Cinsel Yaşam Gerdek gecesi azdırır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Gerdek gecesi azdırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanmam azdıracağını ilk gece mesele azmak değil ilk geceyi sıkıntısız geçirebilmek bu tür şeyleri diğer güne bırakmak lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İlk kez girecek olan bir kadın için azgınlıktsnsa korku on plandadır o yüzden bir an önce bitsin. Gözüyle bakar. Zaman geçtikçe zevke dönüşür 3 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerdekte her halukarda yuksek oluyorsun zaten bence gelinlik daha cok azdiriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel gecelik yalnız adamı sabaha kadar durduramazsın bunu giyersenSende gözünü hastanede açarsın sonra 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gelinlik tarzı olduğu için uygun. 2 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerdekten önce görseller azdırdı 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Azdırır ama fazla azması iyi olmaz senin için 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Tadını çıkarın. 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Hemde çok fena azdırı gelinliğin içinede giyersen 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Belki olabilir ama daha değişik şeyler var 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Korkudan altına edicen haberin yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha iyilerini görmüştüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum kiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyol da bir sürü var nasıl bulamadın Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Arkası niye delik 1 1 Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı +1 yıl arka kapıdan kaçabilsin diye :D Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Fizikte önemli 0 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Uygundur 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Beni azdirur 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sanmam azdıracağını ilk gece mesele azmak değil ilk geceyi sıkıntısız geçirebilmek bu tür şeyleri diğer güne bırakmak lazım
İlk kez girecek olan bir kadın için azgınlıktsnsa korku on plandadır o yüzden bir an önce bitsin. Gözüyle bakar. Zaman geçtikçe zevke dönüşür
Gerdekte her halukarda yuksek oluyorsun zaten bence gelinlik daha cok azdiriyor
Güzel gecelik yalnız adamı sabaha kadar durduramazsın bunu giyersen
Sende gözünü hastanede açarsın sonra
O gece zaten yeteri kadar libido yüksek olur giymeden de
Bendede var bu ahahsndnsnsn
Modeli harikaaa bayıldım
Gelinlik tarzı olduğu için uygun.
Ay beğendim bunu link ver
Gerdekten önce görseller azdırdı
Azdırır ama fazla azması iyi olmaz senin için
Sabaha kadar tadını çıkarın
Tadını çıkarın.