Gizli Üye(18-24)+1 yılBen seninle aynı kanaatdeyim niye dersen dediğin gibi hemen istemesi biraz insanı iten bi durum bu aa erkek hemen atlasin üstüne mantığını ben anlmaiyyrium açıkçası sende sonuçta insansın seninde bi şekilde kendine göre duruş düşünce ve yaşam tarzın var biri bana cinsellik teklif etse kendimi erkek kız farketemz kullanılmış hissederdim şahsen
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu kadınlara istedikleri her erkeği pat diye elde edebileceğini düşündüren şey ne anlamıyorum. Gerçi anlıyorum hakta veriyorum ama bu kadar özgüvene gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılBence özgüven değilde erkekler secmiyo hemen yatıyor ya ondan
Soran+1 yılİşte kadınlara da bu özgüveni veren şey o yani onu diyorum bende
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılMalum türkiye cinsel açlığın afrikası. Cinsellik kısıtlandıkça insanlarda anormal seviyede bir cinsel açlık doğuyor.
Cevap sahibi+1 yılAçlıktan ölen yok o yüzden ben buna bağlanıyorum başka var sebepler
Soran+1 yılNe gibi sebepler
Cevap sahibi+1 yılSıkıldım anlatamicam
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlardaki kızların erkek olduğunu düşünüyorum hemcinslerine karşı neden böylesine aşağılayıcı kelimeler kullanılırlar hiç anlamam evlenmeden cinsellik yaşayınca o*rospu oluyor o zaman evlenince de mi o*rospu oluyor? Hem o*rospu parayla cinsel ilişkiye giren kadına denir senin sevgilin burada öyle bir şey yapmıyor sen de kendini ağırdan satmaya çalışıyorsun bu gayet normal bir şey ilişkiden hemen sıkılmamak zamana yaymak ve çözümlemesi kolay erkek gibi görünmek istemiyorsun gizemli olup seni merak etmesini istiyorsun bu çok güzel bence
45 Yorumla
Soran+1 yılBeni en iyi anlayan sensin sanırım teşekkür ederim :) ancak benim gizemli görünmek gibi bir derdim yok, bunlar çocukça taktikler. Ucuz görünmemek diyelim ona çünkü böyle bir başlangıç yaparsak bu hep böyle devam eder cinsellik dışında bir şey olmaz bu ilişkinin içinde.
O yorumlardaki kadınları aşağılayan pembe üyelerin bazıları erkek olabilir ama bazıları olmayadabilir çünkü kadınlar genel olarak birbirine düşmandır hatta kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye bir söz bile var. Çoğu kadınlar birbirleri ile yarış halinde oldukları için pek çekemezler birbirlerini. Ben bir erkek olarak kadınlardan daha çok kadınları savunuyorum awk.
Cevap sahibi+1 yılAhahah cidden kadınları benden iyi biliyorsun evet bir hasetlik bi düşmanlık var maalesef dediklerinde haklısın ilk izlenim çok önemli ama bazı kızlar cinsel çekim olsun istiyor bundan rahatsızlık duymuyor ilişki hep böyle devam etmez yönetmeyi bilirsen eğer 😃
Soran+1 yılCinsel çekim önemli, orası ayrı mesele
Cevap sahibi+1 yılO derece cezbettin demek ki kızı
Soran+1 yılCezbedecek naptım bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılNeden olmasın ki? Neredeyse ilk tanıştığında sevişen arkadaşım 3 yıl aşk acısını çekti. Yani wooow sevmiyor falan diye bi şey yok, libidosu biraz yüksek ve bunu saklamak istemeyecek kadar da cesur biriymiş
07 Yorumla
Soran+1 yılAcaba burada bir erkekten bashediyor olsaydık yine böyle cevaplar alır mıydım? Hiç sanmıyorum.
- +1 yıl
Kendi açımdan konuşayım, aynı cevabı alırdın.
Soran+1 yılBir insan ile vücudumu paylaşacaksam daha fazla güven gerekiyor, benim vücudum o kadar değersiz değil o kadar ucuz bir insan değilim ben. Ben bunu kabul edersem büyük ihtimalle tüm ilişkimiz cinsellikten ibaret olacak.
