3 ay boyunca yer yer denedi. Kendisi sevgilim falan da değil bu arada ama 10 yıldır tanışıklığımız var. Son konuşmamızda şaka yapıyorum çoktan pes ettim diyerek laf arasında dener gibi oldu. Neyse dedi aklında bulunsun benim teklif minvalinde bir şeyler söyledi. Ben de sevdiğim biriyle olursam evet aklımda olacak dedim. Bu gerçekten pes mi etti yoksa bunca ısrardan sonra istersen buradayım, üstüne düşmeyeceğim diyerek bilerek kendini geri mi çekti? Ona geleceğimi düşünerek mi yapıyor bunu yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKaçan kovalanır muhabbetini yapıyor olabilir. İki gün sonra biri var felan derse, kıskandırarak elinde tutman için birlikte olabileceğini düşünebilir..😃
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuluşmaya niyeti olsa sen istediğin zaman seninle buluşurdu.
O bır klavye aslanı. Yani sadece egosunu tatmin ediyor. Ve kim bilir senin gibi kaç kişiye daha bu şekilde yürüyordur
Sende düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıp aşka dönüşüyor. O yüzden olmuyorsa bence iletişimi de kesmelisiniz. Başka adaylar üzerine yoğunlasin10 Yorumla
+1 yılTaktik yapıyor gibi okadar denemeden sonra yalanı birakmaz baska bi şekilde derner
023 Yorumla
Soran+1 yılYani bana da arzulayan bir insan sırf karşısındaki kişi sıcak bakmadı diye arzusunu kaybetmek gibi geliyor. Sadece belli etmiyor artık diyeyim. Ya da bilmiyorum başka yerlerde şansını deniyor mudur. Düzenli bir cinsel hayatı yok gibi, birkaç senedir de ilişkisi olmamış ama sonuçta birbirimize duygu beslemiyoruz. Buna yanaşmamamdaki sebep tamamen buydu. Ama şimdi bilmiyorum niyeti nedir ne değildir. Belki sıkmak istemedi ya da geri çekildiğinde ona gelebileceğimi düşündü.
- +1 yıl
Siz nerden tanisiyosunuz 10 yildir yeni taktik deneyecektir biraz zaman geçmesini bekler onan insnmani bekler
Soran+1 yılLiseden arkadaşımdı. Taktiklik bir durum da bırakmadı pek. Normalde beni kahve içmeye davet etmişti ben de olumlu yaklaştım ama birkaç hafta sessiz kalınca hatırlattım. Hatta birkaç kez yaptım bunu ama konuşmalara bakınca istekli gibi görünse de nedense bir türlü buluşamadık. Sonra laf arasında geçti. Ben birinden biraz da hoşlansam onu görmek isterim merak ederim dedim o da ben de istiyorum onu merak etme dedi. Ama yok teklif de 3 ay önce gelmişti zaten. Bana güven vermek isteyen adamın önce benimle yüz yüze gelmesi gerekirdi.
- +1 yıl
Kahveyi nerede icecekdiniz evinde mi
Soran+1 yılHayır dışarda
- +1 yıl
Bu taktik olabilir kendini ağırdan alıyor iste
- +1 yıl
Anladim ilişkiye girmek istemiyorsan dikkatbet gene de taktik yapıyor gibi geldi bana
Soran+1 yılNe olmasını bekiyor peki böyle davranınca? Genelde amacı sadece cinsellik olan adamlar çok uğraşmıyor olmayınca da önüne bakıyor ama 3 ay bile kısa bir süre gibi gelmedi bana. Şimdi ilgisini çekince acaba gerçekten pes etti mi diye düşündüm. Sonuçta niyeti olan adam en azından teklifini yerine getirirdi ayıp olmasın diye de olsa birkaç saat görüşürdü benimle. Anlayamıyorum gerçekten. Ne yapmamı bekliyor?
- +1 yıl
O başkasıyla gorusuyodur zaten ihtiyacını gidermek için seni de ağırdan alıyor ona guvenmeni sağlıyor
- +1 yıl
Yaz istersen daha hizli konusuruz
Soran+1 yılBana düzenli cinsel hayatı var gibi gelmiyor ama tabii kızlarla konuşuyor flört ediyor olabilir yine hahaha ama neden önce buluşmuyor ki? Kaç yıldır görüşmüyoruz bunlar yüz yüze ilerleyecek şeyler. Güvenmem için başka şeyler paylaşmamız gerekir. Ne bileyim bir şeyler içeriz başka konulardan sohbet edebiliriz ya da eğlenceli birkaç şey yapabiliriz. Güven susarak mı kazanılacak?
- +1 yıl
Bilmiyorum. şehir dışında olabilir mi düzenli ilişkisi olmadığını nerden biliyosunuz
Soran+1 yılŞu an tatil için ailesiyle şehir dışında zaten :D hatta dönmüş de olabilir. Bayadır tatildeydi. Ama bunun bence hiç alakası yok ya. Zaten çoktan dönmüştür. Düzenli bir ilişkisi var mı bilmiyorum ama bu konuda yalan söyleme ihtiyacı duysa zaten bana en başta bu vaatlerle gelirdi gibi geliyor. Malum bazı erkekler evliyken bile değilim diyerek karşısındaki kadından dilediğini almaya çalışıyor ama o pek içten pazarlıklı biri değil gibi. En son ilişkim 2 sene önce oldu demişti. Özellikle bunu sormadım ama açıkladı
- +1 yıl
O sana nasil açıldı ki nasil teklif verdi
Soran+1 yılAslında ben adım attım ilk, ben mesaj attım. Konuştuk biraz sonrasında bir kahve mi içsek napsak dedi :D
- +1 yıl
Cinsellik istiyor dedin ya o konuya nasil getirdi direk mi söyledi dedim
Soran+1 yılİşte ben adım attım. Yeni aldığım lila renkli bir iç çamaşırımı paylaşmıştım görüp beğendi. Ben de hoşuna mı gitti dedim biraz gaza getiren ben oldum :D ama iki cümlede havaya girdi hemen yani.
- +1 yıl
Her sen adamı costurmusun simdinde o geri çekilmiş ozamn bu kizlar dan korkacan ya😃
Soran+1 yılEvet ben gaza getirdim sonra arada ufak frenler yaptım :D ama arada ufak gazlar da yaptım ya hahaha yeşil ışıklar yaptım ufaktan ama bazısını gerçekten tutmadı tepkisiz kaldı.
Burada konuşalım çünkü diğer kullanıcılara yazıyorum mesajla ilgilenmem zor gibi
Soran+1 yılAslında hikayesine yanıt vermiştim birkaç hafta önce. Ve yine yorum yapabileceği o kadar çok şey olmasına rağmen bana sadece "aghsdja" diye random attı ya sinirden saçlarımı koparacaktım. Öylece görüldü bıraktım ne yapayım yani hahaha neyini yazayım artık.
Soran+1 yılEn son ben hikayesine yanıt vermiştim zaten. Genelde o bir şeyler aracılığıyla zarf atıyor falan diye yazayım dedim. Onu havada tutması üstüne bir ton söyleyebileceği şey çıkarması gerekirken sadece "sdjkasa" diye random attı. Kafamı duvarlara sürtecektim yani sinirden. Öylece görüldü bıraktım ne diyecektim yani? :D gayet de yaptım o böyle bir tepki vermeyi seçti...
- +1 yıl
Anladim
- +1 yıl
Baska bi gelişme var mı yazdı mi hic
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılDediğiniz gibi de olabilir arkadaşı biz tanımıyoruz siz daha iyi tanıyorsunuz daha iyi anlayabilirsiniz... Dikkatli olun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBirinden cinsel olarak etkileniyorsanız karşı taraf sıcak bakmasa bile bu duygu geçmez herhalde diye düşünüyorum. Ama ilgisini bu konuda çekmiş gibi. Sadece hikayelerime bakıyor.
- +1 yıl
Yani geçer belki ama 🤔 hemen geçmeyebilir evet... Dediğiniz gibi olma ihtimali de çok yüksek.
Müslümansanız eğer zina yasaktır dinimizde. Sizi haram yollara sevk eden insanla yollarınızı ayırmanız hayrınıza olur.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi B planını uyguluyor o olmazsa C planı taa ki o iş oluncaya dek durmayacak 😊
00 Yorumla
+1 yılOna de ki gel evlenelim yapalım de bak bakalım takılmalı mi yoksa ciddi mi dusunuyor
00 Yorumla
+1 yılŞimdi istediğini alamadı pes etti de diyebilirim ters köşe düşünüyor farklı bir strateji uyguluyor da olabilir 😄
047 Yorumla
Soran+1 yılMiş gibi gösteriyor da olabilir :D çünkü 3 ay bana kısa bir süre gibi de gelmiyor ama kahve teklifi etmişti ve ben bunna olumlu yaklaşmama rağmen oyalayan kendisiydi. Başka strateji neyin peşinde olacak ki?
- +1 yıl
Miş gibi gösteriyo işte ya böyle iletişim hâlinde üstüne gelmeyip sonra yan yanayken deneyecek şansını diye düşünüyorum 😄
Soran+1 yılAma buluşma konusunda da bir an önce tarih belirlemeye falan yanaşmıyor sorun orada...
Soran+1 yılBu arada zaten size söylememişim diğer kullanıcılara yazmıştım, bana kahve teklifi etmişti ama tam da 3 ay öncesinde. Tek yaptığı ertelemek gibi geliyor artık bana.
- +1 yıl
Hii o zaman kaçan kovalanır diye düşünüyor
- +1 yıl
E yani olabilir amaa o kadar güzel misiniz yaa
Soran+1 yılBence evet :D kendimi seven biriyim birkaç erkekten de bu konuda iltifat aldım ama tabii güzellik göreceli bir şeydir. İşte ona emin olsam keşke. Eğer kaçan kovalanır mantığıyla bakıyorsa -ki onun kahve tekliflerini zaten ben hatırlattım, üstüne asla düşmeyi düşünmüyorum- yaptığı stratejidir ama eğer değilse gerçekten pes etmiştir :/
- +1 yıl
Pekii üstüne düşer kahve içerse sonuç ne olacak 😄😄
- +1 yıl
Birazda egoist misin dürüst oll
- +1 yıl
😄😄
Soran+1 yılKahvede her şey anlaşılır ya öngöremiyorum. Görüşmenin sonunda mutlaka bir şey olmak zorunda değil hem benim istediğim şekilde hem de onun istediği şekilde olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Pekii seni kendine çekti yani insan yanyanayken etkilenebilirsin olur mu
Soran+1 yılBen zaten ondan etkileniyorum. Ucundan biraz belli ettim ona :D beni ateşlemediğinii nereden biliyorsun falan demiştim. Aslında cinsel çekim var. Hatta arttırıyorum bence aramızda ten uyumu var bunu uzun yıllardır biliyorum ama duygu hiç olmadı aramızda. Ben de duygular olmadan bunu çok yüzeysel ve manasız buluyorum. Sevgilim bile olmayan biriyle birlikte olacak olsam 26 yaşına kadar neden bekleyeyim ki bunun için? Öylesine olmasını istemiyorum. Yan yanayken elbette etkilenirim ama ondan zaten etkilendiğimden.. Ona buluşmayı hatırlattığım bir gün tamam görüşelim ama öpmeden bırakmam demişti :D hayır ben onu terslemedim mesela bu konuda. Bilmiyorum farklı mı yaklaşmamı bekledi ama "ben de o konuda kendime güvenemiyorum" dedim. Bunu havada yakalaması gerekirdi ama yorum yapmadı.
- +1 yıl
He sen daha bakire misin yani evlenmedin sevgilin olmadı
Soran+1 yılHayır olmadı, o da bunu biliyor zaten.
- +1 yıl
Ama bu bahsettiğin kişi biraz beceriksizmiş dediğin gibi bi ışık yakmışın ben olsam mesela şimdi bu soruyu sormamış olurdun diyebilirim 😄😄
- +1 yıl
O zaman seni kendime aşık edip evlenebilirdiim bile 😄😄
Soran+1 yılİşte onu diyorum. Evet kendimi ağırdan sattım, sevmeden evlenmeden olmaz modunda takıldım, kendimi az naza çektim ama bu benim prensibim sonuçta. Ben buyum. Önceliklerimiz farklı olabilir, onu da yadırgamıyorum ama yine de buluştuğumuzda öpmeye çalışsa geri çevirmezdim. Hatta yemin ederim o bana bunu demeden önce bbiz buluşsak ben nasıl dayanacağım diye düşünüyordum. Zaten aramızda buluştuğumuzda olabilecek max olay bu. Ben de isterdim yani ve bunu ona belli ettim. Havada karar yakalaması gerekiyordu bazı şeyleri ama beklediğim gibi olmadı.
Soran+1 yılHeh mesela o konuda da şu eklemeyi yapayım, öyle çok hoppa bir tip de değil gibi. Evlilik çocuk falan düşünüyor anladığım kadarıyla ama 30dan sonra. Belki de o zamana kadar böyle takılmalık ilişkiler yaşamak istiyordur. Ama öyle biri olmadığımı her seferinde gösterdim. Ya da belki sadece arzuluyordur beni. Erkekler sevmeden de arzulayabiliyorlar bir kadınnı.
- +1 yıl
Yok yok diyorum ya beceriksizliği diyelim çünkü öpse belki bişeyler de olurdu kii sen daha kendimi nasıl tutacam diye düşünüyormuşun kesin devamını getirirdim ben 😄
- +1 yıl
Evet sevmeden de arzulayabilir ama bo hoşlantı vardır illaki böyle fiziği tipi on numara birisi olsun bi hoşlantı yoksa bitmiştir o
Soran+1 yılBeceriksizlikten kaynaklandığını hiç zannetmiyorum. Biz onunla cinsel sohbetler de yaptık ama bir yandan bu konuda istekli olduğumu gösterirken bir yandan da onun tekliflerini püskürttüm :D yani sınır koyarak ilerledim. Belki dişli olmam başta hoşuna gitti. Erkekler zor kadın da seviyorlar hemen elde edince bi anlamı olmuyor. Ama bir şekilde ona da iki güzel çift laf söyleyince cepte gördüyse beni.. Ya da bilmiyorum artık sorun ne ama bunca şey beceriksizlik olamaz. Hatta şunu anlatayım size. Biz liseden tanışıyoruz, lisedeyken o uyurken ben onun saçlarına kulaklarına ensesine falan dokunur okşardım. Gerçekten horul horul uyurdu ama teni çok hoşuma giderdi, o da ses etmezdi. Ben bu yüzden aramızda bir ten uyumu olduğuna emin gibiyim. Onun tenini dokusunu çok seviyorum ve bunu sorduğumda hatırladığını söylemişti. Ben de ona, teninin dokusunu hala hatırlıyorum dedim ama buna değil başka söylediğim şeylere yanıt vermeyi seçti. Bunun gibi şeyler işte..
- +1 yıl
İşte olayı çok farklı yönlendiriyor sen bu kadar yeşil ışık bana yakmış olsaydın daha iyi anlayabilirdin demek istediğimi 😄😄😄
Soran+1 yılTamam da o zaman neden sarı ışıkta bu herif? :D gerçi hafiften kırmızıya çalıyor rengi :D amacı ne amacıııııı
- +1 yıl
Ne bileyim ben be yanlış anlama mal mıdır nedir o kadar yeşil göstermişin yaptıklarına baak 🤦🏻♂️😄
- +1 yıl
Renk körü de olabilir 😄
Soran+1 yılOlabilir bak hahahahaha net renk körü bu.
- +1 yıl
Yani yanlış anlama da senin açık açık teklif etmeni mı bekliyor ne yapıyor anlamadım 😄
- +1 yıl
Yok yok biz yine iyiye yorumlayalım renk körüdür ya kesin yani
Soran+1 yılBelki de ayağına getirmeye çalışıyor aklı sıra... Hafiften bana niyeti var ben bu kızın üstüne düşmeyeyim kendi isteğiyle gelsin diye düşünüyor olabilir. Yani erkek olan sizsiniz sizin durumu değerlendirmeniz lazım :D
- +1 yıl
Ben daha nasıl değerlendireyim bu kadar yeşil ışığı ben görseydim sonunda ya kırmızıya ulaşırdım dedim 😄😄😄
Soran+1 yılPeki ulaşamıyorsan sebebi nedir?
- +1 yıl
Bu kadar şeye rağmen ulaşamıyorsan değil ulaşmıyorsan olur o kendi ulaşmak istemiyordur
- +1 yıl
Renk körü kardeşimiz
Soran+1 yılDiyelim ki her şeyi gayet net görüyor ve farkında. Buna rağmen neden sessizleşir?
- +1 yıl
İstemiyordur o istek kalmamıştır
- +1 yıl
Bak ben kendimden örnek veriyorum 3 ay ugraşacam ve sonra bu kadar yeşil ışıkta bekleyecem zoor bi ihtimal durmam yani
Soran+1 yılHeh işte o zaman pes etmiş oluyor demek ki strateji peşinde değil. Ama gerçekten garip geliyor hem buluşma etme sonra da pes et. Dirayetsiz herif :D
- +1 yıl
Valla ben diyecektim o kadar istemişin al sana yol yürü de gitsene be kardesim 😄😄
- +1 yıl
Artık ne yaptıysan istek felan kalmamış 😄😄
Soran+1 yılOnun yapmadıkları yüzünden diyelim :D benim isteklerim gayet açıktı. Acaba bu korktu mu aşık olmaktan haha evlenene kadar vermez s*çtık demiş olabilir :D gerçekten sert çıkışmadım gayet ılımlıydım. O üzerine düşeni yapmadı hepsi bu. Hatta olayı baya savaş durumuna getirdi bakalım kim pes edecek muhabbeti yaptık ilk :D dışarda dost yatakta düşman falan dedi aska
- +1 yıl
Dost gibi sever düşman gibi * demiş lan cidden bak sinirim bozuldu haa o kadar uğraş sen karşı tarafta kapıyı aralasın içeri girme vay ya 😄😄😄
Soran+1 yılKapıyı o kadar aralamadım ya :D en son şey de demiştim hani beni seven biriyle evet düşüneceğim demiştim. O yazdığımı beğendi ama sonra konuyu önceden attığım öğrendiğim bir dill ilgili konuya çekti. Orada sanırım dedi yok olmayacak gibi :D benim gibi kız bulmuş... kendi kaybı valla dimi :D
- +1 yıl
Komple kapıyı mı açacaksın sende afedersin domalıp beklemek gibi biraz Aralık bırakmışın oda zahmet olmazsa itseydi 🤦🏻♂️😄😄
- +1 yıl
Taamam o arada ben severim diyip yoluna bakacaktıı işte konuyu değiştirmek nedir tabi ki kendi kaybetmiş diyemiyorum seni bilmiyorum çünkü 😄😄😄😄😄
Soran+1 yılKonusmalar yeterli kaybettiği gerçeğini anlamak için ya hahah ama her türlü kaybetti o konuda iddialiyim kendime güveniyorum yani. Demek ki ona kapıları çok kolay açmış kadınlar. Beni görünce şaşırdı😂 zaten demişti tanıdığım en zor kadınsın diye.
- +1 yıl
Yok şimdi beğenip beğenmeme durumu da var her şey sexs değil yani belki çirkinsin kaybettiği bişey yok 😄😄😄 + oda bokunu çıkarmış dereye giriyorsan ıslanırsın yani bu ıslanmak istemiyor
+1 yılvermeyen kızı şutluyorum hemen ben
20 YorumlaKaçan kovalanır şekli mi acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben de arzuluyorum ama arada sevgi olmadığı için kovalayacağımı hiç zannetmiyorum. Benim istediğim şekilde olsun olacaksa istiyorum.
Soran+1 yılBu bana kahve teklifi etmişti. Ben de olumlu yaklaştım ama mesajlarda görüşmeye istekli gibi görünse de bir türlü buluşamadık. Birkaç defa ben hatırlattım hatta ona. Zoru mu oynuyor yoksa istediğini alamayacak diye mi diretiyor bilemiyorum ama onu bile hızlandırmayan bir adama karşılığında ne verebilirim ki?
+1 yılNeden merak ediyorsun
028 Yorumla
Soran+1 yılOna göre yaklaşmak istiyorum. Belki de tamamen uzaklaşırım bilemiyorum
- +1 yıl
Tamamen uzaklaş sen. Denemiş istediğini alamamış. Alamayacağını anladı artık istemez başka şekilde ilgilenir diye bekleme.
Soran+1 yılO yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum, hikayeler atıyorum. O da bunlara bakıyor ama bariz ilgisini çekti sanki.
- +1 yıl
İşte yanılıyorsun. Alakası yok.
Soran+1 yılNeye alakası yok?
- +1 yıl
İlgisini falan çekmiyor sana öyle geliyor. Sen öyle görmek istiyorsun. İlk taviz verdiğinde kullanmaya çalışır yine
Soran+1 yılCümleyi anlamadınız galiba ilgisini çekti derken benden çekti diyorum. İlgi göstermemek anlamına gelen bir kalıptır :D önceden var olan ilgiyi göstermeme durumudur.
- +1 yıl
Ekstra açıklama için teşekkürler 😇 cümleyi gayet güzel anladım. Sen yanlış anladın. Adam ilgisini senden çekmedi çekse hiç takip etmez. Tamam mı 😊 anlaştık mı
Soran+1 yılBence baya geri vites yaptın şu an :D kenarda tutmak ister takip eder canı keyfi ister takip eder. Erkeklerin çok da büyük anlamlar yüklediğini düşünmüyorum ne yazık ki her kadına...
- +1 yıl
😊 Konunun benle alakası yok neyine geri vites yapayım : ) fikrimi paylaşıyorum. İlgisini sunarken ikna edememiş ilgisini çekse hiç yanaşmayacağını bilir. canım değil.
Soran+1 yılŞu sıralar pek yanaşmıyor zaten. Soru biraz bununla alakalıydı. Tamamen pes mi etti yoksa dikkatimi mi çekmeye çalışıyor anlayamadım.
- +1 yıl
Beni manipüle mi etmeye çalışıyor diyorsun. Erkekler kadınlar kadar derin düşünmüyor. Sonuç odaklı. Adam denedi. Sen vermedin. Tekrar denedi tekrar vermedin. Hala senin için yanıp tutuşmuyordur. Yerini çoktan idame etmiştir..
Soran+1 yılEvet çok hesap yapmıyorsunuz ama ne bileyim işte umut fakirin ekmeği :D mesela normalde seksi bir fotoğraf paylaşsam hikayeye hoşuna gittiği zaman beğenirdi. Geçenlerde çok iddialı bir şey paylaşmıştım ama sadece yakın arkadaşlar kısmına attım çünkü herkesin görmesini istemeyeceğim türdendi. En azından alışık değilim göstermeye ondan belki :D her yer bikinili kız kaynıyor malum, benimkisi tuhaf geliyor gözüme. Neyse işte ona resmen tepkisiz kaldı. O kadar şaşırdım ki anlatamam.
- +1 yıl
Gösteripte vermezsen adam yeter len der tabi : )
Soran+1 yılZaten vermeyecek diye, sana ilgi de mi yok diyor :D işte bu adamla bir şeyler yaşasam ne anlamı olacak ki? Daha kendi ettiği buluşma teklifini bile yokuşa sürüyorken ne yapmamı bekliyordu ki? Önce arkasında duracaktı teklifinin.
- +1 yıl
Tek derdinin seks olduğuna emin misin
Soran+1 yılÖyle olmasa beni görmek istemez miydi? Kaç defa hatırlattım ona. Acaba öyle mi acaba şöyle mi diye soru işaretleri içinde bırakıyor beni sadece.
- +1 yıl
Açık açık cinsellik mi istiyor sadece. Ne diyor
Soran+1 yılBelki uzun ilişkimiz olur demişti ama bunu aramızda geçecek fiziksel deneyime bağlıyor. Eğer yaşarsam bunu, senden daha fazlasını isterim dedim. Duygusal ihtiyaçlarımı kastettim. O da denemeden bilemezsin dedi ama bir erkeği seksle aşık edeceğimi asla düşünmüyorum, saçma geliyor. Hoşlantı varsa vardır yoksa yoktur, varsa da beni görmek için bunca hatırlatmamı kale alması gerekirdi çok garip çoook. Mesela bana sen pes ettin diye pes ettim, yoksa ohoo senden çocuk yapmıştım ben demişti haha ama son durum gerçekten sessizlik..
- +1 yıl
Bakire misin
Soran+1 yılEvet o da biliyor
- +1 yıl
Belki küçük tavizler verebilirsin
Soran+1 yılTamam da önce görüşmemiz lazım. Hangi kullanıcıya ne anlattığımı hatırlamıyorum şimdi :D ama öpmeden bırakmam demişti görüşürsek eğer. "Ben de o konuda kendime güvenemiyorum" demiştim. Yani bu konularda ufak yeşil ışıklar yapmama rağmen ve buluşmayı hatırlatmama rağmen neden böyle yapıyor anlayamıyorum.
- +1 yıl
Yeşil ışık yaktım diyor :)
Soran+1 yılEvet? Öpücükler falan için ya :D
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılKomik mi pof
- +1 yıl
Bu adamdan vazgeöc
- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılonu boş ver sen ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazından bıkmış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkin mi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDerdi yatmak hayatından tamamen çıkar
00 Yorumla
+1 yılTam düşündüğün gibi
00 YorumlaSıkılmış uğraşmaktan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılısrarcı mıydı
07 Yorumla
Soran+1 yılYani sıkmadan deniyordu ama 3 ay kadar sürdü. Birkaç haftada bir deniyordu diyeyim.
Cevap sahibi+1 yıldeniyor muydu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılhmm senn peki
haz alma halin oluyor muydu
Cevap sahibi+1 yılbilinçli yalıyor
Cevap sahibi+1 yılaz bakk
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik yaşamamız için 3 aydır ısrar ediyordu. Şimdi biraz farklı yaklaşıyor, strateji yapıyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler