Yani çok sık yapmak istemediğimi söylüyorum ama bir araya gelince engel olamıyoruz ama gerçekten istemiyorum sonra da modum düşüyor kendimi çok kötü hissediyorum sebebi ne olabilir ve nasıl kurtulurum bir araya geldiğimizde sanki amacı sadece oymuş gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çünkü aslında her buluşmada seks yapmak sana FB gibi hissetirebilir sen sevgi ve aşk istiyorsun ama bir araya gelince engel olunmuyor ve adam yapıyor sende her seferinde yapmama gibi bir hedefi bozduğun için modun düşüyor hepsi bu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilinle ilişki sonrası modunun düşme sebebini aslında sen detayın sonunda yazmışsın, sadece aslında hissettiğin şeyin farkında değilsin.
Bak ne yazmışsın "bir araya geldiğimizde sanki amacı sadece oymuş gibi hissediyorum" sende bu his varken ki mutlaka sebebi vardır bunun, farklı şekilde hissetmen mümkün değil ki. Yani sen böyle hissederken ilişki sonunda tatmin olmuş veya doyuma ulaşmış durumda olamazsın bu çok zor...
Sen istememene rağmen onun etkisi ile yapıyorsun bu da sonrasında pişmanlık olarak geri dönüyor, istemediğin sürece yapmamaya başlarsan sorun kalmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılBir şey diyebilir miyim
Soran+1 yılBen ona ilişkiye girmek istemediğimi belirttim beni tehdit etmeye başladı ama şimdi de ayrılamıyorum ve 1 günde gözlerimin ışığı söndü yüzüm çöktü napabilirim çok kırgınım böyle bilmiyorum
Soran+1 yılDiyorum ona tehdit ederek zorla yanına yaptığın şeyden mi zevk alacaksın mutlu olacaksın diyr sen tehdit görmemişsin diyor tehditler ediyor ayrılamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılsenin hissettiğinin aynını benimde sevgilim hissediyor sebebini anlamıyorum bende belki dini yönü açısından rahatsız oluyor
04 Yorumla- +1 yıl
alakası yok
- +1 yıl
e herhalde etmeyenle niye ilişki yaşıyım zaten
+1 yılyani ilk boyle hissedersin. 2 sene sonra karsi taraf istemez sonra da sen delirir olsun istersin.. İnsan oglu (:
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygularına engel olmaya çalışıyorsun. Sonrada olamadığına pişman oluyorsun. Ne olacak çok sık yapsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkşam yemeğini fazla yemicem deyip dayanamayıp fazla kaçırınca duyulan pişmanlık gibi seninki
10 Yorumla
+1 yılHakkini veremiyorsa böyle hissetmen normal
Ten uyumu önemli00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın n
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam tatmin edemiyo seni o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim partneriminde 1 kereden sonra isteği kaçıyor anlamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZina ediyorsunuz çünkü.
00 Yorumla
+1 yılBelki de his değildir..
00 Yorumla
+1 yılBoşalma sonrası pişmanlık o
00 Yorumla
+1 yılDemekki iyi yapamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO esnada aşırı zevk alıyor musunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben fazla değil ama o alıyor
Cevap sahibi+1 yılO değil başka erkekte olsa o an hertürlü zevk alır tabi. Sen ne hissediyordun o an
Soran+1 yılYani yapmak istemediğimi geçiriyorum aklımdan ama aynı zamanda engel de olamıyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılSenle bi konuşalım olur mu çkyrm şimdi
Soran+1 yılTamamdır
Cevap sahibi+1 yılHadi
Soran+1 yılİstek attım kabul edersiniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaram bro...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri