şimdi o yaşta evlensen herkes kötü gözle bakacak sürekli okuyup kariyer yapman için baskı var cinselliği hep geri plana atmak zorundasın evlilikten bahsedemezsin bile kötü görüşler alırsın direkt. ne güzel önceden 17-18 yaşında evlenip cinselliğin tadına varıyorlarmış ben çok istesem de en az 25'imi beklemem lazım annem erken yaşta evlenmeyi asla savunmuyor kariyer yapmam için zorluyor ama cinselliği çok istiyorum biyolojik olarak vücudumun buna ihtiyacı var ama yapamıyorum evlenmeden de yapamam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErken yaşta evlenip cinselliği doyasıya yaşamış olmaları tamam ama hayatı iskalamis olmaları ayrı ve büyük bir problem bence. Evet seks çok keyifli, aşırı zevkli ve harika bir his. Ama her ne kadar önemli birbyer kaplasa da, hayat sadece seksten ibaret değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılbu gidişle tekrar o sisteme geçilecek gibi duruyor. zorunlu askerlik kaldırılacak. üniversite okumak gereksiz olacak herkes 17 18 yaşında fabrikalara girecek. zaten asgari ücret memur maaşına eşitlenecek bu gidişle. 17 18 yaşında birkaç sene çalışanlar da evlenir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam sana ben ya ben de çok istiyorum ama senin gibi evlenmeden de ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılEvlenmek zorunda değilsin bunun için kariyerli güçlü bir kadın olursan kimse senin bekaretine bakmaz 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda gördüğüm en mantıklı cümle aydınlanma yaşadım şakasız
- +1 yıl
O zaman yapıştır gitsin 😂
+1 yılŞimdi herkes zinakar olmuş. Yukarıdan başımıza taş yağacak daha çok doğal afet yaşanacak. Günahlar çok
04 Yorumla
Soran+1 yılboş yapıyon doğal afetlerin sebebini buna bağlıyorsan kara cahilsin
- +1 yıl
Len m*l sizin günahınızı biz mi çekmek zorundayız. Allah belanızı versin. Allahsızlar
Soran+1 yılcidden cahilsin yazık
- +1 yıl
Yazık kafana. Cahil olan sensin. Adab-ı muaşeret falan kalmamış.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. cinsel ihtiyacını kesinlikle normal karşılıyorum ama cinsellik için evlenmkede biraz garip geliyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar cinselliği yaşamıyordu çocuk doğurup tarlada çalışıyordu :) seni tutan yok istediğin gibi yaşa
00 Yorumla
+1 yılKardeşim herşeyi geçtim de ömrümü bu çocukla geçiririm dediğin birini buldun mu?
00 Yorumla
+1 yılGeçmişte bunu yapan ailelerin geneli köylü Ayrıca berbat bir aile yapısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet eskiden daha güzel idi durum. Şimdi böyle yapmak demode oldu.
00 YorumlaYeni nesil düşünceleri biraz farklı olunca eskiler tarafından garipseniyor, hayat şartları değişiyor mağlesef
00 Yorumla
+1 yılEe yine evlen sana engel olan yok ki
16 Yorumla
Soran+1 yılvar diyorum ya
- +1 yıl
Evlenmek isteyen evleniyor
Soran+1 yılama kötü tepkiler alıyor o yaşta evlenen
- +1 yıl
Yok almıyor yalan söyleme
Soran+1 yılne yalanı sizin oralar nasıldır bilemem ama bizim buralarda kız çocukları hep okur üniversite bitince anca evlenir
- +1 yıl
Siz hangi sosyete bokursunuz
Evlenmeden yapan ben
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. FB bul
00 Yorumla
+1 yılŞimdi de evlenmeden yaşananiliyor
00 Yorumla
+1 yılYaşadın mı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılheralde
00 Yorumla
+1 yılNerelisiniz