Sarılıp öpüyor yanağımdan (hic opusmedik) kucağına alıyor bana biraz erken geliyor bunlar için kendisinede soyledim sizce cinsellik icin mi kullanıyor yoksa seviyor mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence daha ileri gitmemeli önce sozlenip sonra bunlar olsa daha iyi olurdu adamın ciddi olduğunu anlaman lazim
Erkekler sevgili olunca cinsellik de bekler eğer cinsel ilişki yaşamicaksanız adama şimdiden yol ver gitsin
Ilk aydan mi bekler
Amacı o olduğu için ilk ayda değil ilk haftada başlarlar yanaşmaya
Kullaniyor mu
İnsan illaki ister yaknlaşmak öpüşmek. sen nezaman olmasını bekliyosun
Ilk aydan mi
İlk aydan mı olacağna sen karar veriyosun aslında. yakınlaşmaların tavırların duruşun. erkeğe kalsa ilk gün ister
Kucağına alıyor sen de oturuyor musun hemen.
Bunun gidişatını, senin davranışların belirler.
Cinsellik ön planda gibi
Kullaniyor mu
Bana öyle gibi geldi kucağına almak
Ama sarıldı sadece
Heee o zaman Bence fazla sevgi var dayanamıyor öyle yapıyor
Temas bağımlısı
Normal o zaman
Ortada cinsellik goremedim ama
Kucağına aldı
Ee tamam sürtündü mü
Hayır yavas yavas iste bir anda yaparsa alacağı tepkiyi biliyor
Sende gonullusun
Öpüşmek istedi izin vermedim
Kucagina oturmuşun ama
Oturdumda bir sey yapmadim sarildik sadece
Eee o ışığı yakmisin ama
Kendine göre birini bulmuş :D
Nasil
3 vakte şey de yapar haberin olsun
Fırsatını yakalasa...
Daha nasıl fırsat olacak kucağına almış diyo
Evet ama bir sey yapmadi sarildik tek yani öpmek istedi izin vermedim
İzin verse diyorum bende
Bence kucağına kadar alacak fırsatı yakaladıysa ordan döndürmeyecekti artık ondan sonrası erkeğin yeteneğine ikna kabiliyetine ve karşı tarafı etkilemesine kalmış oda yapamamışsa onun pasifliği
@messi0220 1.5 ayda daha ileri gitmemeli bence
1,5 ayda evlenen bile var evet süre kısa erken gibi duruyor ama olay kucağa almya kadar gelmişse bence ileriside olurdu ama dediğim gibi biraz da erkekte bitiyor ki etkili olamamış
Karşıdaki kişi istemiyorsa neden uğraşsın ki daha erken diyor
Söylediğiniz pek mantıklı değil iki taraf isterse olur 1.5 ayda evlenenlerin çoğu 1 yıl dolmadan ayrılıyor ne gerek var
Peki istemeyen kişi kucağa nasıl gelmiş bu oyuncak bebek değil ya yerinden alıp kucağına oturmamış herhalde sonuçta bir yakınlaşma olmuş belli ki
Ama sebebini sormuş buraya ben mi yanlış anladım yoksa niyeti farklı mı diye eğer ki istese buraya neden sorsun? Takmaz bile.
Her 1.5 ayda evlenen kişi 1 yıl sonra boşanmışmıdır bu tezi savunacak bir sentezin var mı?
Evet niyet sormuş ondan yana sıkıntı yok ama niyet sorarsan iyi niyetli olmak lazım şimdi birincisi sevgilisi ikincisici olay kucağa oturmaya kdar gelmiş şimdi birbirimizi kandırmayalım kuracağa oturmakta his ile yanına oturmakta ki his aynı değil farklı bir etkileşim vardır orada ee olay kucağa kadar geldiyse ordan dönmesi ilginç olmuş sadece
Bir insanın%60ını tanıma yolu 2 senedir. Sinirlendiği zaman nasıl davranıyor veya profesyonel yalancı mı. 5 ay seviyorum ayakları yapıp üst üste aldatılan bir sürü insan var cinsiyet fark etmiyor. Parmağında yüzük varken bekar hayatını bırakmayı düşünmeyen çok kişi var sonra en ufak olumsuzluk sindirilemiyor ve ayrılıyorlar hatta psikoterapiye gidenlerin çoğu aldatılma üzerine boşananlar.
İlerisini istememiş ve istemek zorunda değil bence.
Ama 2 sene boyunca tanıdıktan sonra boşanmayacaklarının garantisi var mı bence yok. Önümüzde bir çok örnek var 20-30 yıllık evlilikler bitiyor tabiki çeşitli nedenlerle bitiyor illa bir aldatma başka bir kadın değil ama bitiyor bu karşındakini tanımamaktan mı bence hayır bir insanı tanımak için bence 1 ay bile yeter yanyana olalım seninle ikimizde 1 ayda birbirimizin %90 ını çözeriz emin ol
Tam olarak dediğin gibi oldu ben birazcık kisa ve zayif oldugum icin kolumdan tutup kendi oturttu inmeye çalıştım kal biraz dedi yani amacım seks yapmak değil cok erken ve boyle seyleri sevmem
Tabiki ilerisini istemek zorunda değil ben ona saygı duyuyorum ona lafım yok benim savunduğum şu beni cinsellik için mi kullanıyor diye sormuş ya bende diyorum ki bu soruyu çocuğun kucağında soruyorsun karşısında veya yanında değil bu ne turşu bu ne lahana misali
@messi0220 kucaginda bir sey yapmadim sarildik opmek istedi ızin vermedim sonrasindada indim zaten
Yani kendi seni harbiden yanlış anlama teşbihde hata olmaz su bidonu gibi alıp kucağına oturtuysa sözüm yok ama bana pek inandırıcı gelmiyor ben zayıf veya şişman olarak bakmıyorum kız istemezse bırak kucağına almayı öpemezsin bile ben böyle düşünüyorum tabiki saygı duyuyorum sakın yanlış anlama tartışmıyorum beyin fırtınası yapıyoruz
Ben bişey yaptın yapmadın demedim zaten sonuçta senin beyanın esastır ve saygı duymak zorundayız. Ama dediğim gibi olay kucağa kadar geldiyse biraz farklı oluyor 😇 o değilde ne konuştuk be tabiki saygı çerçevesinde
Kafa olarak uyum yakalamak çok zor. Karakter yapısını 1 ayda çözemezsin bilim bile bir insanın kişiliğini analiz ederken farklı dönemlerinde ruh hali değerlendirme yapıyor ve bu süre en az 6 ay. Ayrıca cevaba gelecek olursak sadece soru sormuş çocuğa gidip sorsa yok yeaaa seni çok seviyorum sadece o an içimden geldi diyecek
Bazı insanlardan da dinlemek istiyor bu platform zaten bunun için var.
Eğer bilime göre hareket edersek o zaman 6 saniye kuralı da var 6 saniyede karşıdakini etkileyebilirsin diyo ama sence %99,9 6 saniyede kaç kişi birbirini etkilemiştir. Bence bilim geçerlidir kesindir ama her geçerli bilgi işleyişte doğru mudur bence no.
Cevap sahibi meslek ne bu arada? 😇
6 saniyede sâdece geçici olarak etkileyebilirsin etkin bir etki için bunun devamının gelmesi gerekir 🤣
Hemşireyim
Etkin bir etki için devamı ne 😂😀 kucak de şurda düşüp bayılayım 😂
Bende psikolojik danışmanım 😇
Ablam da psikolog hangi okulda okudunuz onun kitaplarını okuyorum bol bol ben de bu konuları çok konuşuruz. Ama verdiğiniz tavsiye veya üslup pek psikolojik danışmanmışsınız gibi durmuyor çünkü bir psikolojik danışman hiçbir şekilde 1.5 ayda evlenen bile var diyerek karşısındaki kişiyi manipüle etmez 🤣
Ama benim psikolog olmam hayatın gerçeklerini değiştirmiyor ki var yani. 😇 hemşire hanım sorun değilse özelden devam edelim mi sizin için problem olmayacaksa bana özelden mesaj atarsanız ordan cevap yazayım
Evet
Hangisin evet
Cins
Biraz erken yanaşmış
Kullanıyor mudur
Seks istiyor mu senden
Hayır isterse alacağı cevabi biliyor
Kendini kullandırma bence amacı biraz belli gibi
Seviyor olamaz mi hix mi ihtimal yok
Ben sevdiğimin elini tutarken heyecanlanır tutamazdim gerisini sen düşün