştan eleniyorlar.
- +1 yıl
maalesef uymak gerekir.
- +1 yıl
Herkesle uyum bulunmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel giyimli birisi ol lüks takıl seni tanımak isteyen takip eden o tarzda birisi varsa lükslükle gelicek sana
014 Yorumla
Soran+1 yılYok öyleyim yapıyorum da yine gelmiyor. Çevremde zengin erkek yok çünkü hepsi fakir.
- +1 yıl
Hemcinslerim kafasızdır s*KS uğruna para dökerler sen yanlış yapıyosundur
Soran+1 yılYok döküyorlar da istediğim seviyede değil. Cimri geliyorlar bana. Daha çok dökmeleri lazım.
- +1 yıl
Halla halla onlarda benim gibi mi olmuş doğru yol ama şaşırdım
Soran+1 yılYok mesela ben bakir erkeklerle takıldım kaç tane yaşım küçükken. Asla kız bulamıyorlar ve ölğyorlardı benim için cinsellik yaşayalım diye ben de işte bir şeyler yapmalısın güvenimi sevgimi hak etmek için diyordum ama hiçbir şey yapmıyorlardı en fazla birkaç kahve bir iki yemek filan bu kadar. Ben de yatmadım ayrıldım. Çok ucuzlar. İnsan bi çiçek hediye kolye vs alır ya. Sadece lafta seviyorum aşığım demekle olmaz.
Soran+1 yılYa sonuçta kadın o değeri somut görmeli. Mesela başka şehirde ise atlayıp gelecek yani. Onlar atıyorum anca kızı çağırıyor ayağına öyle ilişki mi olur ya. Ya da kıza zorla kahve alıyor başka bit şey almıyor ben niye ilişki yaşayom böyle cimrilerle abi saçmalık.
- +1 yıl
İşte bende bunu kızlardan bekliyom seni parayla tavlıcaksam zaman kaybetmeme gerek yok esc ye giderim benim için uğraşan birisi varsa her anlamda esc den farklıdır gözümde
Soran+1 yılMesela son sevgilim gitti uçak bileti aldı bana yanıma gel diye filan öyle ilişkiye tamam dedim. Kendi gel dese asla kendim alıp gitmezdim. O ne la bedavaya ilişki.
- +1 yıl
Senin için bedava ama?
Soran+1 yılNe alaka evlenirken düğün yapmıyor musun düz nikahla kim evleniyor.
Soran+1 yılBedava evet abi ben sadece lafta seviyorum diyen erkeklere inanmıyorum. Seven erkek gider borç alır çalışır eder para biriktirir yine kadına alır eder harcar mutlu etmek için öyle erkekler fe var. Diğerleri beleşçi sevmiyor bedava seks arıyor.
- +1 yıl
Ben adaletli bir insanım senin paran varsa benim yoksa senin paranla yaşarız benim diğer artılarımla benim param varsa benim paramla yaşarız senin artılarınla düşünsel yapım bu
- +1 yıl
S*KS parayla olmak zorunda olduğunu düşünüyorsan kendini koyduğun konumu değerlendirmelisin
- +1 yıl
Tabiki para dökülür ama hakedene kusura bakma s*KS hakediş değil karşılıklı hazzın bir eylemi sende alıyosan o hazzı arayışın vardır buna erkekler s*KS istiyorsa dökecek dersen esc olayına dönüyor
+1 yılŞimdiki erkeklerde cinsellik olduğundan amacı öyle olanlara yol ver illa iyi zengin biri cikar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte tek dertleri ucuz hızlı seks ondan yol veriyorum iyi zengin bekliyoruz bakalım.
+1 yılPerformansını görmeden olmuyor o işler çok kerize denk gelmediysen.
019 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım o ne ya
Soran+1 yılHiç seks yapandan yıllarca para yiyen kızlar var ne performansı
- +1 yıl
He var, kolay gelsin arayışında sana da o zaman 😂😂
Soran+1 yılİşte o nasıl oluyor onu diyorum ben seks yapmıyorum diye hiçbiri bana para harcamadı direk ayrıldı yani ilgisizleşti.
Soran+1 yılseks yapmadan nasıl kıza yıllarca para harcıyorlar. Ya da bunlar seks yapıyor ama gizliyor.
- +1 yıl
Yok öyle bir şey diyorum bende. Kimse öyle durup dururken kimseye para yedirmiyor. Saf mısınız nesiniz
Soran+1 yılİşte bence de birçok erkek tanıdım gördüm hiçbir erkek öyle enayi gibi kıza para harcamıyordu seks yoksa yani ben görmedim ama bazı kızlar öyle diyor bence yalan söylüyorlar hani diğer kızlar kıskansın diye.
- +1 yıl
Dediğim gibi yok öyle bir şey. Ha 30 milyon erkek içinde 3 5 kişi var mıdır yapan. Vardır mutlaka. O kadar ama işte. İnanmayın öyle atıp tutan ruh hastalarına.
Sana mantıklı geliyor mu hiç..
Soran+1 yılYok abi gelmiyor işte ben de ona şaşırıyorum sonuçta çevremde bin tane erkek var hani sülalem olsun arkadaşlarım flörtlerim exlerim ben hiç öyle hani ona bir şey vermeyen sağlamayan kadına seks yapmayan kadına pahalı pahalı hediye alan birini duymadım. Ha evli olur yaşlanmış olur çocuk vs olur evet emekli parasını maaşını veriyor ama zaten kadın eve bakıyor aileye çocuğa toruna bakıyor yine. Hani çocuksuz olsalar yine kadına tamamen asla vermez maaşını 80 yaşında adam bile. Ya diyorum ya bana kuduruyorlar ölüyorlar aylarca yıllarca peşimden koşuyorlar buluşmak için onda bile yemek bile ısmarlamakta korkup içecekle ucuza getirmeye çalışıyor tüm erkekler. Hepsi öyle cimri panik yani.
- +1 yıl
Cimri olmayanı da var ama ufak tefek şeyler olur onlarda. Bir sonuç olmadığını görünce de keser.
Soran+1 yılAynen öyle de çok tanıdım. Ufak tefek ilk seks için yapıyor baktı seks alamadı yapmıyor.
- +1 yıl
👍
Soran+1 yılİşte doğru insan bulmak zor ya birçok erkekle date e çıktım da hiç olmadı yani işte doğru değillerdi. Gerçekten tanımak sevmek isteyen yoktu.
- +1 yıl
Beklentileriniz farklı olmuştur, olabiliyor böyle şeyler.
Soran+1 yılYa evet mesela son exim evlenmek çocuk yapmak istiyordu ve annesiyle yaşamak ben de evlenmek istemiyordum ya da öyle anne kuzusu birini de istemiyordum.
Soran+1 yılBu arada benim bi kız arkadaşım vardı yakındık sonra bana kazık atto ben de bunu sövdüm saydım çünkü benim işimi filan bozdu işsiz kaldım onun yüzünden baya beddua ettim bu şerefsiz de kocasını ve avukatını üstüme saldı beni korkutup tehdit ettiler yok işte bir daha mesaj atma ya da rahatsız etme ya da işte başkalarına onun hakkında kötü konuşma diye ama kız ölsün sürünsün istiyorum çünkü kız benim iyi niyetimi kullandı hem maddi hem manevi dolandırdı beni.
- +1 yıl
Evet farklı dünya görüşleri olabiliyor.
- +1 yıl
Kız arkadaş mevzusuna gelince söylediklerine dikkat etmelisin kendini yasal anlamda zor durumda bırakacak durumlar içerisine girebilirsin. Bunun dışında eğer dolandırıldıysan sen de hakkını arayabilirsin.
- +1 yıl
Başlık altında takip edemiyorum artık, mesaj at yazmak istersen.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen kendini ucuza gıttıgı ıcın mı sitem ediyorsun o zaman eskortluk yap
06 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyorum. Karşıma dengim erkek çıkmıyor. Nerede bedavacı var öyle. Eskortluk para veren herkesle yapar. Ben beğendiğimin para vermesini istiyorum mal.
Soran+1 yılVermek değil mal. Birlikte olmak ve benim gibi kaliteli güzel biriyle birlikte oluyorsa tabii ki eskorta verdiğinden dsha çok para harcamalı.
Soran+1 yılTabii ki de biçicem.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgünlük tarifeni yazarsan
ona göre bankadan kredi çekebiliriz06 Yorumla
Soran+1 yılEvet direk bence konuşalım şu fiyata şu diye hiç başımız ağrımasın bana da parasız cimri erkek yanaşıp boşuna vaktimi almasın. Sıkıldım.
