Cinsel Yaşam Gece yatarken mi, sabah uyanırken mi libido artar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Libidonuz daha yüksek oluyor? Gece yatarken mi, sabah uyanırken mi libido artar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Wonfe Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Genelde gece yattığımda hemen uyuyamazsam sıkıntı. Ama sabah ereksiyon halinde olduğunda Bi keyif geliyor. 0 0 Yorumla
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Sabah uyandığımda libidom hep tavan. Bunun yüzünden yataktan hep geç çıkıyorum 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabah kalktığında bir posta bir bakıyor zıpkın gibisin 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Yatarken libidom yüksekti, yeni uyandim ve libidom şu an daha da yüksek 0 0 Yorumla
Yaşadığımızkadar66 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sabah uyandığımda daha farklı duygular oluyor ya sizin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gece uyurken de sertleşiyorum, sabahta. Genelde her uyandığımda ereksiyon halinde oluyorum. 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. klasık sorular bırakın bu fake soruları 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fake soru mu xjjxjsjdj Şey sorudan ne bekliyordun ekrandan bir kadın çıkacak ve derhal senle sevismeye mi baslayacak jcjsjkckdkskcjcjj Yorumla gkhofficial +1 yıl asla beklentım yok Yorumla
Yavuzz2552 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Sabah kalktığında kendini belli ediyor zaten 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Libidosunu kucaklayan KS ye koşuyor 0 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Libidom hep yüksek 🤦 0 0 Yorumla
efendimbenim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Saban kan basıncı yüksek olduğu için. 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Sabah çok felaket oluyor 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ikisindede çok yüksek 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. her zaman 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her an yüksel 0 1 Yorumla nostaljiask +1 yıl Her an yüksek benim libidomŞu anda bile yüksek 🤦🤦 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uyurken bile yüksek. 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ikisinde de senin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Genelde gece yattığımda hemen uyuyamazsam sıkıntı. Ama sabah ereksiyon halinde olduğunda Bi keyif geliyor.
Sabah uyandığımda libidom hep tavan. Bunun yüzünden yataktan hep geç çıkıyorum
Sabah kalktığında bir posta bir bakıyor zıpkın gibisin
Yatarken libidom yüksekti, yeni uyandim ve libidom şu an daha da yüksek
Sabah uyandığımda daha farklı duygular oluyor ya sizin?
Gece uyurken de sertleşiyorum, sabahta. Genelde her uyandığımda ereksiyon halinde oluyorum.
Soruya cevap vermeyeceğim çünkü cinsel sorunum yok benim:)
klasık sorular bırakın bu fake soruları
Fake soru mu xjjxjsjdj Şey sorudan ne bekliyordun ekrandan bir kadın çıkacak ve derhal senle sevismeye mi baslayacak jcjsjkckdkskcjcjj
asla beklentım yok
Sabah uyanınca
Sabah genelde taş gibi uyanıyorum.
Sabah su an gibi
sabah daha istek dolu
Sabah kalktığında kendini belli ediyor zaten
Libidosunu kucaklayan KS ye koşuyor
Her ikisinde de fazlasıyla oluyor rahatlamak lazım sende peki
Libidom hep yüksek 🤦
Saban kan basıncı yüksek olduğu için.
Sabah çok felaket oluyor
Sabah şu an fenayım srn peki