Cinsel Yaşam Vajinamda beyaz kıl gördüm endişelenmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok üzüldüm sizce erken mi Vajinamda beyaz kıl gördüm endişelenmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tak023 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Yaşla alakalı değil korkma :) olur öyle şeyler yani bu normal bir şey kaç yaşındasın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 30 biras sarisinim ondan mi acabs Yorumla Tak023 +1 yıl Olabilir yani zaten beyaz tonuna çok yakındır rengi ya da hala tüydür o kıl olmamıştır ayva tüy mü ne diyorsunuz ya :) Yorumla Tak023 +1 yıl Hastalarımdan da duymuştum bunu bak gerçekten olabiliyor gençken de Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 30 ise normal yavaş yavaş başlıyor stres gibi etkenler de var ise. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Stres fazla var isteyen olursa verebilirim o derece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bende de vardı o yaşlarda bende de başlamıştı o yüzden dedim uzak kalman sağlığın için iyi ama ne kadar mümkün bilemem Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Sarışın mısın kıllar daha cok sarımsı mıydı. Bide ne ile alıyorsun en fazla ne kadar uzatırsın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sariyim hic uzatmam namaz kildim icin ama gozume takildi gecen dikkatli bakmisyim Yorumla the03 +1 yıl Sarımsı kıllar bazen beyaz oluyor ya da ışıkta beuaz gibi durur bende de oluyor o Yorumla the03 +1 yıl Stres yapma dahada saçında var mı beyazlar Yorumla Soran +1 yıl Bu sene sacinda bir iki uc tel cikti Yorumla the03 +1 yıl Normal onlar kafana taktıgın birşeyler olmalı stres de yapar. Daha cok gençsin evlilik var mı Yorumla Soran +1 yıl Evli defilim benim yasantim biraz mucadelelerld dolu Yorumla the03 +1 yıl Dinlemek isterim belki yararı dokunur Yorumla Soran +1 yıl Nerde yasyorsun Yorumla the03 +1 yıl Antalya da yaşıyorum swn peki Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Vajinan çok dertlenmiş demek ak duşmuş saçlarına 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Benimde sakallarimda var ama hosuma gidiyor😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakisiklisin da Yorumla muratby +1 yıl O senin guzelligin Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) hayat stres vs olabilir. Yas kac tam olarak 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 30 Yorumla Sortieee +1 yıl Evli olmalison o zaman Yorumla Soran +1 yıl Degilim Yorumla Sortieee +1 yıl O zaman daha kotu bu yasta bekarsin hemde Yorumla Soran +1 yıl Evet ondam iste Yorumla Sortieee +1 yıl Dm pls Yorumla Soran +1 yıl Ona demek Yorumla Sortieee +1 yıl Bana yazsana demek dm Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Bence çok tatlı 😊 duruyor mu bende görmek isterim 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yaşlanma belirtileri 😄 1 1 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Gelsene konuşalım biraz 😄 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. O kadar uzatıyor musun cidden?😅😅 1 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabilir bu normal 1 0 Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yaş kaç 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 30 Soruphemençıkacağım +1 yıl Erken mi ne Soran +1 yıl Bence erken Soruphemençıkacağım +1 yıl Sarkma var mi Soruphemençıkacağım +1 yıl Evli misin Soran +1 yıl Yok yok sarkma filan vucudum col iyi sadece beyazlama Soruphemençıkacağım +1 yıl Saçta var mı Soran +1 yıl Var iki uc tel Soruphemençıkacağım +1 yıl Orası erken mi beyazladı Soran +1 yıl Yoo sacim nif sene oluyor vaginada da yeni gordum Soruphemençıkacağım +1 yıl Takip eder misin
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Erken yaş kaç ki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 30 yaş Yorumla anothernightout +1 yıl Çok erken ya Yorumla Soran +1 yıl Neler duydu neler gordu bu gozler eyy bire yalan dünya Yorumla anothernightout +1 yıl Ne bileyim 30 yaşında vajinan beyazlarla doluysa 🤓 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. yaşlanıyor demek :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Killarini ne ile alıyorsun peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jilet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim Yorumla
James116 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yaş kaç ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 30 Yorumla James116 +1 yıl Bişey olmaz vajina nimettir beyaz kıl olabilir normal Yorumla James116 +1 yıl Bekar mısın brnde 30 um Yorumla Soran +1 yıl Bekarim Yorumla James116 +1 yıl Takip atsana konuşalım Yorumla Soran +1 yıl 24 yaziyor ama Yorumla James116 +1 yıl Hesap açılırken rastgele yazdım şu an 30 oldum yakın zamanda hadi takip etsen diyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yasın nedır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 30 Cevap sahibi +1 yıl Tek tük olabilir ya dert etme bnce Cevap sahibi +1 yıl Evlı mısın peki Soran +1 yıl Bekar Cevap sahibi +1 yıl Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yaşla alakalı değil korkma :) olur öyle şeyler yani bu normal bir şey kaç yaşındasın
30 biras sarisinim ondan mi acabs
Olabilir yani zaten beyaz tonuna çok yakındır rengi ya da hala tüydür o kıl olmamıştır ayva tüy mü ne diyorsunuz ya :)
Hastalarımdan da duymuştum bunu bak gerçekten olabiliyor gençken de
30 ise normal yavaş yavaş başlıyor stres gibi etkenler de var ise.
Stres fazla var isteyen olursa verebilirim o derece
Evet bende de vardı o yaşlarda bende de başlamıştı o yüzden dedim uzak kalman sağlığın için iyi ama ne kadar mümkün bilemem
Sarışın mısın kıllar daha cok sarımsı mıydı. Bide ne ile alıyorsun en fazla ne kadar uzatırsın
Sariyim hic uzatmam namaz kildim icin ama gozume takildi gecen dikkatli bakmisyim
Sarımsı kıllar bazen beyaz oluyor ya da ışıkta beuaz gibi durur bende de oluyor o
Stres yapma dahada saçında var mı beyazlar
Bu sene sacinda bir iki uc tel cikti
Normal onlar kafana taktıgın birşeyler olmalı stres de yapar. Daha cok gençsin evlilik var mı
Evli defilim benim yasantim biraz mucadelelerld dolu
Dinlemek isterim belki yararı dokunur
Nerde yasyorsun
Antalya da yaşıyorum swn peki
Vajinan çok dertlenmiş demek ak duşmuş saçlarına
Benimde sakallarimda var ama hosuma gidiyor😀
Yakisiklisin da
O senin guzelligin
:) hayat stres vs olabilir. Yas kac tam olarak
30
Evli olmalison o zaman
Degilim
O zaman daha kotu bu yasta bekarsin hemde
Evet ondam iste
Dm pls
Ona demek
Bana yazsana demek dm
Bence çok tatlı 😊 duruyor mu bende görmek isterim
Muhtemelen seneye menapoza girersin
Yaşlanma belirtileri 😄
Gelsene konuşalım biraz 😄
O kadar uzatıyor musun cidden?😅😅
Olabilir bu normal
Normal.
Yaşlanıyon jshjdjdj
Vajinanda ki beyaz kılın olayım hayatımm
Yaş kaç
30
Erken mi ne
Bence erken
Sarkma var mi
Evli misin
Yok yok sarkma filan vucudum col iyi sadece beyazlama
Saçta var mı
Var iki uc tel
Orası erken mi beyazladı
Yoo sacim nif sene oluyor vaginada da yeni gordum
Takip eder misin
Erken yaş kaç ki?
30 yaş
Çok erken ya
Neler duydu neler gordu bu gozler eyy bire yalan dünya
Ne bileyim 30 yaşında vajinan beyazlarla doluysa 🤓
hayırlı olsun
yaşlanıyor demek :D
Haha güldüm
Vajinan teyze olms
😂😂😂😂
Killarini ne ile alıyorsun peki
Jilet
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Yaşın kac
Yaş kaç ki
30
Bişey olmaz vajina nimettir beyaz kıl olabilir normal
Bekar mısın brnde 30 um
Bekarim
Takip atsana konuşalım
24 yaziyor ama
Hesap açılırken rastgele yazdım şu an 30 oldum yakın zamanda hadi takip etsen diyorum
Ne anlama geliyor
Yasın nedır
30
Tek tük olabilir ya dert etme bnce
Evlı mısın peki
Bekar
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Kaç yaşındasın
Çok seksi 😋
Normal