Sevgilimin galerisinde uygunsuz fotolar gördüm bu aldatmak değil duygusallık yok ihtiyaç diyor ne yapmalıyım?

Galerisinde bir kızla fotolarını gördüm ikisininde şaftı kaymış sevgilim kızarmış kızın ruju dağılmış gözler kaymış ikiside mayışmış vaziyette. Aşağılara indim sevgilim cinsel organını kızın ağzına verirken foto çekmiş kız sütyenliyken ikisi selfie yapmışlar falan uygunsuz fotolar gördüm o kızın sevgilisi olmadığını sadece karşılıklı istekle bunları yaptığını benim masum biri olduğumu ve bunları onunla yapmak istemediğimi başka çaresinin olmadığını söyledi. Erkeğim rahatlamam lazım kız eskort değil hiçbir şey vermiyorum para vermiyorum karşılıklı zevk alıyoruz o bu işler için kullanılacak biri duygusal hiçbir şey yok ihtiyaçlarım var sen eğlenilcek değil evlenilcek kızsın merak etme dedi. Kabul etseydin bunlara gerek kalmazdı başkalarına gerek kalmazdı dedi. Bide utanmadan manipülasyon yapıyor benide o yola sürüklemek için gaza getirmek kıskandırmak için feci derecede iyi sevişiyor ağzına kendisi almak istiyor gögüslerini kendisi ağzıma veriyor sen böyle olsan başkası olmaz diyor. Telefonu iphone son silinenlere bakacaktım ama FACE ID diye bir şey istiyor giremedim kim bilir orada ne fotolar var bunun aldatmak olmadığını iddia ediyor.
Sevgilimin galerisinde uygunsuz fotolar gördüm bu aldatmak değil duygusallık yok ihtiyaç diyor ne yapmalıyım?