Ben daha önce hoşlandıgım biri vardı ama o sadece cinsellik için faydalandı benden bir nevi zorlama gibi ama o duruma boyun eğdim ve karşı çıkamadım ama kalbim çok kırıldı simdi ise 4-5 yıl geçti ama hala yoğun cinsellik hislerimde onu istemsizce hayal ediyorum aklımdan gitmiyor bunu nasıl engelleyecegim neden ondan bu kadar tahrik oluyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zorlama olduğu için beklemediğin bi anda plansız olmuş zevk almışsın şu an yapsa belki daha çok zevk alacaksın gibi
Ama severek romantik olarak birlikte olmasını çok istedim o isteği beklemekte yordu ve uzaklaştım ondan o kadar zaman bir daha iletişimim hiç olmadı
Sonrakilerde zevk almadın demek ki o ilk miydi
Sonraki hiç olmadı ki ondan beri bu anlamda birine güvenmekte zorlanıyorum sadece sanal seks oldu ama buluşmaya gelince yapamadım
Ondan işte başkasıyla olmadığı için aklında hep o var sanal yapmak gerçek gibi olamaz tabi
Evet sanal olmaz ama işte gercekte de o olaydaki kadar üzülmek yine istemiyorum tamamen beni hak edecek biri istiyorum
Nasıl dayandın bu kadar çok iyi bence bulursun tabi birini mutlaka , sanal zevk veriyorsa o da iyi tabi
Sanal bence zevk vermiyor mastürbasyon yapmakta yordu ama işte benzer şeylerin olmasın9 da istemiyorum cinselligim mutlu olsun istiyor sadece cinsellik değil sevilmekte istiyorum
Bunları detaylı konuşmak gerek tabi
Benimde benzer bir sorunum var çözemedim 😅 bana yazarmisin bilgi alışverişi yapalim linclenmeden
Ama sen benim gibi kalp kırıcı bir şey yaşamamışsındır
Yaşamadan çözmem gerekiyor işte kırılabilirim
Yeni bir sevgili yapıp tutku ve sevgi ile sevismen lazım o zaman aklına bile gelmez emin ol
Bende bunu istiyorum ama o olaydaki gibi olma endişesi var aynıları olsun istemiyorum beni gerçekten severek cimsellik yaşayalım istiyorum
Onun kolayı var zaten gerçekten aşk olması lazım zevk almak için yoksa hayvandan bir farkımız olmaz sadece git gel bana ters yani ne biliyim gezceksin eglenceksin yemeğe cikacaksin cinsellik direk abes oluyor bence
Evet ya işte bu bunu düşünen erkekler bir adım öndedir
İnan bana değiliz ben tek yaşıyorum işten eve evden işe gidip geliyorum pek ortam sevmiyorum ve sevgilide denk gelmiyor inan bana pic olan kazanıyor iyi olan kaybeder
Bak o düşüncede yanlış öyle olan kazanmıyor aslında etrafına kalp kırmaktan şiddet vermekten başka bir şey yapmıyor ve o hem kötü hemde sonu yok insanlar öyle olan kazanıyor algısıyla iyi olmayı kaybetmek güclüsüzlük olarak algıladıgı için iyi olanlarda azalıyor
İyi olanlar azalmıyor iyi saf olana değer veren şans veren yok
Bence yinede bu algı olmamalı dünya sadece kötülere kalmamalı
Kanka iyiyimde noldu şans verenmi var işçiyim 21k maaş alıyorum diye dalga geçiyorlar gerçek değer vereni bulsam el üstünde tutarım her dediğini yaparım emin ol ama bana denk gelmez
Yinede öyle düşünme illaki var senin benim gibi insanlar ve maaş konusuna gelirsek maaşın iyi dalga geçenler kendine baksın ve bir insanı maaşı üzerjnden değerlendirmekten utansınlar
Kanka bi yazsana bana sana bisey atcam gözünle gör nasıl kötülerin kazandigini
Kötülerin sonu yok kazanmıyor yani bu bir film veya dizi değil ki sonuni göremiyoruz :)
Yaz bana direk görürsün sonu atcam sana resimleri
Özellikle biri aklıma gelmez ama ihtiyacım oldukça yaşıyorum.
Ne güzel
👍
Yeni biriyle sevişene kadar o gelir aklına. zorla yapılma sende bir fantezi de olmuş olabilir.
Böyle bir fantezi olmasını da kabul edemiyorum nedense hep ondan ilgi sevgi bekledim olmadı uzaklaştım şimdide cinsellik ihtiyacında onu arzuluyorum hep ve başka biriyle olamadım. sadece sanalde sevgililerim oldu onlarda bulusamadıgım için uzaklaştı :(
Sakın tekrar onunla iletişim kurma. o pisliği ödüllendirme. yeni ve iyi biri çıkar karşına. emin ol ilgi ve derğer gördüğünde sevişmek , cinsellik daha çok mutlu edecek seni
Evet bende öyle istiyorum ama işte tamamen aklıma gelmese keşke tahrik olmak istemiyorum ondan cünkü beni fazlasıyla üzdü
Bunu engelleyemiyoruz ne yazıkki. karakter olarak beğenmesekte cinsellik ayrı bir şey sanki. bizi üzselerde arzuladığımız hayalini kurduğumuz oluyor. ne kadar zamandır kimse yok?
o şeyi yaşadıktan sonra başka sıkıntıların olma dı mı? sadece bu konuda mı sorun yaşıyorsun?
Ben eşit olsun istiyorum severek cimsellik ondan da hoslanmıstım kabul etmemistim. sadece beni cinsellik için istemesini
Sanal sevgilim oldu onlarda bulusamadıgım için uzaklaştı gibi :(
Anladım. Kaç yaşındasın?
23
Hangi şehirdesin ?
İstanbul
knşmak istermisin tkp etsen?
Yok burada kalsın 😊
:) tamam sen nasıl istersen. mutluluklar diliyorum.
Tesekkür ederim 😊
çok zevk almış olabilirsin o an. ya da tek reel deneyimin o olduğundandır
Tek o olay oldu onun dışında çok acımıştı hem ruhen hem bedenen kötü hissetmiştim aslında cünkü ben bana ilgiyle sevgiyle olmasını istemiştim
ama onun hayaliyle mastürbasyon yaptığında zevkin çok fazla oluyor dimi
Onu bastırmak için p*rno izliyorum 🙈
aslında mantıklı bişey yapıyosun. sevgilin olunca sevgilini hayal edersin. o kişinin hayallerine girmesine engel ol :))
Evet ama sabah kalkınca istemsizce hep onunla sevisme hayalleri geliyor aklıma ama aklıma gelsin istemiyorum
aslında sabahları hepimizde olan durum. ıslak mı uyanıyosun sabaha. sonradan mı ıslanıyosun
Evet hep istekliyim ama özelliklr sabah öyle uyanıyorum
sanal birini bul, hayaline bi zaman sonra o girmeye başlar
Sanal sevgililerim oldu buluşmadıgım için gittiler bir de sanalda bunun önüne gecemedi
sanal bi yere kadar tatmin eder. vajinan bi noktadan sonra içine almak ve dolmak ister. sen bu seviyedesin muhtemelen. ve sevdiğin güvendiğin adamla olmasını istiyosun
Evet 🙈
bu sabah da aynı mıydın :))
Bazen daha yoğun ama genelde evet
onun hayaliyle mi boşaldın peki
Yok p*rno izleyerek🙈
peki seksting mi prno mu hangisi keyifli :D
Gerçeği isterdim 🙈
Onu ben de istiyorum. O ayrı ☺️
Sende mi yapamıyorsun şu an
Evet aynı durumdayız
Daha önce oldu mu peki
Oldu tabi. Tecrübeliyim oldukça
İyi en azından bunu yapmışsın :)
Tadını bilip de yapamamak nedir bi bilsen ☺️
Tacizle karışık sadece hoşlanıldıgı için karşı koyamayıp analdan acı çekip yapmak sonrasında ise şuana kadar hiç yapmamak daha zor 🙈
O vajinaya usul usul girmek ve santim santim genişletmek çok manyak olurdu. Özlemle nasıl kavrardı için var ya 🙈
Ama. iste ben sekste sevgi ve güven arıyorum tekrar benzer şeyleri yaşamamak için aslında başından beri bunu arıyordum ilkinde bulamamıştım sadece beni bedenen isteyen beğenen biri istemiyorum yani
Çok haklı bir talep. Sevilmeyi ve sevmeyi bulana kadar libidolu kalmaya devam
Neden gizlendin hemen :)
Hemen değil baya bi sonra gizlendim :))
Neden ki :) çoğu kişi sitede bunu yapıyor
Yorum derinleştikçe özel bilgilerimizi paylaşıyoruz. Ya da ben özel bilgi pylaşmadım ama şehvet içeren mesaj attım. Bilinmek istemedim diğer okuyanlar tarafından :))
Hm anladım o zaman normal tabi böyle düşünmen :)
Peki bi daha sevdiğin kişi anal istese kabul eder misin
Analı eskisi kadar istemiyorum belki nadiren ama ön varken anala gerek yok onun içinde hamilelik önlemleri alınmalı 🙈
Anal zevk vermiyor dimi😊
Daha cok acıtıyor ama o yaşadığım zamanda o kişide bence nazikçe girmemişti
Ve zaten üzmüstü beni
Nazikçe girmediyse hepten kötü. Cidden ön varken arka gereksiz. Kondomla da gebelik önlenir. Mis gibi
Kondomda yırtilmiypr mu bir de zevk vermediği söyleniyor ve evet nazikçe değildi çok canım yanmıştı ama her anlamda
Kondom yırtılmaz. Balonu yırtabilir misin öyle düşün. Zevk azalıyor ama en inceleri kullanılabilir
Genelde zevk alınamıyor algısı var bilemedim ve yırtılabilindigi de söyleniyor
10 senedir kondom kullanıyorum. Evet zevki azaltıyor ama en etkin koruma da onda. Okey ve durex kullanırsan yırtılma olmaz
Hiç bilmiyorum daha önce hiç denemedim 🙈
Peki zevk alabiliyormusun
Hiç takmayınca aldığım zevki onunla alamıyorum tabi. O yüzden yarısında takıyorum ben. İlişkinin ortasında
Ama yinede riskli olmuyor zevk suyu bile hamile bırakabiliyor ya da cinsel hastalıklar vs de var
Zevk suyunun hanile bıraktığı devirler geçti artık. Yediğimiz içtiğimiz tüm paketli ürünler ne spermde doğurganlık bıraktı ne de yumurtalıkta
Oda doğru ama sagl8klı beslenmek isteyen biri içinde mi öyle sence yinede risk taşımaz mi :)
ben son 5-6 senedir sağlıklı beslenmeye dikkat eden biriyim. asitli şekerli içecek içmem. paketli gıda ayda 1-2 gün müsaade ederim. ekmek çok tüketmem. ama zevk suyundan hamilelik olmuyor :D
İyi bende elimden gekdigince sağlıklı besleniyorum ve bilmiyorum sonuçta onada sperm karışmaz mi :)
O karışmış sperm tam da senin döllenmeye müsait olduğun ovulasyon gününe denk gelecek de. O kadar badire atlatıp yumurtayı dçlleyecek. Binlerce sperm yolluyoruz içine de hepsi yolda ölüyor. Bitanesi ulaşıyor yumurtalığa
Doğrudur ama yinede hamilelikte öylr nadir bir şey sayılmaz bir anlık bir olay
İşte ben o riski alıyorum ☺️ başından sonuna kondom takmak en iyisii
Yani bencede :) ama işte nasıl bir şey bilmediğim için kondom hissini
Şöyle tarif edeyim. İçine sıcak bi penis girmeyecek. Bi sertlik girecek ama ılık olacak. En incesini kullansan dahi o kızgın demir gibi azgınlığı hissetmeyeceksin. Ama güvenli oluşu senin odaklanmanı daha da artıracak
Haklısın tam olarak böyle olabilir 🙈 ama ısıyı nasıl ılık hale getiriyor
Sıcak penis. Ama sıcaklık tam geçmiyor. Yine de prezervatiften o ısıyı az da olsa alıyosun. Ondan ılık dedim ☺️
Hm anladım 😊
Çok merak etim ablan varken seni nasıl elde ettğini anlatmak istersen özl den yazzsan
Ne ablası enişte demiyorum ki ne saçmalıyorsun
enişten ablanın kocası değilmi yanii
Eniştem değil ki bu kişi anlamadın soruyu enişte ne alaka öyle şeyler yapmam
pardonn altta yorum yapan başkasıymış eniştesine veren :)
Evet sen karıştırdın 😄
aynen sen zannettim soran senmişsin :)
utandımda yüzümü kapatıp gizlendim bakk
Sorun değil :)
Zevk istiyorsan geri dön bence
Bende öyleydim eski sevgilim yazdı bana
Dayanamadım barıştım sonra her gün
İlişki yaşadık 😋
Sevgilim değildi ki benden sadece cinsellik olarak faydalanmak isteyen biriydi kırmıstı beni çok
Hmm seks istiyorsan barış o zaman 😂
Beni üzdü faydalandı ondan uzaklaştım tekrar nasıl gidiyim haklı olan benim 🙈 hatta onun bana özür borcu var
Bilemedim 😂
Demekki aslinda seninde cok hosuna gitmis o durum
Ama çokta kırıldım sevgisini de istemiştim
İcten ice de cok zevk almissin baksana aklindan cikaramiyorsun
Evet hep isteklenince o aklıma geliyor
Nekadar kırılmış hissetsende demekki senin istedigin seyde o yaptigiydi aslinda
İlk kez onunlami yapmistin peki baskasi olmusmuydu hayatinda
Evet ilk kez onunla dahada güvenmekte zorlandım o zaman kendimi de savunamadım sadece ondan hoşlanıyordum kabul etmek istemedim sadece beni cinsel olarak istemesini sevsinde istemiştim
Sonra sanalda yaptım sadece ama yeterli olmadı ve buluşamayınca uzaklaştılar
Himmm isin asli ilk onda yasadigin icinde unutamiyorsun sorun orada. mesaj atabilseydim sana daha iyi olurdu ama
Yok özele gelemem 😊 evet oda olabilir ama aklıma gelmesin istiyorum illaki geliyor
😂😂😂
Neden özelden korkuyonmu 😂😂
Yok ama zamanım yok 🙈 bir de özele gelince insanlar hep beklentilere giriyor
😂😂😂 sanki banim cokmu zamanim var. Beklenti dedigin nedirki alti üstü tanismak birseyler yasamak yani
Olsun hala bu soruyu sorduğuma göre buna hazır değilim :)
Belki sorunun cevabi oradadir ama 😉
Çivi çiviyi söker. Sen çivi ol ben keser.
:/
Domine delirmek hoşuna gitmiş olabilir
Ama kirilmistimda çok
Olabilir , ikisi ayrı biri duygusal biri cinsel
Domine buna mı deniliyor 🙈
Geliyor da çözüm olmuyor
Keşke olsa
Evet keşke 😢
Beraber yatalım geçer hepsi
Eniştem😜😜
Yuh 🙈 ama ablanla birlikte
Öyle ama bir şey yapmıyorum. Hayal ediyorum ve onu düşünüyorum.
Yinede bir sürü insan var bu ablanın kocası olmamalı
bir şey yaptığım yok kız. mastürbasyon yaparken. Çok hoş. Görsen aşık olursun😜
Yinede bilmiyorum doğru değil gibi
Doğru değil tabiki. Ama şöyle düşün. Hayal sadece. Senin hiç olmayacak birisi ile sadece hayallerde olmadımı
Bu kişi mesela benim ki :) ama hayalde bir nevi aldatmaya girmez mi mesela sevgilin başka birini hayal etse seni etmeyip
Bunuda öyle düşün. Asla yapmam ama keşkede yapabilmenin yolu olsaydı gibi bir şey bu🫣
Sorunu beğeneceğim. Ulaşırmısın
?
Özelden yažamam 😊🙈
Bişey rica edicem
Evet söyleyebilirsin
Burdan değil
Gizlidesin de bence :)
Beğeniyorum sorunu
Gönderdimde mesaj atamadım
Stockholm sendromu?
Cidden öyle mi 🤦
Büyük ihtimalle
Bu nasıl engel olunur aslında onu istemiyprum bana yaptıklar8ndan dolayı ama arzulamaya devam ediyorum
Başka tenlerde farklı tatlarla
Ama işte benzer deneyim istemiyorum romantik ve bana değer veren biri olsun
Arayıp bulacaksın
Sanal sevgilim oldu ama uzaklaştı buluşmadıgım için :(
Sanalla olmaz o işler
Doğru evet
E yani
Benim yok ya
Potpori listem var
Ne 😄
Karışık kaset gibi
Değişik :)
Nasıl zorlama ya
Bir nevi karşı koyamama ama onunda zorlaması bundan faydalanması işte
Sana güven vermiş. Olay bu. Güvendiğin başka birisi olsa onuda hayal ederdin. Çok düşme üstüne.
Aslında kabul etmekte başta zorlandım onun beni kırmasına
Vayy sen mühendisime bak. Ne güzelde akıl veriyosun. Beni terk gidip gitmene ne yorum yapacaksın. var mı bir açıklaman
@Egitimcııı terk mi etti seni
Yorumu yapan ş... terk etti ve burdan biriyle aldattı beni
@Egitimcııı üzüldüm :/
Yorumu kaldırırmısın rica etsem. İftiralarla uğraşamam
Tutluyumda kokmasın bari
Daha önce iliskiye girmis miydiniz peki
Evet girdik ondan dedim sadece analdan ama zorlama gibiydi kalbim baya kırıldı
Vaktin var mı tkp edebilir misin