Sürekli yapmak beni sıkıyor her istediğinde seks yapmak zorunda mıyım bu benim vücudum değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşiniz ilişkiyi her istediğinde yapmak zorunda değilsiniz elbette, bu durumu eşinizle konuşabilirsiniz, insanlar günlük hayatın koşturmacasında yoruluyor ve her gün cinsel ilişkiye gitmek istemiyor olabilir ya da belki sadece moraliniz bozuktur yapmak istemezsiniz, kısacası beden size ait ve nasıl eşinizin her gün istemek hakkı varsa sizin de yapmak istememek hakkınız, bu sebeple eşinize; düşüncelerinizi, hislerinizi, aranızdaki ilişkiden beklentilerinizi uygun bir dille anlatmanızı ve ikinizi de memnun edecek bir noktada buluşmanızı tavsiye ederim. Lütfen kendinizi bunu yapmaya mecbur hissetmeyin, eğer böyle hissetmeye devam ederseniz cinsellikten daha da soğursunuz. Eşiniz sizin düşüncelerinize ve isteklerinize önem verip saygı duymak duymalı, evlilikte eşlerin birbirine karşı sorumlulukları vardır, sizi dinlemek ve anlamak da eşinizin sorumluluğunda.
21 Yorumla- +1 yıl
Pardon ya psikolog musunuz.. masalalh
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evli insanlar birbirinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Bir yapmazsın iki yapmazsın üç adam gider başka kadınla yapar umurumda değil yazmışsın o zaman sevmiyorsun sen bu adamı. Seviyorsan tabi ki umurunda olup yqpacaksin sen süs niyetine mi varsın. Onunla evlisin onu yapmam bunu yapmam Allah bilir yemek yapmam da diyorsundur. Yapmak istemiyorsan boşan yok ben evliliğimden memnunum dersen otur dizini kır evliliğin sorumluluklarından birinin de eşinle cinsellik yaşamak olduğunu bil. Adam kendine asker arkadaşı aramıyor erkek kanka da aramıyor. Tabi ki seks yapacaksın ne o öyle. Tamam regl olmuşsundur ya da çok yorgunsundur kabul edilir ama ikiside yoksa eşin de istediği halde yapmıyorsan kusura bakma da o adam sana boynuzu takınca da ağlanma. Sen biblo ya da tablo değilsin koyup kenara seyredeceği. Esin seni istiyorsa gerçekten önemli bir durum yoksa evet yapmak zorundasın.
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki, bir ilişkideki kişisel tercihlere ve ihtiyaçlere bağlıdır ve her iki partnerin de rızası ve isteğiyle gerçekleştirilmesi gereken bir aktivitedir. Kimse cinsel ilişkiyi zorunlu olarak yapmak zorunda değildir. Cinsellik, sağlıklı bir ilişkinin bir parçası olabilir, ancak her iki tarafın da rızası olmalı ve istekli olmalıdır.
Eğer eşinizle cinsel ilişki konusunda rahatsızlık yaşıyorsanız veya isteksizseniz, bu durumu açık ve dürüst bir iletişimle paylaşmanız önemlidir. İhtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı açıkça ifade ederek bir çözüm bulmak için birlikte çalışabilirsiniz. Eşinizin de duygusal ve fiziksel ihtiyaçları olduğunu unutmamak önemlidir ve bu konuda birlikte çalışarak tatmin edici bir çözüm bulmak sağlıklı bir ilişkinin sürdürülmesine yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikâh kıyarak bedenlerinizin tapusunu da veriyorsunuz. Kadın erkek farketmez.
Evli adam ya da kadın canı istediğinde kimle yapacak? Kendi kendini tatmin etmek de günah?
Adet, halsizlik, hastalık gibi geçerli mazeretiniz yoksa reddetmek de günah.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
56Cevap
+1 yılo zaman evlenmeseydin , dinen bile yapmak zorundasın evet
52 Yorumla
Soran+1 yılNiy3 kadınlar köle mi
- +1 yıl
kölelik ne alaka tövbe ya 😂 o zaman neden evlendin
+1 yılBunun değişik bakış açıları var, aslında istemediğin birşeyi yapmak zorunda degilsin , ama dinen reddetmen haram,
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın köle mi?
- +1 yıl
Ben öyle bir şey demedim? Aynı şey dinde erkek içinde geçerli
+1 yılZevk almıyorsun belliki.. vücudunu filan dinlemezdin..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunu daha çok sizin istemeniz gerekir. Kadının aldığı hazzın şiddeti ve yoğunluğu daha fazla oluyor ve kadın daha az yoruluyor.
00 Yorumla
+1 yıleğer eşinle seks yapmıyorsan onun başka kadınlarla seks yapmasını da kabul etmek zorundasın
01 Yorumla
Soran+1 yılUmurumda mı
Kadınlık görevini yapmak zorundasın, tabiki her istediğinde değil, senin istediğinde olması daha makbul olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik benim için çok arka planlarda ciddi bi ilişkide ama düşünsene benim 17 yaşımdan beri düzenli bi ilişkim olmamış kendimi eşime saklamışım. ondada bu şekil bi sorun oluyo.. iyi ki yaşamışım ve yaşıyorum herşeyi.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmenin mantığını çözemeyen böyle kadınlarla evlenmemek lazım. Eşiyle seks yapmak zorundamıymış evcilik kafasındakilerle evlenilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşler birbirini mutlu etmek zorunda.
bunu evlenmeden önce düşünüp ona göre karar verecektin
yani evlenmeyecekin.00 YorumlaEşinle değil, eşinin abisiyle seks yapmak zorundasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenın gıbı kadınların manstırda rahıbe falan olması lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zorunda değilsiniz haftada 3 olsun güzel arkadaşım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin?
Evlenmeden önce bu konuyu konuşmadın mı?
00 Yorumla
+1 yılTabiki.
Hatta başkasıylada yapabilirsin. Kuku senin kukun değilmi00 Yorumla
+1 yılya eşinden tatmin olmuyorsun ya da eşini sevmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunluluk değil de seks bir ihtiyaç sonuçta. E şimdi eşinle seks yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın. Keyfini çıkarmak yerine isteksizsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonra eşim beni aldattı diye ağlamak istemiyorsan yapmak zorundasin
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatsin umurumda mi
Cevap sahibi+1 yılO zaman verme tabiki 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin vücudun senin kararın diye bir şey yok. Sonuçta evleniyorsan bunu yapmayı göze alıyorsun demektir. Sorumluluk senin, evet zorundasın
00 Yorumla
+1 yılBebis millet dini falan katmış her konuda yaptıkları gibi senin vücudun senin kararın.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZorundasın niye evlendin o zaman eşin ile ne yapacaksın yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMüslümansan eğer Eşini dinlemek zorundasın inandığın dinin kuralı
015 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlık ile ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılÇünkü iki din: Yahudilik ve Müslümanlık
İnsanın 24 saatini ayarlıyor
Vede islamda bu konuda kocanı dinlemekle yükümlüsün
Bunu ben demiyorum inandığın Allah diyor
- +1 yıl
Teşekkürler arastiricam
Cevap sahibi+1 yılBende hoşgörünüz için teşekkür ederim yalnız doğru kaynaklardan araştırın aksi takdirde ateist olmanız pek muktedir 😅
- +1 yıl
Tabiki, tavsiye ettiğiniz bir kaynak varsa özellikle bakayimm
Cevap sahibi+1 yılCaner taslaman
Yaşar Nuri öztürk
Emre dorman
Mehmet okuyan
İbrahim Maraş gibi dini akıl mantık ve kurana göre yorumlayan kimselere itibar edebilirsiniz
Ama ehli sünnet adı altında Arap empozesini dayatmaya çalışanları dinlerseniz (herkes biliyor onları) ateist bile olursunuz- +1 yıl
Gizliden cikabilir misiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır, üzgünüm
- +1 yıl
Teşekkürler. şu an dik konuyu açan bayana katildigim icin evlenmeyi düşünmüyorum. Fikrim değişir mi bilmem.
- +1 yıl
*dik kafaliyim
Cevap sahibi+1 yıl🤣
Yani düzgün birini bulursanız gayet normal bir davranış, sorun evlilikte değil evlenen bireylerde- +1 yıl
Ben sorunluyum dkfnfkjffjdjdjks
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama bence kendiniz için yanlış bir düşünce bu..
- +1 yıl
Haklisin çoğu arkadaşım evlendi ciddi ilişkisi var. Ben bosum
Cevap sahibi1 yılHatalı ve kırıcı olduğunu düşündüğüm bazı yazılar olmuş kırdığım veya incittiğim varsa çok ama çok özür dilerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim dediğine göre artık senin vucüdun onun onunkide senin niye evleniyonuz o zaman aw
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani sen zevk almıyor musun? Yapmazsan adam napacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinen mecbur yapmak zorundasın hasta değilsen
00 Yorumla
+1 yılZorundasın. Erkekte her saat isteyemez hayvanlığa girer bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de zorunda değilsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılo da seninle yapmak zorunda değil :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da baskasiyla yapar
40 Yorumla
+1 yılAdama uzuldum sjdndjdnxn
00 Yorumla
+1 yılİlişki sürekliliği için evett zorundasin
00 YorumlaDinen yapman gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer istediği zaman seks yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla Peki sen istesiginde yapiyormu?
00 YorumlaBoş ver verme aransın bıbıne.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZorunda değilsin mecbursun.
00 Yorumla Başkalarıyla da yap arada değişiklik iyi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılzorunluluk yok tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla enerjisi azalana kadar dayan biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartner değiştir
00 YorumlaYazık lan sana
07 Yorumla
Soran+1 yılSana yazık lan bencil şey
Soran+1 yılKlavye delikanlılığı taslama
Soran+1 yıl,(;
Soran+1 yılHadi Hadi
+1 yılEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılkimle yapsın
10 Yorumla Karşılıklı olması lazim
10 Yorumla
+1 yılOnun canı istediğinde başkasına mı gitsin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYapma karar senin için istemiyorsa
00 Yorumla Öyle de işte olmuyor bazen senin dediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılYapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılZorundasınız
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılSanırım eşinle sevişmek sana zevk vermiyor
00 Yorumla
+1 yılZorundasın
00 Yorumla
+1 yılDegilsin ama arayida açmamak şartıyla
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin petito
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli olmaz tabi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiç tabiki yok:)
00 Yorumla Değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılneden evlendin?
00 Yorumla Yapmak zorundasın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHangi sıklıkla yapıyorsunuz kaç defa oluyor?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler evlenip adamın da başını yakıyor ya, çok yazık
- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası