gelin ata binmiş ya nasip demiş bazı adamlar çocuk yaptığı halde evlenmeyin sadece çocuğu üstüne alıyor
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
33 yasinda kendisi ben 20 ben artik cinsellik yasamak istiyorum evlenme niyetinde ama şu zamanki evliliklere güvenmiyorum ben ama karakteri oturmuş biri agir
33 yasinda kendisi ben 20 ben artik cinsellik yasamak istiyorum evlenme niyetinde ama şu zamanki evliliklere güvenmiyorum ben ama karakteri oturmuş biri agir
karekterli olan adını koymadan evlenmeden senle yatma planı kurmaz özellikle sen gibi bakire bi kızın hayatını elinden almayı düşünmez sakın ama sakın yapma seks cinsellik aşın büyüsünü hep bozmuştur soruları oku diktirmeye çalışanları gör kanma sevgiye aldanma arzularına asla yenilme bi arkadaşça nasihat sözler herşeyi der
gerçek bu ben her ne kadar bazen istekli olmaması gereken düşler sözler yazsamda hiç kimsenin ahını ne alırım nede onaylarım hayatımda bakirede oldu yap dedi yapmadımda yapamamda
Aklına sokuyor diye bisry yok, sende istersen olur. Sende istersen kirletmis olmaz. Sonuçta sende onun bedenini kullanacaksin. Ve böylece evlenmek zorunda hissetmeye de gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gelin ata binmiş ya nasip demiş bazı adamlar çocuk yaptığı halde evlenmeyin sadece çocuğu üstüne alıyor
evlenmeden yatağına gitme pişman olacaksın eminim
ama cok istekliyim o da yapmayalim evlenmeden pişman olma diyor
yapma ablanı dinle
ama olmuyo dayanamiyorum ben hic evlilikte istemiyorum o da ya pisman olursan diyor ama sirf seks icin evlilik istemiyorum
e sen bilirsin hakkında hayirlisi olsun
sen bakire misin peki bana fikir veirr misin bastirmam icin isteğimi
ablam işine bak senin iraden yoksa ben ne desem faydasız hoscakal
haklisin ya tesekkur ederim
genelde evlenmez
kendi olayımı anlatsam veya cevrem de gorduklerımi hak vereceksn bana evlenmeden yasama bakirelik onemliyse
ama olmuyo dayanamiyorum ben hic evlilikte istemiyorum o da ya pisman olursan diyor ama sirf seks icin evlilik istemiyorum
bakirelik onemli deilse takıl o zaman
33 yasinda muhendis bende 20 yasindayim yani uzulmeni istemiyorum diyor
kanma evlenirim diye senle seks peşinde olana
ya ben zorluyorum yapalim diye o cok begenmis ciddi biri
karekterli olan adını koymadan evlenmeden senle yatma planı kurmaz özellikle sen gibi bakire bi kızın hayatını elinden almayı düşünmez sakın ama sakın yapma
seks cinsellik aşın büyüsünü hep bozmuştur
soruları oku diktirmeye çalışanları gör kanma sevgiye aldanma arzularına asla yenilme
bi arkadaşça nasihat
sözler herşeyi der
of haklisin ya evet
gerçek bu ben her ne kadar bazen istekli olmaması gereken düşler sözler yazsamda hiç kimsenin ahını ne alırım nede onaylarım hayatımda bakirede oldu yap dedi yapmadımda yapamamda
palavra üzülmeni istemeyen beklemez gelir adam gibi adını koyar senide amacına ortak etmenin fırsatını kollamaz
Evlenmek zorunda mi
evet kirletiyor
Zorlami yapıyor
evet aklima sokuyor bunu
Evlilge hazır olmayan kim, ya da istemeyen
been
Aklına sokuyor diye bisry yok, sende istersen olur. Sende istersen kirletmis olmaz. Sonuçta sende onun bedenini kullanacaksin. Ve böylece evlenmek zorunda hissetmeye de gerek yok
Evkenmiyeceksem yatmam
evlenince mi yatarsin
Evet yatarsam da evleneceğim kişiyle yatarım
Bozmadan biseyler yapın
haklisin ya evet
Anlıyorum içine almak istiyorsun Ama oda pişman olmanı istemiyor
Zaten canın da çok yanardı