Geceye yakışan bir soru oldu evet evet😂😂😂evet beyler bayanlar kadının ve erkeğin tutkusu denk midir? hangi cinsin daha az hangisi zirveyi yaşıyor?🤔🤔

Geceye yakışan bir soru oldu evet evet😂😂😂evet beyler bayanlar kadının ve erkeğin tutkusu denk midir? hangi cinsin daha az hangisi zirveyi yaşıyor?🤔🤔
Bence kadının daha fazladır. Erkekler boşaldıkdan sonra haz duygusunu bir süre rafa kaldırıyor. Kadınlarda öyle değil.
Soruyu yanlış anladıysam kusura bakma :)
👍👍
Kadınınki daha fazla olduğu ve zirveyi yaşadığı daha çok olur. Yeterki kadın gününde olsun, aksilik çıkmasın. Kadının vajina ve klitorisinde sinir yumağı açık ara fazla tam rakamı unuttum ama aşırı fazlaydı.
İlkinde travma yaşamamış ve cinsel isteği yerinde olan bir kadının tutkusu çok daha yüksektir. Kadınlar daha duygusaldır ve bu sebepten cinselliği daha yoğun ve tutkulu yaşar.
Tutku cinsiyete bağlı değil.
Cevap
15Cevap
Zirveyi daha çok kadinlar veriyor
Ve tutkuyuda daha çok kadinlar hissettiriyor
😊
Bu arada sen bu sorularj hic sormazdin
Yeni fenomenlik bunlarlanmi ilgili oldu kuzu😄
Arada senin sorularina ben gelmeyecem diyorum ama biliyorsunki kiramiyorum 🌹🤗
Bu işin ruhunda zaten tavşan kaç, tazı tut yaklaşımı vardır. Biri daha çok istekli görünür, diğeri istemiyormus gibi yapar🤭
Cinsel ve duygusal zekâya bakan kadın ve erkek ayırmayan durumlar bunlar. Tutku için öncelikle duygu ve aşk şart. Boşuna elektrik demiyoruz😎
Libidobun yarışı olmaz kontrolün yarışı olur. Kontrol konusunda güç çeken kesim erkeklerdir. Bu durum ise onların zirvede yaşadıklarını gösteriyor gibi duruyor. Lakin yanılıyorlar. Bence bu olayın kadını erkeği yoktur :)
Zirve noktası kadın tutkusunda kesinlikle daha fazladır. Erkeğin max’ı 3 olur kadının limitless.
İllaki biri geride kalır fakat sevişmeye başlamadan hangisi önde hangisi geride belli olmaz.. Devam ettikçe ortaya çıkar
Bence değil çünkü kadın o tutkuyu yakalar ve isterse erkeğin sperm kanallarını kurutur 😂
@adrenalin64 Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim
kadınların çok daha yüksek
yeter ki doyurmayı bil
Bunu cevaplamak için 2 tarafı da bilmek lazım. Maalesef bende sadece erkek tarafı var. 😁
Wğer iki tarafata iyi ise ve tanıyor ise bir birini iki tarafta iyi olur ama kadın fazla yinede
Kadının tutkusu bambaşka ya pek bulunmasa da 😅
Kadının tutkulusu çok fena
değildir daha fazladır
Kadınlar daha tutkuludur. Denk değildir
Bence jadinlarin tutkusu daha iyi ve yuksek
Bence kadininki daha tutkulu
Kadın her zaman daha fazla ateşlidir
Kim çok seviyorsa o daha tutkulu
Değildir