Cinsel Yaşam Eşimle ikimize bundan alacağım, sizce nasıl, işe yarar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Eşimle ikimize bundan alacağım, sizce nasıl, işe yarar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşin bunları desteksiz yapamıyorsa Yeni bir eş al😂😂 4 15 Yorumla Barbarosakman +1 yıl eş 80 kiloysa biz napak haltercimiyiz biz Yorumla TuranTrk +1 yıl 😱😱😱 Yorumla Soran +1 yıl yapıyor da fantezi katmak istiyorun işin içine daha heyecan verici oluyor 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Barbarosakman 80kilo olmasın o da😂 Yorumla Soran +1 yıl @barbarosakman 80 kilo degilim,55 kiloyum Yorumla Barbarosakman +1 yıl 55 kilo desteksiz yapılır aga bunu almayın baska seyler var onun yerine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece gece parkta da olur bunu almana gerek yok 😂😂😂 bahçeye salıncak kur VS Yorumla Soran +1 yıl destek icin degil bu ztn anlamiyosunuz ki Yorumla Barbarosakman +1 yıl public tavsiyesi veriyosun sanki cesarewtleri yoktur belki veya muhafakzardır Yorumla Barbarosakman +1 yıl anladım fantezi diyosunda baska bişi deneeyn sarmicak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Barbarosakman gecenin köründe kim görecek hem heyecanlı olur al sana fantezi 😂 Yorumla Barbarosakman +1 yıl sana dememeistm evet heycanlı olur biz neler deneedik de işte. DD Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Arabadada olur balkondada banyoda suyun altındada Yorumla Soran +1 yıl @çapkınkurtt banyoda suyun altında.. inleye inleye.. missss 😋😋 Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Evet fazlasıda varda yorumdan yazma ugun olmaz tadını çıkaracaksın hayatın devem et Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aslında bir odayı bunlara ayırıcan sadece evde jksdl 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevdim tarzini ben genelde bunlari kendim yapiyorum daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buna gerek yok bence, bunlar olmadan da seni kucağında hoplatabilir bir erkek... 0 0 Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İkinize niye alıyorsunuz onu anlamadim. Kendinize alsanız yeterli olacaktır 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl çok farklı bir salıncakmış. al tabi sallanırsınız eglenceli şeyleri severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz kullandık. İyi randıman verim alınmısada değişiklik işte 3 4 Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Neden randıman alamadınız ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor oluyo, rahat değil Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Senin açından mı eşin açısından mı güzel duruyor aslında Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Kelepçe kırbaç varmıydı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tabi önce sne oturursun. o sllar sonra o oturur sen sallarısn eğlenirsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sallanmak icin degil bu yalnız 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ce ben bunu bilimiyor muyum :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eğer kilolu biriysen kapı yerinden çıkar 😂😂 benim başıma geldi 🙈🙈 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. turkey bunlara hazır değil yaa dlkdfjsdf 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Başarılı 0 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Güzel seçim al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Eşin bunları desteksiz yapamıyorsa Yeni bir eş al😂😂
eş 80 kiloysa biz napak haltercimiyiz biz
😱😱😱
yapıyor da fantezi katmak istiyorun işin içine daha heyecan verici oluyor 😊
@Barbarosakman 80kilo olmasın o da😂
@barbarosakman 80 kilo degilim,55 kiloyum
55 kilo desteksiz yapılır aga bunu almayın baska seyler var onun yerine
Gece gece parkta da olur bunu almana gerek yok 😂😂😂 bahçeye salıncak kur VS
destek icin degil bu ztn anlamiyosunuz ki
public tavsiyesi veriyosun sanki cesarewtleri yoktur belki veya muhafakzardır
anladım fantezi diyosunda baska bişi deneeyn sarmicak
@Barbarosakman gecenin köründe kim görecek hem heyecanlı olur al sana fantezi 😂
sana dememeistm evet heycanlı olur biz neler deneedik de işte. DD
Arabadada olur balkondada banyoda suyun altındada
@çapkınkurtt banyoda suyun altında.. inleye inleye.. missss 😋😋
Evet fazlasıda varda yorumdan yazma ugun olmaz tadını çıkaracaksın hayatın devem et
Aslında bir odayı bunlara ayırıcan sadece evde jksdl
Sevdim tarzini ben genelde bunlari kendim yapiyorum daha iyi oluyor
Buna gerek yok bence, bunlar olmadan da seni kucağında hoplatabilir bir erkek...
İkinize niye alıyorsunuz onu anlamadim. Kendinize alsanız yeterli olacaktır
çok farklı bir salıncakmış. al tabi sallanırsınız eglenceli şeyleri severim
Biz kullandık. İyi randıman verim alınmısada değişiklik işte
Neden randıman alamadınız ki
Zor oluyo, rahat değil
Senin açından mı eşin açısından mı güzel duruyor aslında
Kelepçe kırbaç varmıydı
tabi önce sne oturursun. o sllar sonra o oturur sen sallarısn eğlenirsiniz
sallanmak icin degil bu yalnız 🤣🤣🤣
sen ce ben bunu bilimiyor muyum :D
Eğer kilolu biriysen kapı yerinden çıkar 😂😂 benim başıma geldi 🙈🙈
var bizde guzel ama daha farklı seyler onerebilirim