Açık olmak gerekirse aşk olmadan seks deneyimim oldu, eskiden pek aşkla meşkle işi olmayan bir delikanlıydım maalesef:) Lakin tek gecelik ilişkilere hiçbir zaman sıcak bakmadım, birisi ile güzel bir seks deneyimi yaşayabilmek için bence o insanı bir nebze de olsa tanıyabilmek gerekiyor ve bunun bir barda 2-3 saat içerek olması mümkün değil. Karşılıklı güven de çok önemli diye düşünüyorum. Eğer beraber hoş vakit geçirdiğin, güzel eğlendiğin, şakalaşabildiğin, kafa yapının uyduğu, yanında rahat hissettiğin ve biraz da olsa yakın olduğun birisi ise güzel bir seks yaşanabiliyor açıkçası. Lakin aşık olduğun ya da sevdiğin insanla çok daha tutkulu ve alevli bir deneyim olur diye düşünüyorum. Zaten düzenli seviştiğin birisi ile aranda ister istemez bir bağ kuruluyor. Bu bağ arkadaşça da kalsa işin içine romantizm de dahil olsa keyif alınacaktır ancak aşık olduğun romantik bir ilişkide çok daha tutkulu yaşanacağını düşünüyorum. Yine destan yazmışım neyse şimdilik bu kadar yeterli:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk ve tutkunun olmadığı var mı sorusuna gelince acaba Aşk ve tutkunun olduğu var mı diye sorabiliriz çünki ben 1 haftada aşık olup 2 . haftadada cinsel ilişki girenlerin aşkıda yalan sevgiside yalan olduğunu düşünüyorum :D ve kendilerini kandırıyorlar aşkım aşkım diye burada yazanların birçoğuda öyle aşkı tadan bilir tutkuyu tadan bilir Bence Aşk ve tutku ile yapan var mı diye sormak lazımmış nadir olurmuş o zaman Aşk çünki insana uykuda uyutmaz zevk değil keder verir :D :P :P
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kesinlikle öyle.. zaten bir ilişki de aşk yoksa ben hiç bir şekilde devam etmem.. çünkü benim için cinsellik de duygular yoksa o sevişmeden zevk almam hiç bir şekilde.. duygu ve aşk mutlaka olmalı ve bunu da sadece benim için özel olan kadınla yaşarım
00 Yorumla
+1 yılseks çok arzulanan müthiş çekici heyecan vericidir fakat kaba argo bir eğlemdir.
Eğer partneriniz bedeninize dokunmak için ve kendi bedenini size sunmakta arzulu ise ve isteklerinize tam eşlik ediyorsa yaşadığınızı hisseder mutlu olursunuz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için ilk kriter aşk. Öpeceğim kişiyi arzulamalıyım. Ama seksde aşk aramayanlar yorucu egzersiz değil de rahatlama yöntemi olarak görebilir
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yorucu olup olmadığı göreceli bir kavramdır ama bence yorucu değil şöyle ki duygusuz seks olmaz ama aşksız seks olur ikisi farklı şeyler...
her ne kadar para karşılığı, tek gecelik ve f*ck'lik tarzı ilişkilere bu gözle bakılsa da iki tarafın da ya da en az bir tarafın hissettiği bir duygu vardır, olmalıdır. aksi taktirde amaç sadece zevk almak veya tatmin olmak bile olsa seks imkansızlaşır.
ne tür bir ilişki olursa olsun kadın v erkek partnerinizin sizi bir yönden etkilemesi gerekir. bu duygu genelde beğenmedir. hatta bazen hırstır, şehvettir, nefrettir. bazen bir nevi ego tatminidir. duygular sadece sevgi ve aşktan ibaret değildir.
aşksız ve sevgisiz seks vardır ancak duygusuz seks imkansızdır. duygu çok seydir ama aşk bir şeydir insan herkese duygu hisseder iyi kötü ama herkese aşık olamaz her seks duyguyla yapılabilir ama aşkla yapılamaz... herkes aşık olduğu ile seks yapsaydı heryer cennet olurdu...10 Yorumla
+1 yılAşkın ne olduğunu mantıklı olarak açıklayıp sentezlemek lazım her işe karışıyor yahu. Yok arkadaş cinsellik farklı bişey herşeyin içinde aramayın.
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinselliği güdük kalmış, çok bildiğini zanneden cahillerin yorumdur bu.
Cinsellik aşksız da gayet tutkulu ve haz dolu olabilir. Önemli olan çekimin oluşması. Çekim için de aşk bir zorunluluk değil.
04 Yorumla- +1 yıl
erkek için böyle kadın için değil
- +1 yıl
onlar çok az ve çoğu rol yapıyor cool gözükmek için
+1 yılAşk ve seksin, evlilikte ya da sevgililikte birbirini beslediği zamanlar olsa da özünde birbirinden bağımsızdır.
Aşk için seks yapılmaz. Seks için aşık olunmaz.
10 YorumlaAşksız seksin zevki de olmaz heyecanı da. Duygu dolu, softtan harda geçişli, karşılıklı, saygı ve arzu olan seks ideal sekstir benim için.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki harda çok iyi geçerim bende
+1 yılLibido azaldıktan sonra yapmak, yok karna yemek yemek gibidir.
Sırf yemiş olmak için yemek insanı rahatsız eder00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ask olmadan seks biraz yavan olur ancak taraflar aşırı heyecanlı ve istekliyse tatmin edici sonuç almakta mumkun
00 YorumlaGüzel söz, tuttum bunu. Sevmediğim biriyle bırak seksi el ele bile tutuşmam.
00 YorumlaYani belli bir kalori yakımı olur sadece aşk ve tutku onun aromasıdır kesinlikle olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Keyifle yemek değil de sadece karnını doyurmak için yemek gibidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşk olmasa da cinsellik yasamak istedigin kisiye de farkli duygu arzu hissedersin
00 Yorumla Abla sen sesu için yaratıcı sorular bulsana jsksjsbsbd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Beğenmediğin bir yemeğe aç olduğun için yemek zorunda kalmak gibi bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından arzu olmalı ya arzu bile yoksa iki taraf içinde masttan daha kötü deneyim olur
00 Yorumla aşkını bilmem çünkü o bulması çok zor birşeydir ama tutku yoksa zaten sekste amelelik olur...
00 YorumlaSanırım evet sevgi duygusu yoksa o seksten zevk alınmaz
00 Yorumla
+1 yılAynen yavan ve tadı tuzu olmayan bir ilişki biciimidir
00 YorumlaYa bu soru niye her gün değişik şekillerde soruluyor? Artık biri yasaklasın şu soruyu :D
00 Yorumla
+1 yılaşksız seks bencilliktir sadece istediğini almaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıcaklık ve ya ten tene deyince elektriklenmesi olmazsa çekici olmuyor çünkü haz ve istek olmaz o zaman
00 YorumlaFiziki olarak beğenildikten sonra zevk alınmayan seks olsun... Kadın fantazilerin de yabancı bir erkek ile seks ilk üçe giriyor neredeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar aklı evvel insanların cahilce yorumları sadece. Gereksiz ve yılışık yılışık romantizm
00 YorumlaBana mantıklı geliyordu
30 YorumlaEksiktir denebilir.
20 Yorumla
+1 yılAşık olmadığım biriyle hiçbir şey yaşamam
12 Yorumla- +1 yıl
Ama insanlar her hafta ilişkiye giriyor neredeyse hep farklı farklı insanlar ile günkükte giren var tabi ve hepsi aşk tan bahsediyor bunun sebebi nedir çünki ben hayatımda 1 kere aşık oldum çok kişide sizin gibi söylüyor ama aşık olmadığımla yapmam diyip Demekki bende bir tuhaflık var ya 1 kere aşık oldum
- +1 yıl
Prezervatif satışlarına ve bu söylediğinize göre çünki geneli böyle diyor herkes hergün birilerine aşık oluyor
+1 yılEvet kesinlikle. Olmasa daha iyidir
10 YorumlaHiçte öyle değildir koşu bandı değil ya bu
00 Yorumla
+1 yılYani seks olmasa bile ufak sevişmeler olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kesniklie net net net nokta net yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılAşksız olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılÇiçek çiçek sorular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli misin?
00 Yorumla
+1 yılTenin hevesini doyurmak sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde aşk seks zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYrucu gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılinsan yeter ki yükselsin aşk falan hikaye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. duygu olmadan cinsellik mastürbasyon gibidir.
00 Yorumla
+1 yılAşk değil de tutku yoksa sorun.
00 Yorumla
+1 yılyo şehvetli bir tatmin
00 Yorumla
+1 yılTatsız tuzsuz bir yemek gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecici rahatlama
31 Yorumla- +1 yıl
🤪
ten uyumun varsa gayet iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bı partnerle harikaaa birseydir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sadece rahatlama ve ter atma için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk diye bir şey mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyo gayet doyurucu oluyor sevişirken
00 Yorumla
+1 yılElbette tutku haz aşk olucak
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence evet
20 Yorumla
+1 yılhayır