Adamın niyeti cinsellik o yetmiyor kuzenine seni peşkeş çekmek hatta senden resim alıp ailene arkadaşlarına ifşa ederim deyip gurup ilişkiye çekmek her yerden sil gitsin.
Tamamen kader ve hayat meselesi. Durust deger veren erkeklerde kirilip uzulcem korkusuyla biriyle tanisip ortaya cikamiyo bizde boyle dengesizlerle ugrasip dursak iste
Neden seksi ön plana çıkartıyorsun başta kaybetmiş sin , erkeğe istediğini verirsen uzaklaşır sonuçta evli değilsin bidahakine bunu tekrarlama kalan kalır giden gider
Gerçek aşkın olduğu yerde cinsellik olmaz orası kesin ve eleman belli ki cinsellik düşkünü. Yüzyüze konuşsaydınız bunları gözlerinin içine baksaydın daha iyi anlardın bilemedim şimdi
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Tekrar okudum da sonuna kadar haklısın kendine seni hakeden birini bul boş ver bunu bi cacık olmaz bundan
Ya da boş ver anlatma çünkü yorumları biraz okudumda senin duymak istediğin tek şey haklı olduğun, aksi bir bakış açısını kabul etmiyorsun. Sanırım insanlara haklısın dedirterek kendini tatmin etmek için sormuşsun soruyu, insanlarıb fikirlerini almak için değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yaw nerden buluyorsunuz boyle beyınsız düşünce organı omuzlar arasında olmayan zavallıları
Derhal uzaklas bu hergele den bildigin üste cıkmaya calısıyor
Zaten engellicem
İsbet olur
Adamın niyeti cinsellik o yetmiyor kuzenine seni peşkeş çekmek hatta senden resim alıp ailene arkadaşlarına ifşa ederim deyip gurup ilişkiye çekmek her yerden sil gitsin.
Haklı ya da haksız olmak diye bi konu yok. Gawwatın biriyle takılmışsın konuyu kapat sil i. ti hemen hayatından
Sorma ya basima geleni
Haklısın. mevzuyu az çok anladım. Hele o başkasi bilmem ne kısmı iğrenç böyle biri seni sevmiş olamaz iyi geceler
Ayni seyi bende soyledim
Gördüm. yani benim anladığım bu kişinin kalbi sizde değil ama aklı nerede size birakiyorum
kanka kesinlikle haklısın ver yolu seni gerçekten sevdiğini sana gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum
Bende ayni seyi dusunuyorum
iyi böyle düşünmen güzel yani zaten seni gerçekten sevse bu hareketleri asla ve asla yapmazdı
Bu ne ya kesinlikle haklısın okurken kanser oldum
Sorma knk basima geleni amaan
Seni başta seks arkadaşı olarak görmüş sonra pişman olmuş.
Hatası ibkabil ediyo mu ediyo bence biraz şans ver.
İkinjz de gerginsiniz 🙂
İkiniz de haklısınız sen de bi anlık istekle kabul ettin.
Adam kavat 😄 gizli gey olma ihtimali bile var. Libidosu falan yok yani.
Sorunlu yani
Karsima cikanlarin dengesizligi benide bozdu mantikli dusunemiyorum
Cucklod fantezileri var. Seni başkasına miktirecek o da g’avat gibi izleyip 32 cekecek 😄
Kafasında dönen şey tam da bu
Bide erkek kuzeni varmis onunki hem kalin hem uzun onu ister misin die soruyodu bana
😄 sen ne dedin
Bende canım gordum tamam dedim 🤣🤣kandirmak onla oynamak icin
Dikkat et kuzenyile tanıştırmasın seni 😄😄
Yok be engellicem zaten
Engelle gitsin böyle sapık insanşarı nerden buluyorsunuz 😄
Peki sana ne diyince ne hissettin
Bana oyle diyince migdem bulandi tabi
Sonra dedim hep mi ben uzulucem birazda onlarla ben oynayim. Sanki gercekten gonlum varmis gibi konustum onla iste
Çok mu arıyon böyle g’avatlar kızlar erkek seçimlerinde başarısız oluyor ne yazık ki
Yoo kendi geldi instadan ekledi ondan sonra olan oldu
Tamamen kader ve hayat meselesi. Durust deger veren erkeklerde kirilip uzulcem korkusuyla biriyle tanisip ortaya cikamiyo bizde boyle dengesizlerle ugrasip dursak iste
İnsta hesabını verde ben de ekliyip konuşim 😄
Ya bi git Allah askina
Hic ugrasamsm bide senle
Nasıl bir karaktersin yediğin haltları burada ifşalıyorsun , bedeni için kullanılan bir kadınsın.
