Bir düğünde piknikte tgezide yani kısacası olmaması gereken bir yerde yükselen libidoya çare var mı? nasıl?

Bir düğünde piknikte tgezide yani kısacası olmaması gereken bir yerde yükselen libidoya çare var mı? nasıl?
mastürbasyon yapmak sexting yaparak rahatlamak ya da beyini spor veya başka şeyle meşgul ederek düşürmek iyi olur o durum bence kötü değil insanda aranılan özelliktir. Yüksek olun a eşe psrtnere sevgiliye iyi mutluluk vereceğiniz gostergesidir
Yükselen libido tabi ki kontrol edilebilir ki pek çok insan bunu yapıyor, hatta kadınlar bu konuda daha başarılılar.
Ha bu arada libido yükselebilen veya alçalabilen bir şey değildir, sadece tetiklenir veya tetiklenmez. Bu tetiklenme sonucu ne kadar istekli olunacağını libido belirler. Zaten yüksek olan çok isteklenir, düşük olan az.
Kontrol etme konusu aslında normalde olan budur, yani insanlar zaten kontrol eder. Onları kontrolsüzlüğe götüren şeylerden uzak durmaları yeterli, bunlar da zihni normal işleyişinden çıkartacak şeyler.
Mesela duygudurum değişimleri, alkol, diğer kafa yapıcı maddeler vs. gibi. Pek çok kişi duygusal boşluktayken kontrol edemez ve sorunlar yaşar mesela 😀 Romantik komedilerin vazgeçilmezi de budur o yüzden 😂
Soruma şeref katan yorumuz için çok sağolun 😂😂😂😂
😂😂😂🙈🙈🙏🙏🙏🙏
Kontrol edilebilir tabii ki mesela ereksiyon olmasından kaynaklı olarak devamlı sıkıntı yaşayan bir erkek cinsel bölgelerini soğuk suyla yıkayabilir o anda enerjisini spor yapmaya sevk edebilir ya da kendisini cinselliği çağrıştıracak içeriklerden uzak durmalıdır
İradesi güçlü ve tecrübeli insanlar çok rahat kontrol edebilir bunu..
Teşekkürler..
Cevap
26Cevap
Yükselen burcumu kontrol edemiyorum daha libidomu mu kontrol edicem butub tuslara basarım xd
Yükselenin ve burcun ne ki, 😂🙈
Burcum Aslan yükselenim akrep xd
Iyyyy 😂😂😂😂🤦🏻 ikisi birbirinden beter
Birleşince beterin beteri var dedirtiyorlsr xd
😂😂👍
Edilemez o durumdayken hersey yasanmali bence
😊
👍
Libidomun hormonlarımı ele geçirmesini engel olamıyorum ama beynimi ele geçirmesine engel olabiliyorum. Bugüne kadar hiç şeyimle hareket ettiğimi hatırlamıyorum.
En olmayacak yerlerde yükselir, ben başa çıkabiliyorum.
kontrol edebilirim
aksi halde sapık ve tacizci olursun
Aklınıza gelen o konuyu çıkartıp başka şeylere odaklanmak...
ne libidoymuş be sıcaklık gibi düşüyor çıkıyor termometre icat etcem saatlik libido ölçülür.
Yapacak bir şey yok. Mecbur. Kadınlar az daha avantajlı bir erkeğe dese tamam der.
Edilirki ulu orta yapilmiyo eve kadar beklenebiliyo
Vallaha bende otobüs ve uçak yolculuklarında oluyor, çok takılmıyorum bakan baksın kabarana, gözlerimi kapatıp uyuyorum
Vallahi sürekli yüksek ve kontrol ediyorum gayet bazen zorlansamda artık alıştım.
Yükselen libido tatmin olmayınca geçmez... çaresi belli
edilebilir ama etmek istemediğim anlar oluyor. O an sevişmeli heyecanlı heyecanlı. şu an da kontrol etmek istemiyorum meselaaa
Kendini kontrol edebilmek önemli
Kontrol edemiyorum ben
İğnesi var 🤣🤣🤣 yaptir gecerrr
O ortam gergin çözümü tektir
Soğuk duş ve kitap okuyarak
her şey bir yana böyle dağda bayırda denizde düğünde oralar da anlık yükselen libido da başka şeylerle ilgilenecek sin başka türlü baş etmek zordur ya da müsait bir yerde takılacaksın ama kitap okumak seni dizginler o yüzden çanta da ufak tefek romanlar olması iyidir
aslında yok. geldiğinde ben gerekeni yaparım
Asla kontrol edilir bir şey değil
Sevgiliyi tenha bir yere çekerek halledilir
Keşke olsa yüksek libido tam bi baş belası
elin boşuna mı duruyo hallet devam et
Var, özgürce seks yapmak :)
mangal köftesine şap at geçer
@emel_karaca o ne alaka şimdi amaç farklı orada
Edilir
Edebiliyorum
Başka şeyler düşün ya da kaptır gitsin😆
yok valla :)