- +1 yıl
Ben hadi git seviş güven demedim ki, bu devirde 10 yıl tanıdığın insana da güvenemiyorsun zaten. Anlatmak istediğim sevmiyor diyemeyizdi, yoksa diğer dediklerine katılıyorum
Soran+1 yılHe yok ben sevmiyor diye falan düşünmedim zaten
Soran+1 yılAksine beni arzulaması sevdiğini gösterir
Soran+1 yılİlk yazdığım şey konusunda lafımı geri alıyorum kıza söylemediklerini bırakmamışlar en çokta pembelerden linç yemiş yanılmışım özür dilerim kcjdhdhdb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evlenmeden böyle seyleri isteyen erkekden de kadindan da olmaz bu şeyler evlilikte olucak seyler
62 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum
Ne biçim kadın la o? Kadın dediğin sevişmez. Seven kadın hele hiç sevişmez. Biz erkekler ağaç kavuğu ile birlikte olarak insan neslinin devamını sağlarız ancak.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğacak çocukta şu ben 10'daki ağaç adam olur heralde :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende sogurum yalan yok o ne öyle hemen üste atlamalar hoş değil hatta aklıma binbir türlü şey gelir tırsarım
03 Yorumla
Soran+1 yılSoğmadımda birazcık tırsttım evet
- +1 yıl
Normal kardeşim duyuyoruz heryerde diyelim evine çağırdı bilerek ailesine baskın yaptirdi ya da kocam diye gelen biri tehditler savurarak senden para istedi napacaksin
Soran+1 yılYok ya onun öyle bir şey yapacağını zannetmemde aptal olmamak lazım yani evet
Direkt cinsellik isteyen kız ve bundan faydalanmayı düşünmeyen bir erkek. Bana pek inandırıcı gelmedi :d
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Erkeklerle bir derdin mi var?
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok tedirgin oluyorum öyle aceleciler ile flört ederken
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen tedirginlik yaratıyor bu durum
Soran+1 yılNe diyeceğini falanda bilemiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Olur neden olmasın flört döneminde bu kadar çok anlam yüklemeyin insanlara anın tadını çıkartın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes taze kaşara hasret. Sen eski kaşar bulmuşsun şikayet ediyorsun...
Anladın sen beni...
14 Yorumla
Soran+1 yılBu çomarca bir bakış açısı
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen kaşar sevmiyorsun...
Bay çomar.
Soran+1 yılBenim ne sevip sevmediğm seni ilgilendirmez ama sırf cinsellik istedi diye ona kaşar demen aşırı yobazca
Cevap sahibi+1 yılKaşar demedim... Eski kaşar dedim..
+1 yılBence olmaz be. Ama daha önce yaptıysa aliskindir ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllinç yememek için çok kasmışsın, erkek direkt or***sp olarak görür :D ciddi düşünmez
010 Yorumla
Soran+1 yılŞu genelleyici kıt beyninizden ne zaman kurtulacaksınız acaba bu kadar dar görüşlü olmayın
Cevap sahibi+1 yıltamam evlenirsen haber ver :D
Soran+1 yılHe konu evlenip evlenmemek mi yani? Evlilik düşünürse kızı seviyor, düşünmüyorsa 0rospu olarak mı görüyor demek yani? Sandığımdan da dar kafalısın :d
Cevap sahibi+1 yılhahahahhahahahah tamam modernsin, evlenmek istemiceğin bi kızı sevmiyorsundur evet kasmaya gerek yok bu kadar :D
Soran+1 yılEvliliğe hazır değildir belkide, bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ve ebeveyn olmanın sorumluluğunu kolay kolay alınamayacağını bilecek kadar zekidir belkide hm?
Cevap sahibi+1 yılöyle olsa hazır olduğu an o kiza teklif eder, zaten sevmeyen erkek sorumluluk almadan zevkime bakayım der :D
Soran+1 yılEvlilik düşünmediğimi söyledim, o sorumluluğa hazır olmadan pat diye teklif etmek aptallıktır. Ben bu kızla asla evlenmem falan demiyorum, onun doğru kişi olduğundan emin olup bende bu sorumluluğu almaya hazır olursam neden evlenmek istemeyeyim?
