Tanıştıktan sonra 6 ay falan sonra ilk adımı ben attım hatta ben ısrar ettim normalde her kız yapmaz bu arada yapmasın da ben gercek anlamda güvendim oda güvenimi boşa çıkarmadı
Vay beee şaşirdim o adimi sözlü olarak mi mesaj olarak mi temas olarak mi attin gercekten de kizlar atmaz şasirttin erkekte sasirmistir libidon da yuksek galiba baya zevk aldin mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
üç kişi olsunlar uzun ve kalıplı olsunlar ben gibi minyon olmasınlar
Grup mu seviyosun
evet
Daha once yaptiysan nerden buldun nasil belli ettin grup istedigini
tinderdan buldum iki farklı grup, toplam üç buçuk sene deneyimledim
Ilerde evlensen esine geçmisin hakkijda durust olcak misin
hayır
Neden gecmisti o... luk yapiyosun eşinden neden sakliyon ya o temizse
bende temiz olduğumu söylerim olur biter
Yatakta anlar merwk etme ama için o... pu
Hem duygusal olarak hem fiziksel olarak doyuracak birisi
O zaman sen aşık oldugun kisiyle yapmak istersin bende senin gibi düşunuyorum peki eşinin gecmisi önemli mi yoksa ilj senle olsa mutlu olur muydun
Geçmişi önemli değil
Sen daha once kac kisiyle birlikte oldun
1 kişi oda şu an hayatımda çok şükür
Anladim kac zamandir cikiyosunuz ne zamandan beri yakinlasmaya basladiniz
Niye sordun
Oylesine sordum ben gecmise onem veririm ayrildim hatta kizdan yoksa seviscektik onunla ahını almak istemedim
Sevgilin senden önce yaptiysa ne bilim hic kiskanmadin mi sen yapmamissin sonucta
Ne alaka önceden sevişti diye ayrılacak mıyım geçmiş gitmiştir sormadım bile bunu çünkü şu an ve gelecek önemli olan
Kac ay sonra sevismeye basladiniz yani buyuk ihtimalle o adim atmistir o atmasaydi da atar miydin adım
Tanıştıktan sonra 6 ay falan sonra ilk adımı ben attım hatta ben ısrar ettim normalde her kız yapmaz bu arada yapmasın da ben gercek anlamda güvendim oda güvenimi boşa çıkarmadı
Vay beee şaşirdim o adimi sözlü olarak mi mesaj olarak mi temas olarak mi attin gercekten de kizlar atmaz şasirttin erkekte sasirmistir libidon da yuksek galiba baya zevk aldin mi
Karşılıklı olarak libido konusunda aynıyız o yüzden de ateşle barut yan yana durmaz hesabı oluverdi
En garip nerde birlikte oldunuz ev haricinde yani uni ogrencisi degilseniz ya ailelerinizin biri bassaydi ne yapcaktiniz
Basilma mevzusu çok sıkıntılı o yüzden çok dikkat ediyoruz olmayınca olmuyor artık nadiren yapabiliyoruz
Onun evine mi gidiyosun sen hic onu kendi evine cagirdin mi
Ev haricinde arabada orman gibi yerde yaptiniz mi
Güvenli bir yer değilse yapmiyoruz
Acı oldu mu en baslarda kan çikarken nasildi ne kadar sürüyo genelde
Sonucta acemiydin zorluk yasadin mi yani icindeki libidonu gösterebildin mi
Çok meraklısın
Oyleyimdir ne bilim hic yapmadin ya daha önceki erkeklerin nefarki vardi
Çünkü ona aşık oldum ;)
Duşta filan yaptin mi kendi eviniz gercekten riskli
Yaşlariniz kac peki
ten uyumu ve heyecnlı biri lazım
Senin libido durumun nasil meseka haftada kac gun istersin