İfsalamiyorum gordugun gibi herseyi gizledim. Seksi de bu yuzden sevmiyorum zaten kullanip atiyolar cunku bi kere deneyelim dedim onu da pisman oldum
Neden seksi ön plana çıkartıyorsun başta kaybetmiş sin , erkeğe istediğini verirsen uzaklaşır sonuçta evli değilsin bidahakine bunu tekrarlama kalan kalır giden gider
Tamam sagol
Kullanmış resmen bizim gibi değer bilen erkekleri harcayın siz
Lan yok be ne harcamasi ayda yilda bi biriyle tanisalim biriyle konusalim dedik olay 💩icine dondu
Pisman oldum zaten bundan sonra konustugum insanlara daha cok dikkat edicem
Bencede etmelisin
Gerçek aşkın olduğu yerde cinsellik olmaz orası kesin ve eleman belli ki cinsellik düşkünü. Yüzyüze konuşsaydınız bunları gözlerinin içine baksaydın daha iyi anlardın bilemedim şimdi
Tekrar okudum da sonuna kadar haklısın kendine seni hakeden birini bul boş ver bunu bi cacık olmaz bundan
okumadım ama çocuk haklı
Okumadan yorum yaptigin icin yorum yapmadin sayiyorum
Aşkım uyuyacaktin burada soru mu sordun gerçekten üzüldüm 🥺
İyi geceler kardesim
Duygu sönürüsünde pexewenk
Sorma ya. Valla yoruldum artik karsima dogru duzgun kimse cikmiyo
Hatami bende yoksa kaderimde mi yok onu bi turlu anlsyamadin
Hepsini okumadım ama bariz sen haklısın
Sorma ya amaan
Ayrıldınız mı
Yok be ne sevgilisi olmasi dun tanistik yarim saat bir saat icinde oldu hersey
Sevgili olma diye bisey yok ortada
Çoook hızlı gitmişsiniz. Biraz da senin hatan. Kendini çabucak teslim etme
Tamam tavsiyen icin tesekkur ederim
gece vakti
kimse okumaz
Yoo ben okurum
İkiniz de haksızsınız!
Hakli miyim haksiz miyim seni yaratan hesap sorarken gorursun
Yaratan benden niye hesap soracak? Soru sordun, soruna cevap verdim! Hesap verecek olan sensin! Duymak istediğini değil, gerçeği söylüyorum ben!
Omur boyu obje olmaya mahkumdun
Abi bu nasıl kafa
Sorma knk
okurken bayıldım
Haklısın
Grupcu swingerci biri dikkat
Anlasildi kaptan
Karsi taraf hakli
Bisey demiyorum
Okumaya erindim kb
Sorun yok
Biraz okudum ama kavganın ortasından başlatmışsın konunun başını bilmediğim için bir yorum yapamam ama özet geçebilirsin
Ya da boş ver anlatma çünkü yorumları biraz okudumda senin duymak istediğin tek şey haklı olduğun, aksi bir bakış açısını kabul etmiyorsun. Sanırım insanlara haklısın dedirterek kendini tatmin etmek için sormuşsun soruyu, insanlarıb fikirlerini almak için değil.