Korkudan olucem telf kamerasiyla baktim beyaz tane tane seyler var tane tane ama zoomlayinca kabartida var kullandigim travazol felan derisini kabartmis olabilirmi yoksa hivdemi var ama beyazliklarda var biri yardim etsin ya kalbim durcak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılPed ve çamaşır hep dikkat et taharat alırken bol su ile yıka elma sirke dök suya ve cinsel ilişkiye dikkat belkide idrar yolu iltihabı var dahada tetikledi bol su iç soğan suyu iç 15 gün kür olarak iyi gelir sabun sakın kullanma o bölgeye ph dengesi bozulur kurur eczaneden o bölgenin nemini koruyan mantarı yok eden şeyler al internetten araştırma yap hassas yer sonuçta
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok kapalı dar kıyafetler le basınç olmasın bazı gece çamaşırsız yat kendi nemiyle kalsın
Soran+1 yılAyy sabun kullanip durdum temiz olsun diyw
Cevap sahibi+1 yılIşte sorun bu kaşıntı üreme artar doğurur ekzama gibi acı ekşi turşu yeme mantar kuruluk yapar kaşıntı yapar üretince gerilir o bölge bırak kendi neminde bebe yağı ph dengesini getiren yağlar sür aloevera özlü travazol yağsız geliyor
Cevap sahibi+1 yılKendi nemi bitince tabi çatlıyor tıpkı dudakları mız gibi onunda kendine has nemi olmayınca çatlar
Soran+1 yılHiv degildir dimi beyaz nokta nokta seyler var
Cevap sahibi+1 yılSanmam sabun yapmış onu kendini korkutma öyle biz kötü yollu değiliz ki öyle şeyler olsun taharat suyuna elma sirke dök mikrobu kır ve kendi nemine bırak sakin ol her şey bizim için ayrıca idrar yoluna dikkat et ıltihap olmasın
Soran+1 yılYa iliski yasadigim biri var onla kondomsuz oluyoruz ama o eczaci olsa kendinde anlardi yani dimi
Cevap sahibi+1 yılTabiki öyle seni aldatmış diyemem yani bu saçma ama senin galiba çok hijyenik olman kurutmuş onu yediklerin de önemli idrar ferli asitli olunca iki kat yakar kaşınır şişer biraz ilişkiye ara verin ince dudak doku neticede bazen yalatma ve sürtünme mastürbasyon yapma bile zedeler o derece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantardır. İlaç kullan mümkünse doktor kontrolünde merhem işe yaramaz içerden kesilmediği sürece
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen hapda aldim fitilde kremde
Soran+1 yılYa sey dicem ben hobbyin dus jelini kullandim o da alerji yapip kabartmis olabilirmi eskiden benzer bir sey olmustu ama ayagimda kabarciklar olmustu
Cevap sahibi+1 yılAbartma kanka hepsini kullanmana gerek yok. Kaşıntı varsa kullan merhemi. Fitil ya da hap tek basına temızler onu bünyene zarar
Soran+1 yılEskiden olan baska bi markaydi
Cevap sahibi+1 yılKaşınıyormu kabarcık
Cevap sahibi+1 yılBu arada oraya dus jelı sürülmez mantarı bıle o yapmıs olablr bu arada enfeksiyon a açık hale getrmıssın ph ını bozarak
Soran+1 yılYa kasinti var iste ama beyazlikta var kabarcikta var eskiden alerji oldugunda ayagimda mantarda vardi alerjide
Cevap sahibi+1 yılBeyazlar mantar kabarıklarda mantardan. Zaten kaşıdıysan ıcın iyice şişmiştr beyazlıklar mantar emın ol yanı
Soran+1 yılHic sorma yaa bi bk bilmiyomusum bedenim hakkinda
Cevap sahibi+1 yılOturabılıyorzsn sirkelı suya otr ya da dustan cıkarken sırkeyle suyu karıstır orayı yıka rahatlarsın geçene kadsr hem dısardan temizler
Soran+1 yılMantardan eminim ama hiv diye kafami karistirdilar cok korkuom
Cevap sahibi+1 yılHiv değildir
Cevap sahibi+1 yılŞüphelıysen sağlık ocagı bıle yapıyor test
Soran+1 yılBenim bi ex var o onune gelenle oluyor ondan korkuyorum yaptiriyim bari geceden beri varya elim ayagim tutmuyor korkudan
Cevap sahibi+1 yılDeki cinsel yolla bulasan hastalıkların hepsının testini ıstıyorum bu onelı olanlarn cogu yapılıyor zaten aynen.
Soran+1 yılIns senin dedigin gibi sadece mantardir
Soran+1 yılPeki neyle yikayayim orayi temizlenmesi icin ozel sabunu felan var mı
Cevap sahibi+1 yılİntim jeller var ama ucuzuna kaçma eczaneden al. Normalde hıc yıkamayın su ile yıkayın diyorlar ama. Ben pekte normal bulmuyorum sadece suyu ya 😀
Soran+1 yılEvet bende ondan sordum sadece suyla icim rahat etmez ya cok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaşıntı koku varsa mantar olmuşsundur geçmiş olsunn
00 Yorumla
+1 yılBiriyle yatıyorsan ona kimle yaptığını sor
00 Yorumla
+1 yılGizli olmasan fikir alışverişi yapmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaz söyleyim sıkıntılı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsıkıntılı virus kalmışsın kaç kişi ile birlikte oldun?
Cevap sahibi+1 yılsakin başkası ile birlikte olma
Soran+1 yılYa bi defol git spk
Cevap sahibi+1 yılne sapığı baskasinada bulaştırma git hastanede tedavini ol sapık sensin makinada onları yakacaklar
Soran+1 yılSlk herif ya amck agzli defol git ben hiv deglm ama sen gercekten kap ins
Cevap sahibi+1 yılhpv virüsü
Travazoldendir korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılSaol Yorumlardaki sapiklara bak ya firsatci o cocuklari
Soran+1 yılHalada yorum atiyor gelde delirme
Soran+1 yılSpk herif yaa evt kortizondandir belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantar olmussun kanka doktora gittin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılYok knk fitil aldim krem aldim oral hap aldim
Cevap sahibi+1 yılFitil olarak ne aldın
Cevap sahibi+1 yılHap ve krem ismi nedir
Soran+1 yılHap flucan krem travazol fitil gyno lomexin