Kişinin cinsel yaşantısı başkalarına ilham kaynağı olabilir mi? Siz bu konuda cüretkar biri olabilir misiniz? Yoksa paylaşıldıkça güzelleşmek deyiminin burada yeri yok mu😄 dürüst cevaplara eig ❤

Kişinin cinsel yaşantısı başkalarına ilham kaynağı olabilir mi? Siz bu konuda cüretkar biri olabilir misiniz? Yoksa paylaşıldıkça güzelleşmek deyiminin burada yeri yok mu😄 dürüst cevaplara eig ❤
Cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanan kişiler için ilham kaynağı olacak bir hayatım var. Nefsinin esiri olup her istediğinde seks yapanlar içinde aynı konumdayım =)) Yani nefsime hakim oluyorum ve zührevi hastalık nedir bilmem bu durumdanda oldukça memnunum.
Bu pozisyonu detayım süper oluyor bu arada ve tabi ki de tavsiye ve fikirler verebilirim son zamanlarda mutlu olmaya çok ihtiyaç var bi şekilde genel olarak bırakalım da orada bari mutlu olsunlar Demi ve burada ya da normalde verdiklerim çok mutlular erkek lerde vardı arkadaşlarım ama kızlardan tavsiye alan daha çok beraber oldum kızlar aralarında konuşurken ilginç konular açılmış sormuşlar ve onlarda tavsiyeler vermişler kız arkadaşlarımın arkadaşları genelde daha çok tavsiye istiyor ve çok işe de yarıyormuş söylediklerim
Cinsel hayatımı kimseyle paylaşmıyorum çok yakınım olan insanlar haricinde o da her detayıyla değil.. O nedenle ilham kaynağı olduğum da olmuştur bilemem.. 😅
Cevap
32Cevap
Cinsel hayatımız özele giriyor onun için paylasmamaktan yanayım 😂
Evet çok güzel ilham kaynağı olurdum. yıllar sonra bile okullarda ders olarak okutulurdu cinsel hayatım..
Kimseye mahrem konularla özel hayatmla ilham olmak istemem sadece sevdigm erkege ilham olmak isterm
Fikir verdiğim, tavsiye de bulunduğum oldu. özelimi kendime saklamayı tercih edenlerdenim.
Merhaba,
Cinsel hayatım sadece eşime ilham kaynağı olabilir. Paylaşmayı sevmem, kıskancım, bana ters! 😅
Paylaşmak mı? 🙄
Pek tercih edeceğim bir şey değil gibi duruyor
Bence kişinin cinsel yaşamı ulu orta konuşulmamalı gizli kalmalı sonuçta insanın sevdiğiyle yaşadığı özel ve keyifli şeyler.
Sanırım cinselliği haydar dümenin yazılarından öğrenen birileri vardir burada bende koleksiyonu var paylaşabilirim 😂😂
Cinsel hayatım yok ama şu unutulmamalı ki cinsel arzuları olan kadınlar yarı yolda bırakmayı çok iyi bilirler.
Şu kadar kadınla veya erkekle yattım ya da şununla yattım demenin cinsel hayata ne gibi ilham kaynağı olsun.
Cinsel hayatım ilham kaynağı olmadı kimseye ancak verdiğim akıllarla bir çok kişinin cinsel hayatını değiştirdigim renklendirdiğim oldu
Sorft sekste ustalaşmış birini, hard seven umursamayacaktır.. İnsan kendine ve partnerine ilham olsun yeter
Cinsellik kadınların yalnızca damızlık badboylara yaşama imkanı sunduğu bir ayrıcalıktır.
Kesinlikle ilham kaynağının ta kendisiyim koçluk yaptığım kişiler var 😀
Asla kimse, kiminle ne yaşadığımı bilmez. Adı üzerinde. Özel hayat...
Benim cinsel hayatım baskasını ilgilendirmez. Sadece benım için özel olan kişiyi ilgilendirir
Çoğu kişiye olmuştu ve bu beni cidden sevindirmişti ve bu durumu çok seviyorum 🤗
Vegas ta yaşananlar vegas ta kalır mantığı ile kimseye ilham olmak gibi bir çabam asla olmaz
İki kişi arasında mahrem bir konu gizlilik içinde olmasını tercih ederim
Cinsel hayatımı ancak sevdiğim kadın bilir ben ona o bana ilham olur.
su terazisimi bu nasıl birşeydir ney nereye monte anlamadım
Kimseyle özel hayatımı paylaşmam ama bu konuda kitap yazabilirim
Benimkisi olabilir değişik denemeler yaptığım oluyor
Pek kişi bilmez çok kişiye ilham vermemiz söz konusu değil
cinsel hayatım yok olsada olmaz
Olur tabi herkesin cinsel hayatı farklı
Mutlaka ilham kaynağı olur 👌
Ne diyim A mi diyim B mi diyim
Özgürlüğü isteyen herkese olabilir
Benle Sevdiğime olsun yeter
Cinsel hayatım yok ne yazık ki
Olamaz kesinlikle yasaktır