Cinsel Yaşam Her korunmasız ilişkide virüs illa kapılılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her korunmasız ilişkide virüs illa kapılılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Virüs değil canım enfeksiyon hastalıkları o eşler arasında çok görülen bir şey değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl görülür Yorumla Yunus3577 +1 yıl Vajinanın içini yıkarsan yandın vay haline !!! Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım valla 🥲 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Ne alaka karşındaki kişi de yoksa niye kapacaksın ki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim internette öyle diyor. Hpv mesela ne yapılırsa yapılsın korunulsa bile kapılıyor diyor Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Ne alaka 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş bilmiyorum Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Her duyulana inanma Yorumla Soran +1 yıl Her sitede gördüm ondan Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Yaşamadan öğrenemez sin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karşındaki kişide virüs yoksa kapmazsın bişey. Ben bunca zamandır kimseden bişey kapmadım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kişiyle oldunuz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saymadım 18 yasından beri aktif cinsel hayatım var Yorumla Soran +1 yıl Kadınsınız değil mi cinsiyeti göremiyorum kusura bakmayın. Benimde o yaşlarda deneyimim oldu ama sık yaşadığım durum değildi öyle de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kadınım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorum içinde biraz daha rahatladım Yorumla Soran +1 yıl Bir de bir şey sorucam. Korunmasız mı ilişki yaşadınız ama? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korunmasız derken? Doğum kontrol kullanıyorum tabii ki. Spiral taktırdım o yöntemle korunuyorum. Yorumla Soran +1 yıl Vajinal değil anal falan korunmasız oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal yapmıyorum. Hijyen açısından bana kötü geliyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Yaşadığımızkadar66 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkinizde de sorun yoksa sorun olmaz 1 0 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Virüs kimlerde bulunuyor bilgi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Yani virüs genelde kimler taşıyor risk grubu kimler Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki genetikte olabilir veya aktif cinsel hayatı olan çok fazla eş değiştiren kişilerden geçiyor Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl İhiç cinsellik yaşamayanda bulunmaz yani dimi Yorumla Soran +1 yıl şöyle genetik varsa vardır ama hiç cinsellik yaşamadıysan korkcağın bir şey yok çünkü başkasından geçince sıkıntı oluyor Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl 😅 yani yaşamadan da genetik taşıyanda mı var? Yorumla Soran +1 yıl Yani bilmiyorum genetikte oluşabiliyor diyor internette araştırdığımda😅 aileden geçiyor Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Ailemde normal evlilik masum insanla geçmişte hataları olmamış bende de yok dua et kanka bana da temiz gelsin hasta olmak istemiyorum 🙁 Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Hastaneden test yaptırabiliyoruz dimi Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hastalık varsa bir kişide bulaşır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bazı kişisel gizliyor söyleyemiyor Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bu kanunen suç zaten. Eğer kişide cinsel yolla bulaşan hastalık var ve söylemiyorsa dava bile açılabiliyor.O yüzden sağlamı biriyle ilişki yaşamadan tahlil yaptırmak. Çünkü oral seksten daha çok bulaşıyor ve bunun bir koruması yok.Michael Douglas mesela bu yüzden gırtlak kanseri oldu Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında kansere dönüşüyor. Hiç doktora gidip kontrol yaptırmamış mı ki acaba. Yorumla Nükleerteori +1 yıl Kısa sürede dönüşebilir. Muhtemelen gizli ilişki yaşamış diye olmuş. Yoksa kendi eşinden olamaz ki Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İhtimal var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüksek midir Yorumla Mapustayım +1 yıl Evet Yorumla
libodom01 Takip Et Xper 7 Yaş: 59 +1 yıl Virüs derken ! 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel yolla bulaşan virüsler Yorumla libodom01 +1 yıl Seçtiğiniz kişi önemli şüphesiz Yorumla Soran +1 yıl Bir insanın hasta olup olmadığını veya bana bu durumu yansıtmazsa nasıl anlıcam ki Yorumla libodom01 +1 yıl Genelde frengi ve AİDS virüsü bu kojuda etkindir.Test yaotigmak lazım.Yani her önüne gelenin da altına yatmamalı bir kadın Yorumla Soran +1 yıl Öyle değilde ergenlik çağında yaşım küçükken anal ve oral deneyimim oldu 7-8 sene oldu ama büyüdükçe daha bilinçlenince tedirgin olmaya da başladım Yorumla libodom01 +1 yıl Yapma böyle şeyler nolur yapma !Bak ilerleyen yillar sana huzur değil işkence verir.Acizane tavsiyemdir. Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız ama sürekli aktif cinsel hayatım yok sadece sevgili olduğum 2,3 kişiyle özel şeyler oldu Yorumla libodom01 +1 yıl Olmasın !Artık bir son ver.Bak bana ileride dua edeceksin ki birisi çıktı da bana bunları söyledi.Tabi eğer Müslüman isen.Değilsen ne yaparsan yap. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Virüs değil canım enfeksiyon hastalıkları o eşler arasında çok görülen bir şey değil
Nasıl görülür
Vajinanın içini yıkarsan yandın vay haline !!!
