Sekste her zaman orgazm olamıyorum, ne olacak böyle?

Eşimden soğudum eskisi gibi değilim. Tabi buna sebep şeyler de çok. Ama sekkste iken mesela göbeği beni rahatsız ediyor o görüntü konsantre mi bozuyor. Kaç defa dedim antrenman yap kendine çeki düzen ver az ama pek dikkate almadı hiç. Şimdi tekrar futbola başlamayı düşünüyormuş.
Ama kaç kez rol yaptım orgazm oldum diye çünkü o içimdeyken zaman zaman hoşuma gitmiyor tüylerim diken diken oluyor bir tuhaf oluyorum. Güzel bir his değil yani. İğreniyorum sanki o içimdeyken. Hemen bitsin diye de geldim gibi yapıyorum. Beni okşadığındada tamame zevk alamıyorum veya yaladığındada. Önceden böyle değildim. Zaman zaman sinir oluyor neden hala ıslanmadın diye bazen geç ıslanıyorum. Zevk almıyorum desem bu sefer komplekse giriyor kavga çıkarıyor. Açık açık ta hayatta diyemem bazen senden iğreniyorum veya soğudum senden beni artık tatmin edemiyorsun. Olay çıkartır tanıyorum onu.

Veya bazen pis olması da beni soğutuyor. Mesela ondan sonra duş almıyor hemen öyle çırıl çıplak uyuyor. Dediğim de de kızıyor
Pis pis gelme yatağa diyorum sensin pis diyor
Ben mesela duşumu aldım yatağa geçtim o hala içeri de çıplak uyuyor. Iğrenç bence. En azından üstünü giy ozaman. Sabah sabah onu öyle görmek bana hoş bir görüntü vermiyor. Oda sanıyor ki ben çok beğeniyorum herşeyini. Içten içe iğreniyorum.
Sekste her zaman orgazm olamıyorum, ne olacak böyle?