Cinsel Yaşam Penis boyu babadan oğula geçiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Aynısı mı oluyo Penis boyu babadan oğula geçiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Adamın babasını muayene edip ilişkiye başladığını sanmıyorum kimsenin 😂😂 4 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl penis bir gen organıdır dolayısıyla babadan ya da sülaleden birinden uzunluğu kısalığı bakımından geçebilirtıpkı babanın göz rengini alan bebek gibi 0 0 Yorumla
Łłsøe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Xcncnvjxc hay penis boyunuz kadar kafanıza taş düşsün 1 1 Yorumla denizseyyahı +1 yıl Başka biley düşmesinde Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O konuda bir bilgim yok babaya boyu sorulmaz ama benimki büyük onu bilirim 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç belli olmaz bu durum ama yorum yapmanı çok isterdim 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. harbiden herşeyin genini düşünürdüm bunu hiç dşünmemiştim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl genetik kodlar geçer illaki ama yeter ki anadan oğula gemesin penis boyu :D :D 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce Babasına mı bakacaksın soruyu anlamak 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok be öyle bir şey yok olur mu 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ahahahah saltanat mı lan bu :D 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Babasının kimi gördün mü ki 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. babasını biliyor musun? :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce babayı mı denedin ki 1 2 Yorumla Sırdasbidost +1 yıl Ha ha ha güzel yorum Yorumla denizseyyahı +1 yıl D e li ya Yorumla
sexyboy_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl nerden bilelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Banamla konuşmuyo musunuz Yorumla sexyboy_69 +1 yıl penis boyun kaç demedim hiç Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bilemezsin onu 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bilmemelisin en azından😜 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yok gecmez 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır :D 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. farklı olur bence. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Belli olnaz 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Genelde aynısı evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Adamın babasını muayene edip ilişkiye başladığını sanmıyorum kimsenin 😂😂
penis bir gen organıdır dolayısıyla babadan ya da sülaleden birinden uzunluğu kısalığı bakımından geçebilir
tıpkı babanın göz rengini alan bebek gibi
Xcncnvjxc hay penis boyunuz kadar kafanıza taş düşsün
Başka biley düşmesinde
O konuda bir bilgim yok babaya boyu sorulmaz ama benimki büyük onu bilirim
Hiç belli olmaz bu durum ama yorum yapmanı çok isterdim
harbiden herşeyin genini düşünürdüm bunu hiç dşünmemiştim
İlgisi yok vücut yapısı ile ilgili kalıtsal olabilir
genetik kodlar geçer illaki ama yeter ki anadan oğula gemesin penis boyu :D :D
Önce Babasına mı bakacaksın soruyu anlamak
Yok be öyle bir şey yok olur mu
Ahahahah saltanat mı lan bu :D
Hayır.