Cinsel Yaşam Kapalılarda seks yapıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Şok oldum gerçekten yapıyorlar mı? Kapalılarda seks yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşırı derecede istekli oluyor bazıları, sınır olmadan her şeyi yapıyorlar cinsellikte. Bu yüzden uzun bir süredir kapalı kızlarla ilişki kuruyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye girdiğin kızlar bildiğin şallı, tunikli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çarşaflı olanla da birlikte oldum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hemde nasıl kapalı bi f*ck var daha 1 saat önce 3 posta attık birlikte 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fb Yorumla Soran +1 yıl Bildiğin baya kapalı ha şallı falan bone takıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal şal bone evet ama çıkartıyorum onları Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Tadilattalarmış onlar ablası kusurlarına bakma.. te Allah'ım 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Neden yapmasınlar bir sebeb mi var helali ile yaparlar 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle bi yapıyolar ki açıkları solda sıfır bırakırlar 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kapalılar robot olduğu için öyle şeyler yapmıyorlar hiç 0 1 Yorumla Bernareçel +1 yıl Biz bu arada sicmiyoz pardon Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl içindeki volkanı dışına çıkarmayı bilen bir erkek olsun kapalı kızlardaki azgınlığın istekliliğin yerini tutan olmaz derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık olan Müslüman değil kapalı olan mı Müslüm Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Başı kapalı a. mi değil 9 1 Yorumla Bernareçel +1 yıl Bı çeyrek altin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niye yapmasınlar. kapalı olmaları dılşunda normal kızdan ne farkları var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı o zaman açsınlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biri diğerine engel değil ki. mesela kapalı olup namaz kılmayanda var ya da acık olup oruc tutup namnaz kılan Yorumla Soran +1 yıl Sen gördün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herhalde gördüm hatta , sahibelik yaptı bana. , bnen de ona oral yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunlar normal neden olmasın ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim arkadaşımın sevgilisi kapalıydı. Kızı kucağında 360 derece döndürüyordu. Yani evet yapıyorlar. 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yok onların şeyi şifreli abonelik gerekiyor töbe töbe 0 0 Yorumla
kaan-50 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorumlarına cevaplarına bakıyorum da amacın ne? Yapıyorlar işte şaşırdığın konu ne anlamadım? 0 0 Yorumla
Ayazz_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kapali evli bi arkadasim vardı. seks için sürekli görüsüyordu. hakkınıda alıyordu 0 0 Yorumla
ZamanYolcusu5 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tesettürlü olanlar yapmaz diğerleri yapıyor hatta namaz bile kılmazlar 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. kapalı ve kürtse kesin yapıyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kürtler mi emin misin Yorumla SSvermiştim +1 yıl valla onlar çok istekli Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye insan degil mi onlar mk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı o zaman ne anlamı kaldı örtünün Yorumla HardAktif99 +1 yıl Ya kardesim bırakın bu konulari millet uzayda hayat buldu yakinda bu tip dusunenler bu dunyada bir baslarina kalicak Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. hemde nasıl yapıyorlar delı gıbı 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaparlar tabiki niye insan değiller mi 😄 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. neden onlar insan değil mi? 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Onlar daha ateşli. 0 0 Yorumla
Ankara06gs Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Niye kapalı kadınların vajinası yokmu 0 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Onlarda vajina yok 🤣 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Yok, onlar ayinle hamile kalıyorlar. 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. yok onlar mitoz bölünme ile çoğalıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkesten alasını onlar yapıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nie kapalılar o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dindar görünmek için. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yapmıyorlar mı sence? :D :D 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tavşan gibi 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Yapmıyorlar 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Yapıyorlar tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet niye yapmasin onların vajinasi yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazıları yapıyor bazıları yapmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşırı derecede istekli oluyor bazıları, sınır olmadan her şeyi yapıyorlar cinsellikte. Bu yüzden uzun bir süredir kapalı kızlarla ilişki kuruyorum.
İlişkiye girdiğin kızlar bildiğin şallı, tunikli
Çarşaflı olanla da birlikte oldum
hemde nasıl kapalı bi f*ck var daha 1 saat önce 3 posta attık birlikte
fb
Bildiğin baya kapalı ha şallı falan bone takıyor
Normal şal bone evet ama çıkartıyorum onları
Tadilattalarmış onlar ablası kusurlarına bakma.. te Allah'ım
Neden yapmasınlar bir sebeb mi var helali ile yaparlar
Öyle bi yapıyolar ki açıkları solda sıfır bırakırlar
Kapalılar robot olduğu için öyle şeyler yapmıyorlar hiç
Biz bu arada sicmiyoz pardon
içindeki volkanı dışına çıkarmayı bilen bir erkek olsun kapalı kızlardaki azgınlığın istekliliğin yerini tutan olmaz derim
Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı
Açık olan Müslüman değil kapalı olan mı Müslüm
Başı kapalı a. mi değil
Bı çeyrek altin
Niye yapmasınlar. kapalı olmaları dılşunda normal kızdan ne farkları var
Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı o zaman açsınlar
biri diğerine engel değil ki. mesela kapalı olup namaz kılmayanda var ya da acık olup oruc tutup namnaz kılan
Sen gördün mü
herhalde gördüm hatta , sahibelik yaptı bana. , bnen de ona oral yaptım
bunlar normal neden olmasın ki
E yani kapanmak libidoyu engeller mi sence dene istersen
Benim arkadaşımın sevgilisi kapalıydı. Kızı kucağında 360 derece döndürüyordu. Yani evet yapıyorlar.
En çok onlar yapıyor bekarken bile. Biriyle şeyy oldu 😂.
baslari kapalı a*ı değil
Yok onların şeyi şifreli abonelik gerekiyor töbe töbe
Yorumlarına cevaplarına bakıyorum da amacın ne? Yapıyorlar işte şaşırdığın konu ne anlamadım?
Kapali evli bi arkadasim vardı. seks için sürekli görüsüyordu. hakkınıda alıyordu
Tesettürlü olanlar yapmaz diğerleri yapıyor hatta namaz bile kılmazlar
kapalı ve kürtse kesin yapıyo
Kürtler mi emin misin
valla onlar çok istekli
Niye insan degil mi onlar mk
Ama dinleri gereği yapmamaları gerek hem kapalı o zaman ne anlamı kaldı örtünün
Ya kardesim bırakın bu konulari millet uzayda hayat buldu yakinda bu tip dusunenler bu dunyada bir baslarina kalicak
Yaparlar niye yapmasınlar
hemde nasıl yapıyorlar delı gıbı
İnsanız subayrimciligi birakin
Yaparlar tabiki niye insan değiller mi 😄
neden onlar insan değil mi?
Onlar daha ateşli.
Niye kapalı kadınların vajinası yokmu
Üstü minare altı krhne
Onlarda vajina yok 🤣
Yok, onlar ayinle hamile kalıyorlar.
Hemde senden bende çok
Niye yapmasın yapıyor tabiki