Anlamadım valla 🥲
Ne alaka karşındaki kişi de yoksa niye kapacaksın ki
Ne bileyim internette öyle diyor. Hpv mesela ne yapılırsa yapılsın korunulsa bile kapılıyor diyor
Ne alaka 😂
Öyleymiş bilmiyorum
Her duyulana inanma
Her sitede gördüm ondan
Yaşamadan öğrenemez sin
Karşındaki kişide virüs yoksa kapmazsın bişey. Ben bunca zamandır kimseden bişey kapmadım
Kaç kişiyle oldunuz ki
Saymadım 18 yasından beri aktif cinsel hayatım var
Kadınsınız değil mi cinsiyeti göremiyorum kusura bakmayın. Benimde o yaşlarda deneyimim oldu ama sık yaşadığım durum değildi öyle de
Evet kadınım
Teşekkür ederim yorum içinde biraz daha rahatladım
Bir de bir şey sorucam. Korunmasız mı ilişki yaşadınız ama?
Korunmasız derken? Doğum kontrol kullanıyorum tabii ki. Spiral taktırdım o yöntemle korunuyorum.
Vajinal değil anal falan korunmasız oldu mu hiç
Anal yapmıyorum. Hijyen açısından bana kötü geliyor
Anladım
İkinizde de sorun yoksa sorun olmaz
Virüs kimlerde bulunuyor bilgi
Nasıl
Yani virüs genelde kimler taşıyor risk grubu kimler
Bilmiyorum ki genetikte olabilir veya aktif cinsel hayatı olan çok fazla eş değiştiren kişilerden geçiyor
İhiç cinsellik yaşamayanda bulunmaz yani dimi
şöyle genetik varsa vardır ama hiç cinsellik yaşamadıysan korkcağın bir şey yok çünkü başkasından geçince sıkıntı oluyor
😅 yani yaşamadan da genetik taşıyanda mı var?
Yani bilmiyorum genetikte oluşabiliyor diyor internette araştırdığımda😅 aileden geçiyor
Ailemde normal evlilik masum insanla geçmişte hataları olmamış bende de yok dua et kanka bana da temiz gelsin hasta olmak istemiyorum 🙁
Hastaneden test yaptırabiliyoruz dimi
Hastalık varsa bir kişide bulaşır
Evet ama bazı kişisel gizliyor söyleyemiyor
Bu kanunen suç zaten. Eğer kişide cinsel yolla bulaşan hastalık var ve söylemiyorsa dava bile açılabiliyor.
O yüzden sağlamı biriyle ilişki yaşamadan tahlil yaptırmak. Çünkü oral seksten daha çok bulaşıyor ve bunun bir koruması yok.
Michael Douglas mesela bu yüzden gırtlak kanseri oldu
Kaç yaşında kansere dönüşüyor. Hiç doktora gidip kontrol yaptırmamış mı ki acaba.
Kısa sürede dönüşebilir. Muhtemelen gizli ilişki yaşamış diye olmuş. Yoksa kendi eşinden olamaz ki
Olabilir
İhtimal var
Yüksek midir
Evet
Virüs derken !
Cinsel yolla bulaşan virüsler
Seçtiğiniz kişi önemli şüphesiz
Bir insanın hasta olup olmadığını veya bana bu durumu yansıtmazsa nasıl anlıcam ki
Genelde frengi ve AİDS virüsü bu kojuda etkindir.
Test yaotigmak lazım.
Yani her önüne gelenin da altına yatmamalı bir kadın
Öyle değilde ergenlik çağında yaşım küçükken anal ve oral deneyimim oldu 7-8 sene oldu ama büyüdükçe daha bilinçlenince tedirgin olmaya da başladım
Yapma böyle şeyler nolur yapma !
Bak ilerleyen yillar sana huzur değil işkence verir.
Acizane tavsiyemdir.
Haklısınız ama sürekli aktif cinsel hayatım yok sadece sevgili olduğum 2,3 kişiyle özel şeyler oldu
Olmasın !
Artık bir son ver.
Bak bana ileride dua edeceksin ki birisi çıktı da bana bunları söyledi.
Tabi eğer Müslüman isen.
Değilsen ne yaparsan yap.
Temizsen sıkıntı yok