Cevap sahibi+1 yılyahu dediğimi anladın, erkekler hazır değilken sevmedikleri kızlarla takılırlar ama hazır olunca %90 o kızlarla evlenmezler, benim dediğim konu ise flört döneminde cinsellik isteyen kız dediğin bi kıza bir türk erkeği ciddi gözle bakamaz, daha flört ettiğiyle cinsellik yaşıyor der güvenemez, hatta amerikada bile böyle bu
Soran+1 yılSöylemedim*
Soran+1 yılSen hep öyle erkeklere denk geldin diye bu %100 böyle olacak mı demek? İstisnalar olamaz mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha niye olmasın yatak da ne aldığına bak kardeşim
03 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar basit bir insan değilim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani sen onu basit görüyorsan onunla konuştuğun da sende basit olmuş olmuyormun
Soran+1 yılBen onu basit görmüyorum
+1 yılSeni tanımak istemiş tir ciddi evlilik e kadar gitcekmi bu iş
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç bir konuda kesin konuşmam
- +1 yıl
Niye öğle
Soran+1 yılKesin konuşmak hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir
- +1 yıl
Anladim
+1 yılOlmaz free kızdır. Evlenilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenilmesin?
- +1 yıl
Güven vermez
o kız bi tık şey mi kanka
011 Yorumla
Soran+1 yılNey mi?
Soran+1 yılEe? Yani?
Soran+1 yılBekaretin benim için bir önemi yok, geçmişi beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılNeden değil?
Soran+1 yılEvet bende bu yüzden kabul etmedim zeten ama bu bekarete takılacağım anlamına gelmez
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBu kız çok acemi 😊 iyi ki sana denk gelmiş
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye iyi ki bana denk gelmiş
- +1 yıl
Kapına gelmiş kızı ne yapayım şimdi ben diye gelip bize sorduguna göre..
Soran+1 yılTam olarak ne söylemeye çalışıyorsun
- +1 yıl
Kızla henüz yatmadigina göre diyorum.. kızın yangını dönmüştür. atlattiniz.. yarın normal sevgililer gibi ilişki kurmaya başlarsınız
Soran+1 yılHm anladım teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Yuh roller mi değişti
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen o beni arkadan pompalayacak bende inleyecem
+1 yılolmaz spk seni kullanacak krdsm
03 Yorumla
Soran+1 yılSpklık değilde zamanla kullanmak istemesi olası
- +1 yıl
ilişki boka sarar kendin de yorumda demişsin farkindasin zaten
Soran+1 yılEvet farkındayım ama yinede insanların bakış açısını bir almak istedim merak ettim tepkileri, belki de %100 öyle olacak diye bir şey yoktur ne blm
Modern ve genişsen olur 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılGenişlik ne alaka ya
Olmaz kanka doyumsuzdur o
01 Yorumla
Soran+1 yılDoyumsuz olsun sorun değilde çok erken şeyaptı
Kendin cevabi vermissin
10 Yorumla
+1 yılİstesin nolmuş. İhtiyacı var demek
00 Yorumla
+1 yılOlmaz çok aşırı erken.
00 YorumlaOlmaz hatta hiç olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlur en güzeli ondan olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılDikkt et kanka sonra başın ağrımasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız hakiki kaşarlardan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnen gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl teklif etti ve evlilik dusunuyromusun
010 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe neden bu kadar takıldığınızı anlamıyorum. Bu büyük sorumluluk gerektiren bir şey, o kadar kolay karar verilemez.
Cevap sahibi+1 yılYaslar kac
Soran+1 yılBen 22
O 24
Cevap sahibi+1 yılAnladım umarım gonlunce olur
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılNasil tanistiniz ne kadar sure oldu
Soran+1 yılÇok detay vermiyim ya kendimi ifşa etmek istemem şimdi zaten günün sorusu seçilmiş soru kxjxhdhdj
Cevap sahibi+1 yılBurdan tanistiniz
Soran+1 yılYok ama oda KS kullanıyordur belki cjdjxhxd
Cevap sahibi+1 yılBelki de kullanmiyi hem yorunlarmi okuyacak sen yaz m. ettim nasil tanostiniz
+1 yılKızlar cevaplasın birazda bu soruyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kız zaten olmuş kanka
00 Yorumla
+1 yılBence
03 Yorumla
Soran+1 yılSence ne
- +1 yıl
sence neyse o
Soran+1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılProblemli bir tipdir
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ben öyle düşünmüyorum da bu kadar acele karar vermek mantıklı değil bence
- +1 yıl
Tecrübe edebilirsin
Soran+1 yılNeyi
+1 yılOlmaz engel at geç
02 Yorumla
Soran+1 yılBu engel atmak için bir sebep değil abartmaya gerek yok
- +1 yıl
Ne diye soruyon o zaman aq
Seni deniyorsa 🧐
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
11 Yorumla
+1 yılOlur olur
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok da güzel olur
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılolur evlen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olmaz
00 YorumlaOlur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumlaçok güzel olur