Sevgilime sevişme teklifi etmiştim. Nedeni ise ayrılma sürecindeydik belki beni affeder ümidiyle. Ayrılma sebebimiz ise 3 yıldır birlikteyiz ve bir türlü buluşamadık. Ve kendisi Şokta markette çalışıyor yoruluyor. Biz de ara sıra konuşuyoruz konuşma sonunu uzatıyorum onu çok sıkboğaz ettiğimi söylemişti. Bu iki senedir bu şekilde yani hep peşinden koştum. Dün bir şekilde kabul etti soyunduk vs en güzel anında beni affet dedim üç kere dedim kabul etmedi aksine soğudu üstümüzü giyelim dedi. O an dünyalar başıma yıkıldı bildiğiniz giyindi görüntüyü kapattı çıplak bir şekilde kaldım o an anlatabiliyor muyum. İçimden dedim ki bu adam böyle bir anda bile yumuşamıyorsa ya şov yapıyor ya sevmiyor ya da kafada bitirmiş kendine iyi bak gibi şeyler zırvaladı normalde ağlardım ama sustum kapattım. Ertesi gün yüzsüz gibi yine aradım. Yarın konuşuruz dedi ama ben yazmayı düşünmüyorum o yazana kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Artık yazmıyorum arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Biz kendi ellerimizle bu hale getiriyoruz fazla değer gt kaldırır
Aramıyoruz başta bir iki sene sana mükemmel davranıyor bulutların üstünde gibi hissediyorsun bağımlı ve takıntılı oluyorsun ona sonrasında tekmeyi basıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zina yapma günahlari büyük ve o çoçugun gözüne girmek içinde cinselik yaşama küfük düşürüyon kendini
racona ters hareketler soyunan karının hakkını vercen ya da en bastan soyunmasına izin vermicen alla alla!!
Evet bence de adamlığa sığmadı yaptığı
iyi ki bir şey yasamadınız boş ver salla gitsn
Şov yaptı bence
aga neyn şovu sacma sapan hareketler bunlar :D
Yok yani affet dedim ya sırf ben çok ciddiyim bak demek için tekrar giydi üstünü
yüz verme bu kadar başkasını cagırsaydn onun yanında keske
Keşke
Böyleleri hak ediyor
neyse olan olmus akılı ol bidakine altta kalma
Fazla uzatmamak gerek. Aşırı ısrar daha da olmaza sürüyor işi.
Aynen
Bence bitir komple ısrarı kes. Akışına bırak.
Israrı bıraktım mesajları sildim fotoğrafları sildim ama onu da zamanla silicem
Bol sanslar..
Çocuğa niye bu kdr köpek oluyorsun, aldatilmayi sonuna kadar hakkediyor.
Ben mi
seni affetmessini istediğin şey ne çok büyük bir hata yaptıysan karşı tarafın isteği gelmez normaldir
Hata yapmadım. Telefondan konuştuğumuz için sürekli sıkıldığını onu sıktığımı söyledi
böyle bir insanla olmamanı öneriyorum engelle ve yazma bence
Seviyorum o da seviyor
Narsist sadece
Akıllı ol yapma yalancı bir sevgi için gunaha da girme.
Değiştir sevgilini
Hayatlariniz bu kadar basit ve degersiz olmamali
bu soruyu daha önce sormuştun diye hatırlıyom çünkü bu soruyu görmüştüm
Ne hödük erkekler var ya
Biz kendi ellerimizle bu hale getiriyoruz fazla değer gt kaldırır
Çok arıyormusunuz bu tipleri
Aramıyoruz başta bir iki sene sana mükemmel davranıyor bulutların üstünde gibi hissediyorsun bağımlı ve takıntılı oluyorsun ona sonrasında tekmeyi basıyorlar
Yanardöner kişilik. Uyuz olurum bu tiplere.
Aynen böyle insanların soyu tükenir umarım
Böyle anne babalar oldukça tükenmez bunlar
Bu da doğru cidden
Ömrümde bu kadar canım sayılı görmüşümdür
Sa*ak
Yok artık ya