- +1 yıl
günlük ne kadr harcamalıyız sana
Soran+1 yılÖyle bi şey yok da mesela haftada iki buluştuk ya kahve sinema yemek. Sen öde işte. Ben mesela kahveyi arada öderim ama o kadar genel erkek ödemeli m
- +1 yıl
bunlar mesele değil
ilgi alanların neeler mesela
tiyatro izlemeey isever misin?
daha çok etkinliklerde yalnız kalmyacağım
sohbet edebileceğim biri lazım bana
insan...
Soran+1 yılEvet sanat felsefe seyahat severim. Yaş kaç senin meslek eğitim.
- +1 yıl
bunları kahve içerken konuşalım... uluorta değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılSahibelik yapabilirsiniz. O sıfır beklenti ve pahalı hediyeler onlara gelir hep
00 YorumlaAhahaja hiç güleceğim yoktu
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılNiye ya. Allah Allah kıskanıyorum o kızları. Ben hepsinden güzel eğitimli kültürlü ve iyiyim ama gidip şişko saçma sapan kızlara nasıl değer verip neler neler alıyor sevgilileri mesela. Bana lafta tüm erkekler sarkıp elde etmeye çalışıyor ama bir yemeği bile zorla ödüyorlar sinir oluyorum ya. Niye cimriler bana bu kadar anlamıyorum. Gidip anca ucuz ucuz hediyeler alıyorlar ben kavga edince.
Soran+1 yılAynen işte bak ben odtü mezunuyum çok iyi eğitimim tipim manken gibiyim ama karşıma çıkan erkekler hep mal cimri. Ya da birçok kız arkadaşım çevremde benim gibi güzel zeki paralı ama çevredeki erkekler mal boş tipsiz parasız. Sinir oluyorum. Ama nerede bol tipsiz eğitimsiz kız var gidiyor süper erkek buluyor. Nerede lan bu süper erkekler niye bize hep leşleri geliyor.
Soran+1 yılYa ben gitsin deli gibi altın alsın demiyorum da haftada 2 buluşuyorsak her boku ödesin yani. Ben cidden rahatsız oluyorum ya herifle ilişki yaşarken adamların alman hesabı yapması ya da işte bir şey ısmarlamak istememesi durumuna. Resmen yüzüne küfür edip tükürmüş gibi hissediyorum. Hani şey gibi. Sana değmez sana beş kuruşumu bile layık görmüyorum demek bana göre kadına hesap ödetmek. Ve asla ilişki yaşayıp hoşlanamıyorum hesap ödemeyenle. Tamtersi böyle deli gibi cömert olmalı hep bir şeyler almalı ödemeli gülerek isteyerek ki ben deyim bu adam bana aşık seviyor ve mutlu etmek istiyor. Benim için sevgi eşittir harcadığı para ve bundan mutlu olması. Zorla ben kavga ettim diye hediye alanın da anlamı yok.
Soran+1 yılBen zaten çok seviyorum mutlu ediyorum onları yani arkadaşları aileleri hep beni seviyor çok tatlı pozitif enerjik sevgi doluyum libidom da yüksek. Zaten rüya kadınım yani. Benim hiç kusurum yok ki.
Çevreni değiştir bence gel tanışalım
#Mirliva00 Yorumla
+1 yılNasıl istiyorsan öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben herhalde tüm sevgililerime telefon aldım ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılOha
Cevap sahibi+1 yılmaddi durumla alakalı bir şey yoksa parası olan herkes alır bence
Soran+1 yılHayır almıyor. Ben gayet parası olanlarla da çıktım hep ucuza takılmaya çalışıyorlar. Hani tamam ödüyor hep ama gidiyor en ucuz yemek en ucuz içki en ucuz çiçek. Ondan da soğuyorum.
Cevap sahibi+1 yılgel benle takıl bi hafta diğer erkekleri soğutayım :D
Kız haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks varsa iPhone 14 alırım 🤣
00 Yorumla
+1 yılNefes alsan yeter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kız kafayı yemiş:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bence direk esc ol lüks hayatı yaşa
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl250 gramın var diye para yedirmek zorunda değilz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem