Vajinanın kendine has bi kokusu vardır herkeste farklı olan böyle bir koku penistede var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Vajinanın kendine has bi kokusu vardır herkeste farklı olan böyle bir koku penistede var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
vjiananın seksi kokusu peniste var mı diyor ;adam yazmış sıcak temizlik falan filan. mallar olmasa... bence ten kokusu salgı olabilir.! .
Bende onu soruyorum anlamadım ki vajinanın bi kokusu var temizde olsan kendinden gelen bişey herkes temizliğe bağlamışta bu durum penistede mevcut mu diye sordum
ya bne vajinanı kokusunu alıyorum sende penis görmedinmi? ben he rgün taşıdığın şeyin ne şekilde salgı verdiğini bilememe ama meni gelince oada seksi bir koku oluyor. vajinada salgı sonuçta.
Penisin kendine has bir kokusu olmaz. Temizlik ile alakalı bir sorun var ise kokabilir veya çok fazla baharatlı yiyecek tüketiliyorsa koku yapar.
temiz değilse kokar apış arası ter yapar temizlenmezse kokar penis has kokusu olmaz.
Adam pis ise götü bile kokar bırak penisini
Benimkinin guzel koktugunu soyluyorlardi sasirmistim 😂 saka degil
Ben yumoş lavanta ile yıkıyorum lavanta bahçesi gibi kokuyor
duşunu almamışsa apış arası kokar terden falan
Penisim kokusu olmaz, alınan koku ya terdir ya da hijyenine dikkat etmeyen birinin idrar kokusu
Kesinlikle var ya artık testise mi yoksa penise mi ait o koku bilmiyorum ama var
Penis sünnetsizse ve günlük sünnet derisi bakımına önem verilmezse oluyor peniste koku... duş alırken sünnet derisinin geriye çekilip yıkamak yeterli... çişi bitince de ayni tecrübe ile sabit
Hayır benimki kokmuyor koksa mutlaka hissederdim kişisel bakımına dikkat eden kimsenin kokmaz
ımmmm
ağzına al görürsnn..
ağzına alacağın en harşka şey
hm etlidir hm yumuşak hm canlı
Duş alırken sünnet derimi geriye çekip yıkıyorum tertemiz koku olmuyor
Evet aromatik güzel kokusu var en azından benimki güzel kokuyor diğerlerini bilmem
Kokuyor ya benim penis bana mis gibi kokuyor
kokmaz genelde
Mls gibi lmuz okum gibi kolar
İyice yıkanmış penis kokmaz
Temiz olmayınca herkeste apış arası pis kokar
yani pisse kokar değilse kokmaz
Okyanus ferahlığı kokar
Koklasana bi hiç koklamadım
Penis kokusu değilde ten kokusu olabilir
öğrenmenin yolu, koklayacak kadar yaklaşmak.
Eline alınca koklarsın
Kdkfkfkfkf ya da ağzına yaklaşırken
sen hiç kokladın mı :)
Temizse kokmaz
evet bakımsızsa
Sanmıyorum 😀sizinde sanmam
Tertemizdir ve kokmaz
var tabi...
Temizse sıfır koku
Yok 😂
Bakımsız ise kokar
Hayır