+1 yılİhtiyacın olan şey aslında ilk önce duygusal doyum.. bunu yaşayamamak ve özellikle de geçmişte incinmişsen.. insanı gerçekten cinselliğe de haliyle yöneltemiyor..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlık hisler hevesler, gelip geçen duyguları hepimiz yaşıyoruz.. Bazen aklında cinsellik varken... Uyduruyorum, ödemen gereken faturayı hatırladığında, biriyle tartıştığın an aklına geldiğinde duygu değişimleri olabiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılStresten ya da farklı bişeyler düşünüyorsun. istek geldiğinde başka şey düşünmesen normal olur zannediyorum.
Burada çoğu rastgele yazıyor. gerçekten de bildiklerini yazsalar millet faydalansa ama yok öyle.
Kafana bişey takmayacaksın sadece oraya odaklanacaksın o kadar.00 YorumlaFiziksel olarak hazırsın, hormonlar çalışıyor.
Ama mental olarak istemiyorsun
Saçma ve gereksiz geliyor. Doğru mu anladım acaba? 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılKendine hakim olup 1 hafta veyada 2 hafta cinsel ilişkiye girmemek yapman gereken daha sonra zaten o iğrenme hissi libidonun yukselmesiyle gecicektir merak etme geçici bir durum
04 Yorumla- +1 yıl
Bak ne güzel istemiyormuş sun istediğin ana kadar cinsek mesajlara falan bakma hatta KS ye bile girme İnan daha çok rahat hissedersin
- +1 yıl
Heeeesen cinsel istgim kesilormiyi sormuşsun dur şimdi anladım kesinlikle kesilmez sadece libidom çok dusmutur bunalmissindir merak etme düzelir
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsan kendi doğasını reddetmemeli.
Sapıklar şu bu vs olayın psikolojik boyutu. Elbette etkendir ama olayın tiksintiye dönüşmesi daha zor sonuçlar doğurur.
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canın çekiyorsa yap mastürbasyon aklında kalmasın birdaha istemesin yapmazsan ikide bit başına kadar senle inatlaşır. Yap kurtul. Iki kerede şap şap vur bir daha isteme de bitir bu işi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılOlur olabilir psikolojik mesele sonuçta zaman içinde psikolojin degistikce o da değişebilir insanlar zaman zaman bir çok şeyden bakabilir sonra tekrar geri dönebilir hayat akışı içinde normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Cinsellik terapisti varsa sitede Bi'Bilen olarak danışabilirsiniz ya kendiniz bir cinsellik terapistinden danışmanlık alabilirsiniz burası bu konuya çözüm getirmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar ve düşünceler bazen eş yönde hareket etmez
Kaygı stres gibi durumlar nedeniyle cinsellik yorucu hatta itici bile gelebilir
Mevsim geçişi diyelim00 Yorumla
+1 yılKendini beğenmiyor olabilirsin. ya da sürekli aynı hayaller. Belki de kendini daha tanıyamadın. Çok yani
00 Yorumla
+1 yılanlık olarak geliyordur büyük ihtimalle yani sadece 1 anlığına geliyordur sonra düşünüp tiksindiğin için yok oluyordur normal böyle olması
00 Yorumla
+1 yılBitmez hayır, karşına ilgini çeken ve senin şehvetini yükselten biri çıktığında normale döner isteklerin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDonem donem olur boyle seyler uzerine gitme aklona gelmemesi icinde evde fazla durma surekli birseyler yap hobi olur oyun olur aktivitelere katil zihin baska islerw yogunlasinca daha iyi calisir
03 Yorumla- +1 yıl
aklıma gelmese ıstemem dedın ya aklına gelmesın dıye dedım doveydın barı :)
Kung fu tekniği ile aklından cinselliği sil😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgunlaşma devam ediyor 👍
Fiziksel olarak olmuşsun ama zihinsel olarak gelişim ve değişim devam ediyor. Zamanla zihinsel olarakta hazır olursun
00 YorumlaNormaldir olabilir ama cinsel isteğin bitmez buna emin ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Bütün bunlar psikolojik olarak rahat olmadığından oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. saglam bi vurdulu kirdili yasaman lazim. o zaman iste anlarsin kendnj
00 Yorumla
+1 yılMilf seviyorum abla ama bana yazan olmuyor yaşım 19
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte veya evde isen kendini yorucu işlere odakla. Yok geçmiyor dersen artık yapacak fazla şeyin yok boşalıp rahatla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gerçekten de Sevdiğin bir erkek ile Cinsellik yaşasan böyle düşünmezdin.
00 YorumlaBen de bakirim çok istiyorum her gün mastürbasyon... ama kızlardan kaçıyorum neler tavsiye edersiniz
01 Yorumla
+1 yılburada detaylı soramıyorum ki nedenini anlayayım
00 Yorumla
+1 yılIstedigin halde neden tiksiniyorsun acaba, psikolojik destek almayi denedin mi
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin yanındayken mi böyle hissediyorsun yalnızken mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ne zamandır böyle ki?
04 Yorumla
+1 yılKafanı dağıtacak şeylere yönel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkendini sevmiyorsun ve mutsuzsun
00 Yorumla
+1 yılbenimde şu an istiyor
00 Yorumla
+1 yılFikrini değiştirebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki de çok başka bir durummuş 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgılın var mı o ne dıyor bu duruma?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle olanı ilk sende duydum. Bence doktor git
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fazla düşünme düz duvara tırmanırsın sjhs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bitmiyor
61 Yorumla- +1 yıl
Daha iyii 😄
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Cinsel isteğinin azalmasını mı istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bitmez ama sevdiğinle yükselir
00 Yorumla
+1 yılBekar misin evli misin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok bitmez -_-
00 YorumlaSevgilin yoksa zaten söner kendi kendine napcan ki
00 YorumlaYüze otur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojiktir o
00 Yorumla
+1 yılSenin öpüşmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız mı yaşıyorsun Hiç yapmadın mı
30 Yorumla
+1 yılSevilcek hatunsun
05 Yorumla- +1 yıl
Duygusal kizlar daha gùzel anlayabilirsen yani
- +1 yıl
Mesaj atarmisin
- +1 yıl