Hemen hemen her insan mutlaka bir erotik ya da p*rno film izlemiştir. Hatta ergenlik döneminde, bir grup arkadaşımla, sehpanın ortasında bir poşet ve bir rulo tuvalet kağıdının elden ele atıldığı toplu film izleme seanslarım bile oldu. Bu anormal bir durum değil. Normal bir fizyolojiye sahip her insan bundan keyif alabilir. Neden çok ayıp, ya da yapılmaması gereken, anormal bir durummuş gibi tepkiler verilmiş? Şu anda dahi arada tek izlerim. Bazen de eşimle beraber izler, ardından keyifli bir sevişme seansıyla tamamlarız. Size güzel gelen, sizi mutlu eden, başkalarını olumsuz etkilemeyen her türlü faliyeti yapmak hakkınız. Keyfini çıkarın.
Hayır erotik temalı film ve dizi izlemeyi sevmiyorum çünkü bana çok saçma geliyor erotik bir şeyler izlemek istesem zaten başka şekilde izlerim neden 2 saatimi boşa harcayayım. ben daha çok bilim kurgu ya da dram filmlerini seviyorum ya da fantastik türde ki filmleri seviyorum.. sevgilim olsa bile izlemezdik zaten..
Sevdiğimle izleyecek olsam kadını kıskanırım. Tek başıma veya yine sevdiğimle izleyecek olsam erkeğe bakamam çünkü âşık olmadığım için normal sıradan öpüşme sahnelerini bile ruhum kaldırmıyor. Bana göre değil vallahi. Bana şöyle bi aburcubur, tatlı, bi de romantik komedi veya macera aksiyon dizisi açalım bana o olur 😎.
Genelde çiftler arasındaki sorunları monotonluğu işleyen yapımlar oluyor ya da farklı fantezilerin barındığı erotik filmler. Onları izliyorum ve ilgimi çekiyor evet verilmek istenen mesajları da görebilerek izlemek önemli
Çok severim. Görseldeki hangi film. Benim önerilerim mavi en sıcak renktir ve Roma'daki oda ikiside harikadır. Özellikle Roma'daki oda müzikleriyle beni çok etkilemiştir