Normal ilişkiye giriyorduk zaten, anal yapalım dedi acı çekiyorum yapma dedim zorla yaptı. O gün anladım biz ne kadar kıvranırsak erkek o kadar zevk alıyor
Bazıları özellikle anal istiyordu acidan çok zevk verir anal yapmasını bilen benim gibi biriyle yaparsan zevkten bile titrer hep istersin. Ahhh ahh Ankara 'da çevrem yok üni yıllarımı özledim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Müptelası olanlar var yapmasını bilenle eğlencelidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevdikleri içindir
Anal mükemmel bisey ya. yapmayı bilen biri olmalı ama
Anladım
Canın acımıyor mu
Aynen yapmayi bilmeli ve kayganlastrci vs kullanmi yaplmali
Alevcim bıkmadın anal seks sormaktan biz bıktık
Evet ama halen sorudasın kuzum
Önüme geliyorsun hiç cevap atmadı ilk defa yazıyorum bu soruyu da hep sen soruyorsun cevabını kendin öğren artık herkese sorma
Tamam şu an için dedim sorudasın yani bıktıysan yazma
Çünkü kadının acı çekmesi erkeğin hoşuna gider.. Anal seks de erkeğin tecrübesine bakılır. Ayrıca anal sekste orgazm bile mümkündür.
Erkeklerde var evet. Banada sevgilim zorla yapmıştı. Ağladım ağladıkça daha sert yaptı. Sanırım acı çekmemiz zevk veriyor
Demekki ama zorla olmamalı
Normal ilişkiye giriyorduk zaten, anal yapalım dedi acı çekiyorum yapma dedim zorla yaptı. O gün anladım biz ne kadar kıvranırsak erkek o kadar zevk alıyor
Ee yani acıdan onlar zevk alıyor demekki ama işte analda eziyeti t bize
Arada bir yap ne olacak ki.
Nasıl yapıldığına bağlı ayrıca zevkli
Güzel
hadi ya kadınların zevk aldığını ilk defa duydum
Bazıları özellikle anal istiyordu acidan çok zevk verir anal yapmasını bilen benim gibi biriyle yaparsan zevkten bile titrer hep istersin. Ahhh ahh Ankara 'da çevrem yok üni yıllarımı özledim
Müptelası olanlar var yapmasını bilenle eğlencelidir
Senin tercihin nedir?
Doğru acele bencilce yapılırsa elbette acı olur ama öbür türlü acı durumu yokki gayet keyfli
Normali tamam birde anal mı kaldı 😂
Alışınca farklı bir haz verdiği için anal seks seks gurmelerinin işi.
Zevkli acı ve zevk bir arada
Zevk alabilme ihtimali
Zevk ve acı bir birini tamamladığı için olabilir..
amaçsızlar
Vazalin sür acımaz
Bilmem ben denemedim
Herkeste acı olmuyor