Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle konuştuk. İlk defa bu kadar konuştu bu konu hakkında. Feci şekilde korkuyor ilişkiye girmekten. Ona rahat edeceği ortamı ve güveni vermeye çalışacağım ve bu sabah denemeyi kabul etti. En yumuşak yatak süngerini bile aldım. Daha ne yapayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgiline hiç acımıyor musun, aldatıldığını bilse çok üzülmez miydi?
Aldatmadım
Bunu düşünebilmen bile yeter dostum
Evlenmeden yapmak istemiyor
Yorumları okudum öz eleştiri yapmamı ister misin?
Olur
Şimdi ya kendini beğenmiyor
Ya da evlilik olmadan asla olmaz kafasında bu düşüncede de seni sıkar diye geçiştiriyor olabilir
Ya da kesinlikle korkuları var
Kendisini beğenmemesi imkansız çok güzel çünkü. Sevgilim diye söylemiyorum. Bana çok fazla yani kız görünüş olarak. Dediklerinin hepsi olabilir ama şu evlenmeden olmaz kafası bahane olduğunu düşünüyorum ben çünkü öyle şeylere takılan biri değil başka bişey var bunda
onla konusmayi dene belki evlilige sakliyodur
Kaç kere konuştuk 6 yıl oldu artık bir şeyler yapmamız gerekiyor zaten aramızda anlaşamadığımız tek konu cinsellik onun dışında hiçbir şeyde zıt düşünmüyoruz çok sağlıklı bir ilişki var. Tek sorun cinsellik
evlilik dusunuyo musunuz peki
yani bence cok darlama tabii ki sende haklisin biyerde ama bilemedim
Evet düşünmeyelim de ne düşünelim 6 yıl oldu çok iyi gidiyor hiç sorun yok tek sorun cinsellik. Ara sıra istiyorum ama hiç bezi yok o taraflarda. Aşırı seviyorum onu. Tırnağı kırıldığında bile gözlerim doluyo normal değil mi benim sevdiğim kadınla cinsellik istemem şimdi.
yazdiklarina gore guzel seviyosun belkide korkuyodur zaman ver dicem daha ne kadar verebilirsin diye düşünüyorum bilemedim
Tam 3 yıldır bu konulara giriş yaptık başından beri fikrini değiştiremedim. Acaba beni beğenmiyor da o yüzden mi istemiyor diye düşünüyorum. Aldatmak istemiyorum ama zorlanıyorum artık
kesinlikle aldatmaman taraftariyim wger cok istiyosan ayril ne yaparsan yap seni begenmedigi icin boyle bise istemedigini dusunmuyorum dindar biri mi ya da ailesi oyle mi kapali mi belkide cevredeki faktorlerden yapmak istemiyodur
Dindar değil ailesi de imanlı ama aşırı dindar değiller annesinin başı açık
Elime çok kez aldatma fırsatı geçti ama hiç dokunmadım bile
yaslariniz ayni mi ay bende merak ettim Şu an neden istemiyo diye mqkamkwismwjakw
cok iyi yapmissinn
İkimiz de 24 yaşındayız. Ben de bilsem keşke neden istemiyo bence beni beğenmiyor başka açıklaması yok
seni begenmese 6yil boyunca cekicegini dusunmuyorum
Ona bir sürü seçenek sundum. Direkt olarak cinsellik yapmak zorunda değiliz vücudumuza alışa alışa yavaştan ufak tefek devam ederiz birkaç ay. Sonra cinselliğe adım atarız dedim. Yine de kabul etmedi. Bence kesin beğenmiyor yoksa niye istemesin
Ben onu çok beğeniyorum hiçbir erkek çirkin olduğunu düşünmez aksine bana herkes çok şanslısın diyor ama aynısı benim için geçerli değil bence
Benle beraber uyuyor aynı yastığa başını koyuyor ama cinsellik diyince hayalete dönüşüyor
libidosu yuksek biri olmayabilir ya da baslarsa kendini durduramayacagini dusunuyoduf belkide
opusuyoruz demissin uzun olmuyo mu hic dokunmuyo mu yoksa minik opucuklrr mi
yani scikcasi begenmedigim bi insanlar bukadar yurutebilecegimi sanmiyorum zengin misin senle neden beraber olabilecehini dusunuyosun
Ya durduramasın ne olacak sanki dün tanıdığı biri miyim ben durduramasın.
Zaten sadece öpüşebildiğimiz için uzun oluyo 15 20dk öpüştüğümüz oluyo sarılarak öpüşüyoruz.
senin elin gitmiyo mu giderse tepki mi veriyo
Zengin değilim olsa da zaten para da gözü yok onun o benden daha iyi durumda istediği şeylere erişimi var
Bazen gidiyor ama geri çekmemi istiyor
Çekmezsem kalkıp gidiyor o anı mahvetmemek adına çekiyorum elimi. Bi kere çekmedim kalktı yanımdan
maddi durumu iyi ozaman komik misin mesela sohbetin sariyo mu yani neden beranersiniz seni gercekten begenmedigini sanmiyorum
valla ver numarasinj sorasim geldi mwoamwksnwjka
Ya diyorum ya aramızda hiçbir sorun yok ruh ikiziyiz o benim kız halim, ben onun erkek haliyim. Konuşmaya başladığımızda susmuyoruz. O şekil işte
Öyle bişey yaparsam tavana asar beni
hahha saka yapiyorum zaten ysni bir suru sebep sundum ama bulsmadim yani umarim bu durumu cozersinizz bide ogrenince banada soylersen cok sevinirimm
Niye istemediğini sorsam hep konuyu değiştirir ya da saçma sebepler söyleyerek geçiştirir. Ama çok üstüne gitmedim bundan sonra hep sorucam mantıklı bir sebep söylenene kadar.
Tamam yazarım buraya sebebi öğrendiğimde
sizin karariniz
İlgin için teşekkürler bu arada bi tek sen cevaplamışsın
rica ederim sorun ilgimi cekti ondan cevap vermek istedim dedigim gibi umarım mutlu olursunuzz
Çok sağ ol. Mutluyuz zaten bi tek bu sorun var işte. O da üzülüyo bu konuda
halledersiniz insallah zamanla
İnşallah
Kız korkuyormuş. 2 gündür saatlerce alıştıra alıştıra bir şeyler yaptık. Yavaş yavaş ilerliyoruz
ayy cozebildiginize cok sevindimm bak senden hoslanmadigi icin degilmis mutluluklar sizleree
Teşekkürler. Saatlerce konuşmaya çalıştım ama saçma sebepler sunup konuşmadı en sonunda konuşmayı kabul etti 50 saat uğraştırdı
Yani korkmasına o kadar üzüldüm ki sanki ona istemediği bir şeyi zorla yaptıracağım ya beni hiç tanımamış
neysekii halletmissinizz
Çok şükür
sevgilini dene önce
degil