Merhaba, eski bir soru ama görüşümü paylaşmak istedim. Öncelikle umarım sorununuz çözülmüştür. Eğer tekrarlarsa veya devam ederse ara sıra böyle olması normaldir. İnsan bazı dönemlerde isteksizleşebilir. Depresyondayken de tabii ki istek olmaz mantıken. Direkt olarak doktorluk bir şey de yok aslında. Sıkıntınız neyse spesifik olarak ona odaklanıp çözüm yoluna gidebilirseniz her şey düzene girecektir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Merhaba, öncelikle bu durum normal yaşantımızda olabildiği gibi depresyon halinde de olabilir. Bu durum için doktor şart değil fakat son çare olarak düşünülebilir. Bunun için insan kendi içinde psikolojik olarak bunu aşabilir. Her şey kafada bitiyor aslında. Basit ama etkili tekniklerle bunu aşmak mümkün. Dilerseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama olay sizde bitiyor unutmayın siz gerçekten aşmak istiyorsanız öyle aşabilirsiniz bunu.
tabiikide görün ki daha ileri gitmeden dur de. sen geçti sanarsın geçmez içeride uyuya kalır o depresyon. ayrıca cinselliğe etkisi var evet, güzel fizik, yazılan karşı cinsin mesajına cevap vermeme vs.. bütün kavramları almıştı benden penisimi sadece işemeden işemeye kullanıyodum aklıma bile gelmiyordu cinsellik.
tahmin ettiğim gibi bak zamanında dinen azalan şey önlemi tam alınmayınca yine hortalyabiliyor. özel terapi gör psikoloğa git devlet hastanelerinden bahsetmiyorum ilacı onlar yazıyo. ama özel terapilerde öyle hemen ilaç önerilmiyo. bdt vs... terapi yöntmeleri var düşünceye dayalı.
Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Böyle dönemlerde bazı şeylere olan hevesiniz azalabilir, birileriyle sohbet ederek içinizi dökerek ruh halinizi daha iyi duruma getirebilirsiniz.
Depresyonda cinsel isteksizlik görülebilir elbette, depresyonda olduğunuzu düşünüyorsanız ruhsal sağlığınız için mutlaka profesyonel bir destek almanızı tavsiye ederim. Depresyon sorununuzu çözdüğünüzde cinsel problemleriniz de çözülecektir.