Sevgilimle süper musmutlu bir ilişkimiz var. Cinsel birleşme sırasında yavaş olduğunda zevk alıyorum onun dışında da penisi normal boyutta olmasına rağmen bazen bir şey hissetmiyormuş gibi geliyor. Neden böyle oluyor, ön sevişme uzun tutuyoruz. Bir de cinsel ilişki sonrasında aşırı mutsuz oluyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İlişkiyi yaşayan sensin, sorunu senin bulman lazım! 😅
Benim içime girmiyor, sen daha iyi bilirsin! 😅
İlişki sonrası pişmanlık mutsuzluk çok saçma! 😅
Normal herkese göre aynı değildir. Penis boyu kaç, kalın mı, kafası büyük mü? 😅05 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılmayan konu şu zaten ben bu konuda büröfikir sahibi olsam burada insanlara tek tek açıklama yapıp bilgi almaya çalışmam :))
- +1 yıl
Sana göre normal ama penis boyutunu sormuştum hissetmemen mantıksız mantığa aykırı belki de vajinan çokça çok çok geniştir
Soran+1 yılVajinam oldukça dar içime girerken resmen duvarlarını hissediyorum
- +1 yıl
Hımm o zaman sürekli olarak mı hissetmiyorsun yoksa ara sıra mı nasıl hissetmiyorsun
- +1 yıl
Pardon yanlış okumuşum hissetmiyormuş gibi demişsin ben hissetmiyorsun sanmıştım
Kişilik ve karakter meselesi göstermiyor olabilir herkes göstermez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılIliskiye girecek kadar ozel seyler yasiyorsunuz ama birbirinize olumsuz seyleri soyleyemeyecek kadar mesafelisiniz. Aranizda olanlar aranizda kalmali bence ona soyle
04 Yorumla
Soran+1 yılAramızda olanlar zaten aramızda kalıyor. Burada benim kim olduğumu ne iş yaptığımı nerede yaşadığımı bilmiyorsun. Bir soru soruyorum ve ona uygun saygılı bir cevap bekliyorum yalnızca. Yorumunuz için teşekkürler
- +1 yıl
Öngörülerin taktire şayan. Bi kaç soru sormak isterim
Soran+1 yıl@protemis661 bunların doğru öngörüler olduğunu sanmıyorum. Aramızda zaten konuşuyoruz sen neden zevk almıyorsun diye birçok araştırma da yaptık bunun üzerine. Bir de buradaki deneyimli arkadaşlara sormak istedim.
- +1 yıl
Bu konu biraz detay gerektiyo. Konuşmak istersen beklerim
Sanırım vajina penis uyumsuzluğu var bir sürü hastamda olan bir durum aslında ve çok ıslanan bir yapısı varsa vajinanın bundan da kaynaklı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Hissetmiyorum derken vurdurunca gel gitte illaki hissetmen gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılHissediyorum fakat hani olması gereken zevk bu mu onu bilmiyorum
Soran+1 yılAşkındansalar fazla sevgi ve ilgi istiyorum o an
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılCinsellik den sonra her zaman bir pişmanlık hissi vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden acaba
- +1 yıl
Rahatladıgimiz zaman suçlu hissediyoruz keşke yaomasaydim ama iki saat sonra tekrar istiyoruz bu normal. partnerinin seni motive ve iyi bir deneyim için cesaretlendirmrsi gerekiyor tabi ki
Soran+1 yılEvet fakat ben ona cinsel iliki sonrası fix olarak beni seviyor musun diye soruyorum
- +1 yıl
Bazen doğru kişiyi secemiyoruz sevdiğinizi zannediyoruz ama öyle olmuyor
Sende ıslaklık çok mu oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki ne yaptınız. Cinsel ilişki sırasını mı yanlış yapıyoruz anlamıyorum
Soran+1 yılÖzelden yazamam teşekkürler yorumunuz için
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisi ince mi peki ilişkiye girdiginiz pozisyondan dolayi tam zevk almiyor olabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBazen üstüme geliyor bazen de arkamda durarak yapıyor. Arkamda olunca acıyor biraz
Soran+1 yılVaktim var evet fakat birileriyle bu konu hakkında konuşmak isteseydim hesabımı gizleyip sormazdım. Yorumlarınız için teşekkürler iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim size yardımcı olmak için demiştim
Soran+1 yılTeşekkürler çok naziksiniz ama prensip olarak bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyi geceler size
+1 yılArada değişliklik yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mutsuzluk neden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri