Cinsel Yaşam Libidosu yüksek biriyim kötü bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 kendimi bildim bileli libidom yüksek böyle hiç düşük olduğu zamanı görmedim hep aynı hep aynı kötü bir şey mi ya yaş 18 bu arada Güncellemeler+1 yıl bu libidoyu azaltma yolu yokmu ya Libidosu yüksek biriyim kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Kızların libidosu dogal olarak yuksek olur ama bazı kızlar kendine bile baskılar ogretiler yuzunden yalan soyler. Mecburen bakire kız yontemi olan 30 farklı mastürbasyon yontemleri ile gecistirmen tek yol gibi 0 0 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Daha 18 yaşındasın ergenliktesin hormanlar çok oynuyordur ondan olabilir yaş ilerledikçe birazcık azalır 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bol bol seks yapmak rahatlatir başka bir şey dehil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bakireyim ben yapmayıda dişünmüyorum evlenmeden Yorumla Costantinnn +1 yıl Ozamn masta devam eline kuvvet😄 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu yasta normal evde boş kalma biseylerle mesgul ol 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. her şey düşüncelerle alakalı düşüncelerini kontrol edersen aklına gelmez.. 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Benimde yüksek daha hiç zararını görmedim valla 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de kötü bir şey değil sonuçta bu da vücudun ihtiyacı olan bir şey, ben de aynı şekilde çok istekliyim libido sürekli tavan yapmış durumda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu şeye benziyor, roketatarın var ama ateş edemiyorsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet egnqhnsnnqnbs çok rahatsız edici ya azaltmanın yolu yokmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temeğine şap kararsan düşer, askerde biz şeyimizi hissetmiyorduk Yorumla Soran +1 yıl tadı var mı ve nerde satılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadı yok, aktarda satılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama dozajı bilmiyorum Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. libido yüksek olması sorun değil güzel bir şey ama hormonlarını kontrol etmeyip te hormonlarını göre davranırsan işte o zaman bir sorun var demektir 0 0 Yorumla
Önemsiz1233 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Neden kötü olsun baskalarina zararin olmadiktan sonra 0 5 Yorumla Soran +1 yıl beni rahatsız ediyor Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Kendini tutmani tavsiye ederim Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Kendini tutman iste azaltir Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkürler Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Dene yani ama kendini tutman kolay deildir saglam bir irade gerekir o yoksa hic ugrasma Yorumla
Muratt837637 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Kötü bir şey değil ama evlenmen lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaşım çok genç üni okuyorum güzel bi bölümdeyim neden evleneyim ki şimdi Yorumla Muratt837637 +1 yıl Zina yapma diye. Kendine hakim olabiliyorsun anladığım kadarıyla o zaman zaten sorun yok Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Günde kaç kez yapıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 kere bazen hiç yapmıyorum Yorumla theofi +1 yıl Deneyimin var mı Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla theofi +1 yıl Anladım.. istekli olman ama abartmaman çok güzel Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bence değil, benimde yüksek ama sorun olmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bana oluyor rahatsız oluyorum Yorumla Nympzex +1 yıl neden rahatsız oluyorsun Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen 18'de böyleysen sıkıntı büyük 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet işte rahatsı oluyorum daha küçükkende böyleydim ben bunu azaltmanın çözümü yokmu Yorumla criollo +1 yıl Yok bu hormonal ve klitoris yapınla ilgili Yorumla Soran +1 yıl klitoris ne alakaa Yorumla criollo +1 yıl Yapısal olarak farklılık gösteriyor çoğunda Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fena bir şey 😅 ilerde toparlarsın umarım 0 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Hayır çok güzel bişe yüksek olması boş ver 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Harika benceben çok severim 0 0 Yorumla
karadeniizfırtınası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yoo senin gibi birisini bulursan gayet iyi oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok bebiş. Sana tavsiye evlenmeden verme 1 1 Yorumla Soran +1 yıl zaten öyle bi fikrim var evlenmeden vermem öyle düşünüyordum Yorumla
mutinmniz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Çok iyi bence tatmin et kendini 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hep aynı şeyler sıkıldım be gsnwbmsmwm Yorumla mutinmniz +1 yıl Farklılıklar dene nasıl bir şey istersin 😄 Yorumla mutinmniz +1 yıl Azaltma ya yüksek kalsın 🫶🏻 Yorumla Soran +1 yıl yok ya rahatsız oluyorum Yorumla mutinmniz +1 yıl Ya bacak arana gelecek bir öpücük nasıl rahatsız edebilir Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kötü bazen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet işte rahatsız oluyoru Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Fazlası zarar Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O yaşlarda normal 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kötü bir şey 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
ClevonİsBack Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Hayır 0 3 Yorumla ClevonİsBack +1 yıl Azaltmak için sevişmen lazım Yorumla Soran +1 yıl hayır sevişmek geçirmez Yorumla ClevonİsBack +1 yıl Napman lazim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kızların libidosu dogal olarak yuksek olur ama bazı kızlar kendine bile baskılar ogretiler yuzunden yalan soyler. Mecburen bakire kız yontemi olan 30 farklı mastürbasyon yontemleri ile gecistirmen tek yol gibi
Daha 18 yaşındasın ergenliktesin hormanlar çok oynuyordur ondan olabilir yaş ilerledikçe birazcık azalır
Bol bol seks yapmak rahatlatir başka bir şey dehil
bakireyim ben yapmayıda dişünmüyorum evlenmeden
Ozamn masta devam eline kuvvet😄
Bu yasta normal evde boş kalma biseylerle mesgul ol
her şey düşüncelerle alakalı düşüncelerini kontrol edersen aklına gelmez..
Benimde yüksek daha hiç zararını görmedim valla 😂
Tabiki de kötü bir şey değil sonuçta bu da vücudun ihtiyacı olan bir şey, ben de aynı şekilde çok istekliyim libido sürekli tavan yapmış durumda
Bu şeye benziyor, roketatarın var ama ateş edemiyorsun
evet egnqhnsnnqnbs çok rahatsız edici ya azaltmanın yolu yokmu
Temeğine şap kararsan düşer, askerde biz şeyimizi hissetmiyorduk
tadı var mı ve nerde satılıyor
Tadı yok, aktarda satılır
Ama dozajı bilmiyorum
libido yüksek olması sorun değil güzel bir şey ama hormonlarını kontrol etmeyip te hormonlarını göre davranırsan işte o zaman bir sorun var demektir
Neden kötü olsun baskalarina zararin olmadiktan sonra
beni rahatsız ediyor
Kendini tutmani tavsiye ederim
Kendini tutman iste azaltir
tamamdır teşekkürler
Dene yani ama kendini tutman kolay deildir saglam bir irade gerekir o yoksa hic ugrasma
Kötü bir şey değil ama evlenmen lazım
yaşım çok genç üni okuyorum güzel bi bölümdeyim neden evleneyim ki şimdi
Zina yapma diye. Kendine hakim olabiliyorsun anladığım kadarıyla o zaman zaten sorun yok
Günde kaç kez yapıyorsun
1 kere bazen hiç yapmıyorum
Deneyimin var mı
hayır
Anladım.. istekli olman ama abartmaman çok güzel
bence değil, benimde yüksek ama sorun olmuyor
bana oluyor rahatsız oluyorum
neden rahatsız oluyorsun
Sen 18'de böyleysen sıkıntı büyük
evet işte rahatsı oluyorum daha küçükkende böyleydim ben bunu azaltmanın çözümü yokmu
Yok bu hormonal ve klitoris yapınla ilgili
klitoris ne alakaa
Yapısal olarak farklılık gösteriyor çoğunda
keşke senin gibi birisini bulsam
Aradığım eşte ki bir diğer kriterde bu
Fena bir şey 😅 ilerde toparlarsın umarım
Hayır çok güzel bişe yüksek olması boş ver
Azaltma yollari War
Harika bence
ben çok severim
Yoo senin gibi birisini bulursan gayet iyi oluyor
Yok bebiş. Sana tavsiye evlenmeden verme