Tamam soru abartı oldu ama demek istediğim şu,
biri cinsellikten nefret edip uzak dururken aynı zamanda da çok arzulu olabilir mi?
Yaşadığım bu &,&
Tamam soru abartı oldu ama demek istediğim şu,
biri cinsellikten nefret edip uzak dururken aynı zamanda da çok arzulu olabilir mi?
Yaşadığım bu &,&
Bir insanın hem aseksüel olması hem numfom olması çok da mümkün olabilecek bir konu değil kendinize koyduğunuz 2 teşhisten bir tanesi ya yanlış ya da eksik bir bakış açısıyla değerlendirilmiş olduğunu düşünüyorum öncesinde bu duygulardan ya da dürtülerden hangisi sizde daha baskın bir şekildeydi ve sonradan hangisi daha fazla ön plana çıkmaya başladı Bence bir bunu düşünüp değerlendirmenizde yarar var diye düşünüyorum ve yapabileceğiniz en sağlıklı şey en kısa zaman içerisinde bir cinsel terapisten bu konu hakkında bir danışmanlık almak
Olabilir.. milyar çeşit insan var. Herkes ayrı bir kafada veya duyguda.
Bir şey diyemem.
Asıl olan asgari müşterek ve azami dikkat. Nitekim toplum dediğimiz olgu böyledir.
Cevap
21Cevap
Evet olabilir.
Sen tam bu sun , içinde volkanlar kaynıyor gözlerinden ateş fışkırıyor, ağzından kıvılcımlar saçılıyor seks diye ama nefret ediyorum diyorsun
Psikolojik bir sorun yüzünden olabilir gibime geldi
imkanı yok aslında sendeki güvensizlikten kaynaklıda olabilir.. Bana çoğu aseksüel diyordu.
Kendini sevmeyi öğren, dene, başar. Gerisi kolay. Kendini nasıl sevebilirisn? Bunu biliyor musun?
Gerçegini yapmayı istwmiyon ama kınuşmak ve arzu hissetmek hoşuna gidiyo yani
Olmaz bence. Nemfomani partnerlerim var gun asiri veriyorlar bana 😈😂
Olabiliyor önce hayır diyorlar, sonra sevişme ilerlediğinde aşırı zevk alıyorlar.
olabılır ruhsal durumuyla alakalı zıhnınde ıstemıyor ama bedenı ıstıyor gıbı bısey mı yasadıgın
belki sen de demiseksüelsindir
Bence olamaz aseksüeal olsa arzulu olamazdı
Bir kişinin bir psikoloğa ihtiyacı olabilirmi?🤔
İki kişilikli olursa olur
Saçmalık bu söylediğin kusura bakma
Bana biraz mantıksız geldi 😂
Senin kafan cok karişik :)))
Karışık bi durum
Bence anlamsiz geliyor bu söylediğin.
ailende şiiizofren geçmişi var mı tatlı kızım?
İkiside birbirinin tam zıttı
Olabilir bilmiyorum
Çelişkili ve garip
Olamaz
Tabiki olabilir