Erkek arkadaşımla sevişme düzeyinde giden bir ilişkimiz var. Uzun süreli bir ilişkimiz yok. Yalnız şöyle bir problem yaşıyorum isteği azaldı. Yani bu konulara girdiğimde sokaktayım yapma kapatalım konuyu geriliyorum vs dedi eve geldi yine konu açtım başım ağrıyor muhabbeti çekti. Bu ilişkideki erkek ben miyim yahu ne başım ağrıyor dedim diye de kırıldı. Bana olan isteği mi azaldı koşa süreli bir durum mu bu anlayamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilinizin cinsel isteğinde azalma yaşanması, birçok farklı nedenle ilişkilendirilebilir. İşte bazı olası nedenler:
1. Stres ve Baskı: Günlük yaşamın getirdiği stres, iş veya kişisel sorunlar cinsel isteği azaltabilir.
2. Sağlık Sorunları: Sağlık problemleri, hormonal dengesizlikler veya ilaçlar cinsel isteği etkileyebilir.
3. Duygusal Sorunlar: Duygusal olarak yakın olmayan veya bir çatışma yaşayan çiftler arasında cinsel istekte azalma görülebilir.
4. Monotonluk: İlişkinin monotonlaşması veya rutin hale gelmesi cinsel isteği azaltabilir.
5. Duygusal Değişiklikler: Kişinin duygusal durumu veya ilişkideki bağ değişebilir, bu da cinsel isteği etkileyebilir.
6. Fiziksel Etkiler: Yaş, enerji seviyeleri, yaşam tarzı faktörleri gibi fiziksel etkenler de cinsel isteği etkileyebilir.
7. İletişim Eksikliği: İlişkide iletişim eksikliği veya ihtiyaçların ifade edilmemesi cinsel isteği azaltabilir.
Eğer sevgilinizin cinsel isteğinde azalma yaşanıyorsa, öncelikle açık ve anlayışlı bir iletişim kurmanız önemlidir. Partnerinizin hislerini dinlemek ve nedenlerini anlamaya çalışmak ilişkinizin sağlığını korumaya yardımcı olabilir. Ayrıca, birlikte bir uzmana başvurmak da sorunların çözümüne yardımcı olabilir. İlişkinizdeki bu değişikliği birlikte ele almak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşadığı farklı stres durumları olabilir, iş konusunda, finansal anlamda problem yaşıyor olabilir, ailesiyle ilgili bir sıkıntı olabilir vs,, tabi bunlar iyi taraftan bakmaya çalışınca böyle, birde diğer tarafi var; senden soğumuş olması, begenmemesi vs
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
+1 yılHevesini almış. Egosu tatmin olmuş.
Neden sizi değersiz hissettiren öküzleri seviyorsunuz 😂😂😂014 Yorumla
Soran+1 yılYahu erkek bu her türkü yükselmesi gerekmez mi
- +1 yıl
İşte öyle olmuyor zıt kutuplar birbirini buluyor genelde
Soran+1 yılSinirlerim alt üst oldu artık
- +1 yıl
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler. Ee madem istediğin gibi değil seni mutlu etmiyor neden yük olarak taşımaya devam ediyorsun
Soran+1 yılAşığım çünkü ve her konuda benim için ilk. Hazmedemiyorum
- +1 yıl
İlk olmak önemli değil önemli olan son olmak
Geleyim aşık olmanıza siz kadınlar zaten nerede sizi üzecek değersiz hissettirrcek öküzler var arayıp buluyorsunuz🤭🤭 belanı bulmuşsun sende
Soran+1 yılArtık şey bile düşünmeye başladım kuruyorum resmen ya ilgisi sevfisi bitti hecesi bitti öyle olsa koçuma tekmeyi basar. Ya da adam bana iyice Aşık oldu dokunmak istemiyor ki bu ihtimal az.
- +1 yıl
Sana aşık olduğu falan yok. Hevesi bitti. Kıçına tekmeyi de basar ama yedek birini bulunca 🤭🤭
Soran+1 yılTam tersi aslında ilgisi arttı mesajı sahiplenmesi arttı ama aması cinsellik konusunda
- +1 yıl
Evlenince de bir sevisirsiniz sonra kıçını döner yatar. Başım ağrıyor der. Yorgunum der 😂😂
Soran+1 yılKorkum zaten o yönden çıkıyor. Evet tamam bu aralar problemler yaşıyor iş konusunda falan ama buna sebep olur mu? Söylediğimde bana ilgin mi azaldı diye bir de bana kazıyor saçmalama diye
- +1 yıl
Söze değil icraate bakmayı öğrenince doğru kişi olup olmadığını anlayacaksıniz. Ee saçmalama diyor ama sonuçta sen haklısın
Soran+1 yılYa iki gün önce ayrıldım peşimden geldi zorla arabaya bindirdi istemiyorsa sevmiyor sıkıldıysa ayrılması gerekmez mi hazır fırsat
- +1 yıl
Yedegin yoktur belki. Ee ara sırada sevisiyorsunuz ihtiyacını da gideriyor. İlgi de ister veririm ister vermek havasında
Asil soru seni bu tutumu mutsuz ediyirsa sen neden tamamen çıkarmıyorsun hayatından
+1 yılHer ihtimal onun için olabilir ya senin için ya sen ne durumdasın bunu düşünenin olmaması ne kadar üzücü olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm aşığım çünkü çok kırıcı istenmediğini arzulanmalısınız düşünmek
Ya beklediği gibi değilsin. ya da
isteğin karşılamıyor.
yani tadı tam damağında kalmamış.
fakat ayıp etmiş.02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir hafta önce gayet iyiydi ben anlamıyorum ilişki ilerledikçe böyle olmaya başladı
+1 yılBaşım ağrıyor diyen adamı çöpe at. Hele ki şu aşamada. Başını yakma. 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka gibi ya
Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı. Başka sorunları vardır belki hayatla ilgili. Geçer.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı bu ya
+1 yılNeden bana denk gelmiyorsun sen ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAbicim benim derdim ne senin ne Allah aslına ya
- +1 yıl
Ne abisi aq ya aramızda uçurum mu var sanki derdine derman olmaya çalışıyorum ondan bi cacık olmaz aq erkek olsa sana karşılık verirdi bırak onu sen cidden bana denk gelmen lazım senin gidip nerde öküz var onu buluyorsunuz
+1 yılDeğiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Çek o zaman
+1 yılRegl olmuştur geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamın regli 1 hafta mı sürer
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Tribe girmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden yahu neden
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan evlenince daha kötü olur