Ben akrep burcuyum libidom yüksek ama kendimi eşime sakliyorum daha önce kimseyle yakinlasmadim zaten istekliyim umarim hayirlisi olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben akrep burcuyum libidom yüksek ama kendimi eşime sakliyorum daha önce kimseyle yakinlasmadim zaten istekliyim umarim hayirlisi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben, ama fena bunaldım artık salıcam kendimi erken boşalma iktidarsızlık falan herşeyi kapacam eş meş yok işte
Ben varım. Burç yengeç, yükselen akrep 🦂
Vayyyy ben de akrebim durumunu anliyorum ama yükselensiz gerçek akrebim sbhshsjsj
İşin zor hshsjsjsj
Neden öyle dedin shhshsjsj
Libido açısından. Dayanmak zor olur yani
Yani 26 yasindayim gercekten zor dayaniyorum sen de zor dayanmissindir bence yani son zamanlarda her gun mastürbasyon yapiyorum
Ben de 26yım. Günaşırı yaparım
Vayyy yasimiz da ayni derdimiz de burcumuzdw bsjsjsj
Hsjsjsjj ben birkaç büyüğüm senden sadece. Ne iş yapıyorsun
Muhendisim hshshshsh sen ne iş yapiyosun bir kac deyince ne kadar 3 ay sonra 27yim hsjsjsje
97 Temmuz benim. Almanca ogretmeniyim
Vayyyyy o zaman wi ays tu hsjsjjs nasil yaziliyo bilmiyorum ama okunuşunu yazdim😂😂
Ay dur yaz tatilinde iyice koreldi dil zaten. Sen 96lisin herhalde
Evet 96 lim harbi zor ya almanca helal olsun harbi nasil pratik yapiyosun unutmamak icin
Shadowing tekniği var. Film izlerken her cümlede durdurup kendin tekrar ediyorsun. Her dile uygulanabilir, tavsiyemdir
Merakim vardi aslinda biliyo musun almancaya 1 2 videoz izledim anlamadim uyuz oldum shshjsjs ama sanki dili kaba gibi dublaj yapan filimlerde gördüm almanca bağırınca sanki daha etkili agresif oluyo
Evet birazcık öyle
Vaktin var mi seni takip edebilir miyim
Var da özele geçmiyorum prensip meselesi. Özür dilerim😔
Himm neden peki
Yani sohbetin samimi guzel geldi her konuda konuşurduk her sey cinsellik degil baktin rahatsiz oldun engellersin anonimiz zate
Lafım meclisten dışarı herkes aynı şeyi söylüyor. Konuşasım yok işte sadece
Anladim guvenmedin galiba. Sunu sorim o zaman kendine nasil hakim oluyosun libido konusunda
Guvenmemekten değil. Tanımadığım insanlarla konuşmaktan hoşlanmiyorum. Libido konusuna gelince gün aşırı mastürbasyon işte artık alıştım gerçi gecistirebiliyorum isteğimi.
Sanal s. x yaptin mi hic olduysa sesli mesaj nasil yaptin
Sesli yapmadım hiç
Mesajla yaptin galiba eski sevgilinle filan mi yoksa sosyal medyadan mi tanistin
Yani yasimiz durumumuz ayni tanişarak tanimadigin kişiye tanışmış olursun bsbsbshjwj
Teşekkürler de hayatımda biri var zaten
Bence konusmayali diye yapiyosun eger biri varsa sevgilin oldugu halde bu konulari bi erkekle konisman dogru degil
Çok müstehcen konuşmadım ki sordun cevapladım şimdi ahlak bekçisimi oldun
Hayir yok libidom yuksek falan ahlak bekciligi yapmadim hayatinda biri oldugunu bilsem yazmazdim empati kur senin sevgilin bi kiza ben yüksegim dese hoşuna gider mi
Flörtöz biriyim. O da bu aurama kapıldı zaten. Neyse ya kendimi niye açıklayayım ki. Başkalarının hakkımdaki fikri beni bağlamaz
Flortoz müsün yani garip geldi aynanda bi kac kisiyle mi konusuyon kimseyle birlikte olmamissin ama ne bilim garipsin
Umarim evlendiginde eşini aldatmazsin
Agirnop biraz. Aynı anda birkaç kişiyle konuşmuyorum sadece iş ya da arkadaş ortamimdaki beğendiğim erkeklerle masumane lafliyorum ileri gitmeden
Yanlis yani eger hayatinda birisi varken birini begenmen onlarla laflamak ne kadar dogru bugun laflarlarsin yarin bi gün baska sey olur ne bilim bende sen kimseyle olmayinca iyi sanmistim
Haklısın bebeğim 💋
Utanmadan öpücuk atiyin o... pu
Aferin sana
Sen yaptin mi
Hayır
Eşinin geçmişi önemli mi
Önemli yani bende akrep burcuyum
Vayyy sen de yükseksin sormama gerek yok jzjsjsjs peki ilerde kac gun yapmak istersin esinle
Eşimle nasıl istersek öyle yaparız düşünmedim 😬
Yani sence eşin şaşırır mi senin yükseligine kimisi dışardan sakin gözüküyo ama içi panter shhsjshs
O kadar da değil ya ama dışarıdan göründüğü göre baya fark olur tabi
Aynen kimisine sakin diyo bi bakiyosun içi yaniyo. Peki yaşın kaç giyim tarzin nasil
Vaktin var mi peki sohbet edebilir miyiz